Acasa Revista Presei Revista presei. Victor Ponta se închipuie premier de colonie

Revista presei. Victor Ponta se închipuie premier de colonie

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

România liberă: Declaraţie şocantă a lui Ponta: Pe 30 iulie nici un creştin-democrat german nu îi va mai jigni pe români “Eu ştiu că şi în Germania oamenii decid la vot. Sau în Germania e democratic să decidă oamenii la vot şi în România nu e democratic? Ce, suntem colonie?”

pontaAdevarul: Ponta: Cred că partenerii europeni s-au convins cât de josnic joacă PDL ”După pronunţarea deciziilor Curţii Constituţionale, premierul Victor Ponta, în calitate de preşedinte al PSD, şi ministrul Economiei Daniel Chiţoiu, în calitate de proaspăt preşedinte al liberalilor, au făcut un apel către Opoziţie, cerând PDL-ului să înceteze denigrarea la adresa României”

Curentul: Angela Merkel consideră „inacceptabilă“ procedura de destituire a lui Traian Băsescu. Suspendați-o!
“Cancelarul german Angela Merkel a declarat ieri, cu subiect și predicat, că statul de drept a fost încălcat „în mod inacceptabil“ în România în timpul luptei pentru putere dintre liderii țării”

Puterea: Merkel, prea mică pentru USL ”Cancelarul Germaniei Angela Merkel a avut două declaraţii – şoc la adresa României. Prima a fost că suspendarea preşedintelui Băsescu se derulează într-un mod care încalcă principiile de bază ale statului de drept. A doua, că Germania va susţine ca Uniunea Europeană să ia măsurile necesare. Victor Ponta şi Ion Iliescu au minimalizat declaraţiile cancelarului german”

Gandul: Traian Băsescu l-a eliberat din funcţie pe Sebastian Lăzăroiu “Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a fost eliberat din funcţie, începând de luni, potrivit unui decret semnat, vineri, de preşedintele Traian Băsescu. Decretul a fost semnat vineri şi publicat luni în Monitorul Oficial. Data eliberării din funcţie este 9 iulie.”

EvZ: Fostul șef ANAF, Sorin Blejnar, cercetat de DNA. Fostul șef al Vămii – reținut “Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, fostul șef al vămilor Viorel Comăniţă şi fostul şef al SIPI Constanţa, Dan Secăreanu, sunt cercetaţi de DNA, alături de omul de afaceri Radu Nemeş şi soţia acestuia, pentru complicitate la evaziune în legătură cu importul de produse petroliere”

Bursa: Hidroelectrica, din nou în situaţia să reclame “forţa majoră” ”Dacă insolvenţa n-ar fi fost de ajuns, atunci canicula confruntă Hidroelectrica cu o situaţie fără precedent, în care parcurge al doilea an consecutiv de secetă hidrologică”

Starea Presei

6 comentarii

gogu 10-07-2012 - 07:52

Chiar sunteti jalnici!Sunt sigur ca veti sari rapid in alta barca…Practicati o manipulare prin omisiune de cea mai.joasa.speza, basistilor!

MI-5 10-07-2012 - 07:59

Titlu de doi bani

Zenovia-Zamfira 10-07-2012 - 08:06

Aolio maica, dar pe asta n-o vazusi!

digital 10-07-2012 - 12:31

de kkt,nu de doi bani!

Liana 10-07-2012 - 10:19

Numa bondurile germane se comisioneaza cat PIB-ul Romaniei!Ponta este doar o „forma ” de sprijin al mafiei institutionalizate!Filialele bancilor „propasite ” din 1999 vor prelua prin refinantare marea datorie a companiilor de stat nelistate la bursa cu comisioane mai mari si dobanda majorata,efectul va fi in buzunarele noastre.S-a distrus si solvabilitatea EXIMBANC-ULUI !Titlurile de trezorerie sunt riscante!Ce stie Ponta…ce e ciocolata!

Mihai 10-07-2012 - 15:09

Dl.Ponta este cumparat sau s-a vandut? Nu se stie, ceea ce este interesant ca nu intelege ca nu are dreptul sa se vanda odata cu tara, nu este proprietatea sa, Totodata este liber in persoana sa sa vanda cui doreste dar nu sa implice mersul tarii. Cine esti d-le Ponta? Esti un tanar naiv care nu intelege printre randuri si nu-si da seama ca este manipulat si ca este foarte riscant ceea ce face. Sa nu te indoiesti, cat de curand vom sti cu totii inclusiv d-ta care vei pierde ,romanii nu sunt prosti, niciodata nu au fost prosti, defectul lor este ca reactioneaza cu intarziere, cand o fac matura tot gunoiul….Iti place America?-du-te, nu te opreste nimeni ,numai ca intelege esti folosit cu cartile pe masa, asta nu se face decat unui naiv care nu merita vreo perdea, o sa intelegi , esti o marioneta ieftina. Europa stie asta….Multa sanatate! Ai nevoie pentru ca dormi cand esti treaz. Saludos desde Madrid!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult