Acasa Revista Presei Revista presei. Victor Ponta pe urmele lui Viktor Orban

Revista presei. Victor Ponta pe urmele lui Viktor Orban

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Curentul: Victor Ponta calcă apăsat pe urmele dictaturii lui Viktor Orban „Vecini de nume, dar și de apucături politice, cei doi Victori – ai României și Ungariei – încep să se semene din ce în ce mai mult”

pontaRomania libera: Ponta: Nu s-a pus problema numirii lui Şerban Nicolae la MAI „Primul-ministru Victor Ponta a declarat marţi seară că nu l-a numit pe Şerban Nicolae în funcţia de secretar de stat la MAI şi că nici nu s-a pus problema unei astfel de numiri, adăugând că cel mai probabil este vorba de o intoxicare de la nişte prieteni”

Gandul: PDL reface scenariul MRU. Cum văd democrat-liberalii iniţiativa civică a lui Ungureanu „PDL nu a renunţat la planul MRU. Însă, dacă înainte de pierderea puterii democrat-liberalii erau dispuşi să-i ofere la cheie o platformă de lansare politică, de această dată aşteaptă ca fostul premier să facă el pasul către partid şi să ofere ceva democrat-liberalilor”

EvZ: Mama FNI îl îngroapă pe tatăl FNI! „Fosta şefă a SOV Invest, Ioana Maria Vlas, spune că se teme că, odată ajuns în instanţă, Dosarul Sorin Ovidiu Vîntu – FNI va beneficia de clemenţa judecătorilor”

AdevarulCodruţ Marta a dispărut la fix: tocmai îl căuta DNA! Tovarăşul lui Blejnar a intrat în gaură de şarpe „Codruţ Marta, omul care cunoştea în amănunt operaţiunile financiare ale fostului şef al ANAF, Sorin Blejnar, a dispărut înainte de finalizarea unei anchete a DNA în care era vizat”

Bursa: Valer Marian: „Blejnar şi complicii săi aveau tot interesul ca Marta să dispară” „Interviu cu senatorul PSD Valer Marian, vicepreşedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Senatul României”

Curierul national: Cui îi mai pasă de Strategia energetică? „La dezbaterile organizate ieri sub patronajul Ministerului Economiei, niciun oficial al acestuia nu a fost prezent. Absenţi au fost şi cei de la OPSPI şi ANRE”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult