Acasa Revista Presei Revista presei: Victor Ponta pe urmele lui Adrian Năstase

Revista presei: Victor Ponta pe urmele lui Adrian Năstase

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Romania libera: Sebastian Lăzăroiu: Ponta merge pe urmele lui Năstase cu atitudinea “Eu nu pot să greşesc, eu sunt Mafalda”

Preda zice ca Ponta e clona lui Nastase“Victor Ponta merge pe urmele înaintaşului său. Ultimul premier pe care l-a avut PSD-ul a fost Adrian Năstase, de la care domnul Ponta are multe de învăţat dar nu le-a învăţat pe alea bune”

Curentul: Minciunile pesedistului Robert Negoiță ”Deputatul PSD Robert Negoiță vrea să devină primarul sectorului 3, profitând de confuzia creată între numele său și al actualului primar, Liviu Negoiță. Fost faianțar și mochetar peste hotare, cu liceul terminat la seral și cu Bac-ul luat la 30 de ani, Robert Negoiță este un mincinos notoriu, o combinație nereușită între un interlop de lux și un politician de bordel”

Adevarul: Cum a intrat iar România în recesiune ”Preşedintele PDL Emil Boc a declarat la Cluj-Napoca despre Guvernul Ponta că este „cu capul în nori şi cu picioarele în mocirlă” şi că nu este în stare să genereze stabilitate economică”

Curierul national: Ministerul Economiei cere suplimentarea posturilor pentru aparatul propriu ”50 de posturi vor fi preluate de la AIPPIMM, ANPC, ISCIR, Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale, de Compensare pentru Achiziţii de Tehnică Specială. 5 posturi vor fi preluate de la Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine, care va fi desfiinţat. Având în vedere înfiinţarea postului de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, se cere suplimentarea numărului de secretari de stat de la 2 la 3″

Puterea: Taxa pe UE ”Statul are o sursă de venit pe cât de neaşteptată, pe atât de importantă – impozitul pe subvenţiile date în agricultură, chiar şi când este vorba de banii proveniţi din fonduri comunitare”

Bursa: Teodor Ancuţa: “Sibex nu mai este un pericol pentru BVB” ”Cred că “Sibex” urmează un drum greşit, merge într-o direcţie care, într-un timp relativ scurt, îi va nemulţumi pe majoritatea acţionarilor, inclusiv pe trădători”

EvZ: A început numărătoarea inversă pentru UE. România, risc maxim în faţa valului grecesc ”Alegerile anticipate aruncă Grecia în braţele stângii radicale. Toate înţelegerile cu UE stau pe un butoi cu pulbere. Atena poate arunca în aer întreaga construcţie europeană şi aşa şubrezită de ultimii ani de criză. Consecinţele sunt incalculabile”

Gandul: Iulia Timoşenko refuză tratamentul medical în semn de protest ”Iulia Timoşenko a decis suspendarea tratamentului pentru a protesta faţă de divulgarea informaţiilor despre starea sa de sănătate, anunţă adjunctul ministrului ucrainean al Sănătăţii, citat de AFP. «Iulia Timoşenko refuză îngrijirile medicale», în contextul în carte suferă de hernie de disc şi a fost în greva foamei 20 de zile, declară Oleksandr Tolstanov”

StareaPresei.ro

2 comentarii

Hiller 16-05-2012 - 18:42

bietul lazarake se teme de concurenta … doar el este baba omida !

digital 16-05-2012 - 18:51

revista presei băsiste!
până la sfârșitul anului,o să scrieți pe hârtie igienică,și aia,utilizată iar online la telefonul fără fir,ăla din cutii de conserve legat cu ață între ele…
dehonth-ologilor!
hahaha!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult