Acasa Revista Presei Revista Presei. Victor Ponta, racolat de Secu la 15 ani?

Revista Presei. Victor Ponta, racolat de Secu la 15 ani?

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Conferinta de presa organizata la finalul unei intrevederi premierul Victor Ponta si ministrului Agriculturii, Daniel Constantin cu comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, in Bucuresti,

Revista Presei. Victor Ponta, racolat de Secu la 15 ani?

Revista Presei. Victor Ponta, racolat de Secu la 15 ani?

Victor Ponta ar fi fost racolat de Securitate încă de la 15 ani, susţine senatorul PNL Ben-Oni Ardelean, citat de Ştiri pe surse. Acum, noi nu ştim acum dacă lucrurile stau astfel, dovezile sunt, cum am mai explicat, circumstanţiale.

Ceea ce pot să vă spun este că în gimnaziu, în clasa a VII-a, la noi în clasă a apărut un securist, care ne-a ţinut, la ora de dirigenţie, un discurs despre cum trebuie să ne apărăm noi ţara şi cine vrea să fie de partea binelui. Iar apoi ne-a întrebat care doreşte să acţioneze. S-a ridicat în două picioare un coleg, un băiat tăcut, liniştit. Hai să nui spun numele. Cert e că din clasa a noua nu am mai fost colegi. Presupun că a fost racolat. Deci da, racolările se făceau de la 13 – 14 ani. Pentru Victor Ponta ne trebuie însă probe serioase.

Geoană, Vanghelie şi Şova au fost daţi afară din PSD, iar acum vor să-şi facă partid, susţine Bursa. DUpă cum sunt mixaţi cei trei, criteriul nu e corupţia lor, nici integritatea lor, ci gaşca din care fac parte. Acum au loc în PSD execuţii sumare între găşti.

Gândul explică faptul că deciziile în PSD se iau la ceas de noapte, cam aşa: Ghiţă îl cheamă pe Ponta, Victor Ponta vine şi se stabileşte cine e dat afară. Nice. Pentru că Comisarul afirmă că în acest moment marile contracte cu statul se împart de tripla Victor Ponta – Seba Ghiţă – Liviu Dragnea. Lasă să stea la putere, că se pare că sunt conectaţi la smântână, că se vor compromite tot mai tare. O să ajungă PSD la 15%. Cul.

Cati Andronescu şi Micky Şpagă au îmburchinafasonat-o, explică România liberă. Ambii sunt urmăriţi penal în Dosarul Microsoft. Acesta este numai începutul. Urmează. Şi urmează. Şi urmează.

Marian Vanghelie şi-a dat drumul la gură şi afirmă că UNPR e partid făcut prin forţă şi şantaj, conform Curentul. E măcel la ei, e bine, dar e bine de spus că există un hârb care râde cu precizie, exact de o oală spartă.

Maghiarii se retrag de la guvernare, arată Naţional. Există la aceşti oameni ceva formidabil, o caracteristică tipică doctorului Gaius Baltar din Battlestar Galatica: un amestec de teamă, oportunism şi instinct remarcabil de supravieţuire care îi face să pice mereu în picioare, ca pisica.

Primăria Olguţei Vasilescu e scuturată tare de tot de DNA, informează Puterea. Scandalul este cel de sifonare a banilor europeni de la Water Park. DNA a percheziţionat şi sediile celor trei firme care au câştigat licitaţiile susceptibile de fraude.

Ungurii au ieşit în stradă de teamă că guvernul de la Budapesta la fură pensiile, explică Adevărul. Treaba e cam aşa. Întâi a fost Operaţiunea Internetul, cu zeci de mii de ecrane de mobil aprinse în miting. Apoi au fost manifestaţiile de la noi, rezultatul lui Iohannis şi bolboroseala continuă în stradă a ungurilor. Apoi, maghiarii din România au început să sune în Ungaria: Ioi, Istvan, băi, voi ce faceţi acolo? Noi ne-am deşteptat, voi? Iar acum începe. Le trebuie o scânteie. Care va fi aceasta?

StareaPresei.ro

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult