Acasa Revista Presei Revista presei. Vasile Blaga a cam microsoftizat-o

Revista presei. Vasile Blaga a cam microsoftizat-o

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Vasile Blaga ar fi scăpat de implicarea în Dosarul EADS şi a intrat în altă trăsnaie, fiind băgat până peste cap în Dosarul Microsoft, susţine Naţional.

Vasile Blaga.

Vasile Blaga.

Elena Udrea ar fi pomenită de trei ori în referatul la Dosarul Microsoft, conform Comisarul. Se pare că pe Udrea şi Blaga îi leagă multe lucruri, după cum se observă.

România TV a dat publicităţii o listă cu miniştrii din guvernul premierului lui Iohannis, care ar putea fi Cătălin Predoiu sau MRU, informează Ştiri pe surse.

Aici sunt câteva dubioşenii. Trecem peste faptul că Bogdan Aurescu ar rămâne la Exterrne, el este un om integru. Adriana Săftoiu, ministrul Educaţiei; Gheorghe Falcă la Interne; Mihăiţă Calimente la Apărare; Andreea Paul la Finanţe – acestea sunt picanteriile de remarcat. Deocamdată, dacă spune aşa RTV… mai bine mai aşteptăm.

Hrebe a încercat să dea la pace cu procurorul său, înainte să fie trimis în judecată, promiţând că-şi recunoaşte vinovăţia dacă ia mai puţin, afirmă EvZ. Celălalt mare deştept care a încercat aceeaşi şmecherie a fost Ioan Adam. Nu le-a mers.

Primarul din Gheorghieni, Mezei Janos, a fost reţinut de DNA, arată Curentul. El este suspectat de abuz.

Victor Ponta încearcă să-şi bată joc de Traian Băsescu. RAAPPS l-a trimis pe acesta să se certe cu Mioara Roman pentru vila pe care aceasta nu o părăseşte şi care oricum nu îndeplineşte condiţiile de securitate, explică Gândul.

Premierul pare să aibă un soi de idiosincazie cu fostul şef al statului: ar dori ca Guvernul să redeschidă Dosarul Flota, conform României libere.

Fondul Monetar Internaţional vine în România, să-l pună cu genunchii pe coji de nucă pe Pictor Victor Ponta. De exemplu, aşa cum arată Curierul naţional, pentru Legea falimentului personal.

Bundesbank accelerează repatrierea aurului său, deţinut în alte state, conform Bursa. Nu este un semn bun. Statele repatriază aurul deţinut peste hotare de obicei când se apropie un război.

În Estul Ucrainei, separatiştii din Doneţk şi Lugansk se fac front comun şi Kievul a declarat stare de urgenţă, explică Adevărul. Se ascut săbiile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult