Acasa Revista Presei Revista presei: Victor Ponta şi-a rupt cariera politică

Revista presei: Victor Ponta şi-a rupt cariera politică

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Curentul: Un gest cât o carieră politică: Ponta alege să rămână un politruc de duzină “Gestul președintelui PSD Victor Ponta de a rupe în văzul congresului USL scrisoarea președintelui Traian Băsescu, prin care aceasta își manifesta disponibilitatea de a renunța la restul de mandat în schimbul revizuirii Constituție conform referendumului din 2009, a arătat tuturor că liderul pesedist a rămas la stadiul de cârlan în politică”

Victor Ponta a rupt scrisoarea lui Basescu

Victor Ponta a rupt scrisoarea lui Basescu

Adevarul: Congres pentru liniştea USL ”PSD şi PNL şi-au promis că nu se vor trăda reciproc şi nu vor colabora cu Traian Băsescu”

EvZ: Premierul şi Preşedintele de hârtie ”Mult festivism pentru nimic! Congresul USL din weekend i-a lansat pe “premierul” Ponta şi “preşedintele” Antonescu. Cei doi nu au nicio certitudine că vor ajunge în funcţii, tandemul fiind mai degrabă unul virtual”

Puterea: Cu baronul PDL la DNA “Primarul municipiului AlbaIulia, MirceaHava, vicepreşedinte al PDL, considerat a fi unuldintre baronii localiai acestui partid, este din nouîn atenția procurorilor DNA, deși mai este cercetatîntr-un alt dosar”

Gandul: Printul Harry in Romania. A a venit cu o cursă low-cost şi este găzduit de familia contelui Kalnoky “Prinţul Harry, care se află la sfârşitul acestei săptămâni în prima sa vizită în România, este găzduit de familia contelui Kalnoky, la conacul acestuia din satul Micloşoara, judeţul Covasna, care a fost vizitat de mai multe ori şi de prinţul Charles”

Curierul national: Statul nu renunţă la privatizarea Cupru Min ”Negocierile cu Roman Copper s-au încheiat irevocabil, din cauza unor neînţelegeri contractuale. Compania canadiană a respins condiţiile privind îndeplinirea obligaţiilor de mediu şi clauzele referitoare la transparenţă. Ministerul va relua în perioada următoare procesul de privatizare a Cupru Min, conform angajamentelor asumate în faţa FMI”

Fin.ro: SAR: Romania si-a aliniat preturile la cele din UE, dar nu si salariile ”In pofida veniturilor salariale mici, Romania si-a actualizat in timp preturile la utilitati si chiar la alimente cu cele practicate in tarile Uniunii Europene”

Bursa: Minciuni, prostie şi dictat – Rasdaq (editorial de MAKE) “Orbit de modul istoric în care s-a constituit piaţa Rasdaq – la poruncă – CNVM-ul de astăzi nu îşi mai imaginează că soarta emitenţilor după desfiinţarea pieţei este reglementată de legile ţării şi de aceea inventează apa caldă, perpetuând abuzul”

StareaPresei.ro

10 comentarii

digital 09-04-2012 - 08:16

…..revista presei băsiste…..normal!

MIHAI 09-04-2012 - 11:57

PONTA,NU A RUPT SCRISOAREA UNUI PRESEDINTE,CI A UNUI CAPITAN DE VAS,SAU UNUI PIRAT CARE A JEFUIT POPORUL ROMAN,UMILINDUL CALCANDU-I DEMNITATEA IN PICIOARE. PENTRU MINE,N-A FOST ,NU ESTE SI NICI NU VA FI VREODATA PRESEDINTELE MEU.

digital 09-04-2012 - 12:04

uite,că tocmai ți-a fost….numa vreo 8 anișori…începi să fii rațional și logic…..

ce-mi plac mie deontologii,mai ales cei cu ”principii”…..

MIHAI 09-04-2012 - 12:37

D-LE ANDREI, IMI PARE RAU CA TREBUIE SA-TI SPUN CA,PENTRU A TRAI CA NORVEGIANUL SAU DANEZUL,MAI INTAI NOI ROMANII TREBUIE SA NE SCHIMBAM MENTALITATEA SA FIM REALISTI ,SA NU IGNORAM PREZENTUL GANDINDUNE LA VIITOR.SE POATE TRAI BINE SI IN ROMANIA DACA SE TINE CONT DE CELE CE AM SCRIS MAI SUS,SA FIM MAI UNITI SI SA NU FIM LASI.

digital 09-04-2012 - 13:50

helăuuuuuuu!
oi fi eu paranoic în accepțiunea ta prietene,dar tu nici măcar nu nimerești paginile de replay!
asta una la mână…
apoi asta cu să nu fim lași și să fim uniți,e de…”retardeală” completă,mai zi-ne:…să fim cuminți,să stăm în bancă,să ridicăm două degete când vrem la pipi….hai bagă,că văd că le ai…..să fim cinstiți și corecți,cu leprele,să-i mângâiem pe creștet pe cei care ne,fură,tâlhăresc și uneori ne mai și ucid,ca popor,bineînțeles…..

dacă vrei,uite,eu mă simt mai bine paranoic,așa cum vrei tu să crezi,despre mine,decât retardat ca tine și călcat în picioare de neica nimeni,care se autointitulează ”președintele tuturor rom/nilor”….

iar cu mentalitatea ta de kk-t,o să ajungi să trăiești nu ca suedezii ci ca sudanezii…
n-ai înțeles nici tu,nici alți ”gogu” că ești român în ADN-ul tău,și nu ai cum să trăiești,decât ca și un român,în prostia ta cruntă,oricât mi te-ai screme ca un koi ce vrea și el să împingă ceva spre prepuț…
dreq de prostalău!

MIHAI 09-04-2012 - 13:52

DIGITAL, CHIAR CREZI CA PUTEM PURTA DISCUTI DE PE ACEEAS TREAPTA? NU SE POATE,DEOARECE LA CEI 72 DEANI PE CARE II AM PENTRU MINE ATRIBUTELE VIETII NU MAI CONSTITUIE O ENIGMA IAR EU NU FAC POLICA EU DOAR O COMENTEZSI NU FAC PARTE DIN NICIUN PARTID.CU O OARE CARE ELEGANTA IN FORMULAREA UNOR CUVINTE,UN SINGUR LUCRU VREAU SA-TI MAI SPUN,NU PUIUL DA LECTII LA

digital 09-04-2012 - 14:05

prietene,eu nu știu cine ești și ce vârstă ai,dar dacă mă faci paranoic argumentează solid și așteaptă-te la reacțiune,nu sunt genul care să întorc celălalt obraz,pentru că unuia sau altuia i se năzare câte-o idee așa de-ampixu,p-aici,pe forum!dacă m-ai fi urmărit ai fi priceput ceva dacă nu asumă-ți și mergi înainte
ok?asta cu puiul,nu prea mai ține,ori lupți,ori vezi-ți de treabă,dacă nu ai altă trebă du-te-n parc și joacă șah!

MIHAI 09-04-2012 - 13:59

OK, VAD CA AI RAM-ul SI PROCESORUL VIRUSAT.ADIO SI NU LA REVEDERE.

digital 09-04-2012 - 14:16

vezi că doar sistemul de operare,poate fi virusat…..ești într-o eroare continuă,prietene!!!nu le ai cu nimic,îmi pare rău!
am o recomandare:să nu mergi la votare!
nu știi nimic!!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 09-04-2012 - 18:07

Pontacu va trimite felicitari din Dubai , este frumos si cald , compania cu dl Ghita de la Asesoft (prietenul d-lui T, Basescu) este onoranta iar dl. Antonescu face sarbatorile cu dl. Chiliman , d.na Saftoiu si dl. L. Orban… Iar dl. Iliescu nu mai face puseu de bucurie cu colejii liberali, dl. Felix se bucura de compania fantomatica a com. Piedone !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult