Acasa Revista Presei Revista presei. Vasile Blaga zice că nu are probleme

Revista presei. Vasile Blaga zice că nu are probleme

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Copreşedintele PNL Vasile Blaga susţine că nu are nici un fel de probleme cu legea şi că nu a făcut nici o ilegalitate, pentru că nu a intervenit niciodată în favoarea firmei Tehnologica Radion, informează EvZ.

Vasile Blaga.

Vasile Blaga.

Iureşul blagian a început de la fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, care l-a denunţat pe Blaga, afirmând că acesta a intervenit pentru firma lui Teodor Berna, relevă Curierul naţional.

Gândul informează că ginerele lui Vasile Blaga, Andrei Rudeanu, a fost reţinut de Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, pentru o evaziune fiscală cu un prejudiciu de 600.000 de euro. Blaga zice că nu are habar şi că, dacă trăbă să fie legat, să fie legat şi gineri-su.

Conform Naţional, Curtea de Apel Bucureşti a decis că Guvernul face abuz de putere, neorganizând în termenul legal alegeri parţiale. Este a doua instanţă din România care decide astfel.

Avocaţii Elenei Udrea, aşa cum am prevăzut încă de la eliberarea acesteia din arestul preventiv sub control judiciar la domiciliu, se întind: au cerut eliberarea politicianului de sub control judiciar. Apelul a fost respins, explică România liberă.

Grav este că Elena Udrea nu şi-a schimbat comportamentul deloc: a venit la ÎCCJ în rochie neagră, pe tocuri, zâmbind cu toată dinţoşenia din dotare, explicând că la cinci treizeci dimineaţa, trecute fix, e gata trezită, că aşa s-a obişnuit în puşcărie şi la şapte este pregătită pentru o nouă zi.

Capitala nu-l mai suportă pe Sorin Oprescu: după ce la Izvor s-a surpat carosabilul, din dorinţa de a-l trage după sine, acum s-a umflat în dreptul Academiei Militare, din cauza devierii traseului Metroului, explică Puterea. Probabil că voia să-l expulzeze pe Oprescu.

Aşa cum bănuiam, Adrian Năstase este unul dintre foştii demnitari care au verboten să intre în Statele Unite, spune Digi24. Având în vedere că este vorba despre foşti şi actuali demnitari condamnaţi pentru fapte de corupţie, putem să deducem şi care sunt unii dintre ceilalţi: Tudor Chiuariu, Relu Fenechiu… în 2012, erau opt foşti demnitari în această situaţie.

Patriarhul Chiril al Birsericii Ortodoxe Ruse îşi doreşte ca Polina Gagarina să nu câştige Eurovision, pentru a fi evitată o invazie a cântăreţelor cu barbă în Rusia, conform Agerpres.

Declaraţia capului Bisericii Ortodoxe Ruse are un final apoteotic, culturnic, totalitarist: „Trebuie să organizăm propriile noastre concursuri. care să ne promoveze cultura, pentru a o arăta lumii întregi”. Aşa, un soi de spartakiadă muzicală. Cântarea Rusiei. Cu Gazprom sponsor, no?

Google, Twitter şi Facebook sunt duşmanii poporului rus, pentru că website-urile îneamnă la proteste antiguvernamentale neautorizate, rezultă dintr-o scrisoare trimisă de Roskomnadzor, serviciul federal pentru monitorizarea comunicaţiilor, despre care scrie HotNews.

Un purtător de cuvânt al instituţiei a declarat că website-urile de socializare riscă să fie blocate. Kremlinul va încerca apoi să oprească ploaia, cursurile apelor curgătoare şi în final în URSSFederaţia Rusă va fi interzis să bată vântul peste o anumită viteză, ca să cumva să provoace revolte sociale. Vova are o problemă. Scapă hăţurile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult