Acasa Revista Presei Revista presei. Victor Ponta, la concurenţă cu Adrian Năstase

Revista presei. Victor Ponta, la concurenţă cu Adrian Năstase

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Lista miniştrilor anunţată de premierul Victor Ponta cuprinde atât nume noi (Remus Pricopie / Daniel Barbu), dar şi persoane certate cu legea.

România liberă: La concurenţă cu Guvernul Năstase. Cu cine pleacă la drum Victor Ponta ”Pe lista anunţată de Victor Ponta există şi nume noi – printre care Remus Pricopie la Educaţie sau Daniel Barbu la Cultură, precum şi demnitari care au probleme cu Justiţia”

Curierul naţional: Lista miniştrilor din Cabinetul Ponta ”Noul Guvern Ponta va avea 20 de ministere, 6 miniştri delegaţi şi un vicepremier fără portofoliu, a declarat premierul Victor Ponta”

EvZ: Victor Ponta promite: ”2013 va fi mai bun decât 2012!” “În primul rând, nu o să mai avem alegeri şi scandal politic şi instabilitate politică. Prin votul românilor şi prin această majoritate uriaşă în Parlament asta dă Guvernului o stabilitate pentru a-şi pune în aplicare programul şi a nu sta tot timpul să fie şantajat de un grup, de nişte parlamentari”

ZF: Cel mai tânăr premier s-a înconjurat de o gardă de vechi oameni de partid de la care trebuie să vină ideile noi pentru relansarea economiei ”Guvernul va veni mâine în faţa Parlamentului pentru votul de învestitură după ce premierul Victor Ponta a prezentat lista miniştrilor – 27 de miniştri care, în majoritate, au mai deţinut poziţii guvernamentale şi de la care se aşteaptă măsuri care să contrazică actuala tendinţă de stagnare a economiei”

Adevărul: Pactul secret USL-UDMR: Dan Voiculescu l-a ajutat pe Crin Antonescu să-şi încalce cuvântul dat UDMR “Să declarăm noi public că suntem de acord cu articolul 1 din Constituţie în întregime – şi aici, desigur, sintagma de «stat naţional» era în discuţie, şi că nu vom propune şi nu vom susţine modificarea articolului 1 niciodată. Era clar o condiţie ca să ne împingă pe noi în afara jocului, fiindcă era clar că nu putem face aşa ceva”

Cronica română: MRU anunţă înfiinţareaunui Guvern din umbră” ”Senatorul ARD Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, că va apărea foarte curând “un Executiv din umbră” şi că Alianţa va face o opoziţie “foarte serioasă, capabilă nu numai să dea bătăi de cap Guvernului, ci să arate românilor că ceea ce se întâmplă în ţară nu lasă prea multă şansă de viitor””

Gândul: Ce are deputatul 317 şi nu au ceilalţi parlamentari. „E o confuzie în termeni. Nu cred că Boureanu sau alţi domni au fost acuzaţi de aşa ceva” “Despre deputatul cu numărul 317, pe nume Cătălina Elena Ştefănescu, se ştiau până acum două lucruri: că la 24 de ani este cel mai tânăr din noua legislatură şi că a fost „secretara” liderului PSD Liviu Dragnea, la Teleorman. Ce nu se ştia este că vorbeşte trei limbi străine, că a studiat la Moscova, că este olteancă şi că a preferat, spre deosebire de unii colegi din PSD, să nu îşi umfle CV-ul cu unele studii pe care încă nu le-a finalizat cu diplomă”

Curentul: Ambasadorul britanic recită Plugușorul purtând un tricou cu mesajul „Keep calm and ReStart Romania“ ”„Aș dori să fac o urare de Crăciun și Anul Nou: Iarna-i grea, omătu-i mare, semne bune anul are, semne bune de belșug, de sub brazdă, de sub plug. Crăciun Fericit!“

Puterea: Război pe Izvorul Caprei ”Izvorul Caprei din staţiunea Cheia are una dintre cele mai bune ape din România, iar bătălia pentru obţinerea lui este acerbă. Autorităţile locale susţin că nu-l vor ceda către nici o firmă, întrucât alimentează reţeaua locală”

eNaţional: SRI, stăpânul licitaţiilor cu statul! “Deşi criza se încăpăţânează să taie din fondurile alocate instituţiilor bugetare, serviciile secrete au fost până acum ferite de astfel de ajustări. Mai mult chiar, unele dintre ele cunosc o situaţie financiară înfloritoare”

Bursa: Cine îşi va distruge primul moneda în războiul valutar mondial? ”A venit şi vremea bilanţurilor de sfârşit de an şi a prognozelor pentru anul viitor. După cum ne-a obişnuit de mai mult timp, banca daneză de investiţii Saxo Bank şi-a publicat prognozele scandaloase pentru 2013″

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult