Acasa Revista Presei Revista presei. Victor Ponta are un nou dosar la DNA

Revista presei. Victor Ponta are un nou dosar la DNA

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

DNA a ajuns la contractele obţinute de Sebastian Ghiţă cu MAE şi STS. De presiunile instituţionale pentru acestea s-a ocupat şi Ponta, arată România liberă.
ponta ghitaDupă ce s-a întâlnit cu Victor Ponta, Gabriel Oprea a declarat că Victor Ponta nu mai este liderul coaliţiei de guvernare, informează Gândul. În acest moment, pe faţă, maşina de tocat oameni politici a intrat în funcţiune şi-l termină complet pe Ponta. Pas cu pas.
Dinu Pescariu, fost tenismen talentat, care s-a ratat din cauza arghirofiliei sale şi a relaţiilor pe care şi le-a făcut în timp, are acum o nouă „sifonărie”: la Mamaia Nord, locul unde se adună şmecherii cu bani, vorbesc mult şi apoi sunt prinşi pe ascultare de procurorii, explică Naţional.
Adevărul reia momentele-cheie din începutul disoluţiei PSD: isprăvile lui Dan Şova, urmate de cele ale lui Victor Ponta, care au culminat (deocamdată) cu demisia lui Ponta din fruntea partidului.
Adrian Iencsi a refuzat numirea ca antrenor al Rapidului, după ce finanţatorul Valeri Moraru a refuzat să-i angajeze un preparator fizic, pe fostul fotbalist Dănuţ Perjă, explică EvZ.
O firmă chinezească, Tzaneen International, a fost singurul care a participat la licitaţia pentru achiziţionarea aeroportului „Don Quijote” din Castilla, La Mancha. Totul pare a fi o farsă, dar ilustrează nivelul nebuniei la care ajunseseră spaniolii înainte de izbucnirea crizei subprimelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult