Acasa Revista Presei Revista presei. „Verisoara” lu’ Baselu, alergata prin parc de cei de la iRealitatea

Revista presei. „Verisoara” lu’ Baselu, alergata prin parc de cei de la iRealitatea

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Puterea: O bolnavă psihic a ridicat premiul lui Băsescu la “Gala Zece pentru România”. „“Verişoara” a fost alergată prin parc, realizatorii emisiunii reuşind să recupereze premiul. Femeia este un exemplu pitoresc pentru România: procesomană, decăzută din drepturile părinteşti şi plină de imaginaţie. A executat silit rudele bărbatului alături de care are un băiat în vârstă de 13 ani, apelează la presă pentru a afla unde învaţă copilul şi susţine că Radu Mazăre vrea să-i înfieze ilegal băiatul.”

Adevarul: O nebună pe urmele lui Băsescu. „O femeie care s-a recomandat drept verişoara preşedintelui a ridicat în numele acestuia premiul de la Gala „Zece pentru România“. Vecinii Danielei Alexandra Zanfirescu susţin că aceasta este schizofrenică. În 2007 ea a fost dată afară de la Şcoala nr. 86 din Capitală, unde preda muzica.

Curentul: Circotecă ieftină marca Tatulici. „Show-ul îndoielnic realizat de Tatulici, golănaşul-preş al lui SOV, intitulat „Zece pentru România“ la mişto, desigur, în spiritul de glumă specific lui Vîntu, a devenit o şuşanea de cea mai joasă speţă, Tatulici pretându-se la un nou gen de glumiţă la adresa Preşedinţiei României, respectiv inventarea unui premiu adresat lui Traian Băsescu, evident la oha, la şto, cum se zice la pârnaie, unde şi-a făcut Vîntu educaţia primară.”

Romania libera: De 3 ori mai mulţi ani de puşcărie pentru baronul de la SIF Oltenia. „După ce a prejudiciat Banca Internaţională a Religiilor cu sute de miliarde de lei, controversatul Dinel Staicu a spălat banii prin SIF Oltenia, instituţie pe care o şi conduce.”

Bursa: „Poşta Română”, amendă în plic de 24,1 milioane euro de la Concurenţă. „Poşta Română primeşte cea mai mare amendă individuală acordată unei societăţi de către Consiliul Concurenţei. Acuzaţia: abuz de poziţie dominantă în calitatea sa de monopol de stat al serviciilor poştale”

Curierul national: Ce firme şi-au luat banii de la stat? „Guvernul a alocat din Fondul de Rezervă 1,22 mld. lei pentru ca 6 ministere să poată plăti unele datorii către agenţii economici. Pârvan: Ar fi ideal să se arate care sunt aceste firme care şi-au luat banii şi dacă într-adevăr au efectuat acele lucrări. ”Trebuie făcute controale ca să nu mai dăm bani doar pe spusele primarilor, care de multe ori sunt rude cu societăţile angajate””

ZF: Gigantul american GE pleacă de pe piaţa locală a serviciilor financiare. „GE Money le vinde turcilor de la Garanti afacerile din România pe leasing, consumer finance şi ipotecare. Americanii de la GE Money, divizia de servicii financiare a gigantului General Electric, s-au hotărât să plece din România după cinci ani în care au investit peste 100 mil. euro, dar fără rezultate vizibile.”

Gandul: Franks: România nu mai este „elevul mediocru”. Noul acord cu FMI va include condiţii pentru noi reforme. „Economia României va înregistra o contracţie de 1,9% în acest an, potrivit prognozelor, în timp ce restul Europei iese din criză, potrivit Bloomberg”

Financiarul: Conditiile FMI vizeaza forta de munca, infrastructura si investitiile. „Vii­to­rul acord cu FMI va include mai multe con­ditii pen­tru reforme structurale in ceea ce priveste for­ta de munca, infrastructura si investitiile, a declarat Jeffrey Franks. „Este clar ca statul nu a fost com­plet res­tructurat. Exista sectoare in care economia Romaniei trebuie reformata, astfel incat sa se atinga nivelul de flexibilitate si de productivitate de care are nevoie”, a precizat Franks, intr-un interviu pentru Bloomberg”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult