Acasa Revista Presei Revista presei. Veşti mai proaste pentru Ponta

Revista presei. Veşti mai proaste pentru Ponta

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Premierul penal nu a aflat încă vestea cea mai proastă, susţine Moise Guran, citat de Ştiri pe surse. Acestea ar fi că o sentinţă în dosar ar putea veni în ianuarie şi că procurorii au folosit în acest dosar o tactică specială: nu au pus pe masă toate documentele pe care le deţin.

Victor Ponta

Victor Ponta

Victor Ponta a ştiut foarte bine ce i se pregăteşte în Dosarul Rovinari – Turceni, pentru că, atunci când DNA cerea de la ANAF documente, iar ANAF îi cerea lui documente, prim-ministrul ameninţa Fiscul român. Aşa rezultă din rechizitoriul DNA, din care detaliază Gândul.
Flux24 a aflat, din cele afirmate de brokerul fugar Cristian Sima, că preşedintele Klaus Iohannis vrea să promoveze România în diaspora cu securişti noi, înrudiţi bine de tot cu cei vechi. Unul dintre ei se numeşte Tianu Burduja şi este fiul tatălui său, Marinel Burduja, securist şi bancher pe stil vechi.
Adevărul scrie despre panaramele umane cu care s-a înconjurat primarul general Sorin Oprescu, bătându-şi joc de încrederea cu care l-au învestit de două ori bucureştenii, numite Grenadă, Şupeală, Bengalici, Constantinescu, Petroi Avasiloaie.
Orchestra Operei Române va face grevă japoneză în timpul reprezentaţiilor cu „Oedip” de George Enescu, de la Festivalul Internaţional „George Enescu”, pentru că interpretarea acestei capodopere enesciene este trecută de organizatori la categoria „alte evenimente”, conform EvZ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult