Acasa Revista Presei Revista presei. Victor Ponta va fi acuzat în Dosarul Diaspora

Revista presei. Victor Ponta va fi acuzat în Dosarul Diaspora

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Victor Ponta va fi acuzat, alături de Liviu Dragnea, în Dosarul Diaspora, relevă declaraţiile martorilor care au fost audiaţi de către procurori, susţine Comisarul.

Victor Ponta

Victor Ponta

Când manifestanţii anti-Băsescu erau în stradă, în ianuarie 2012 şi vuvuzelele USL strigau ca din gură de şarpe la comandă politică, familia Ponta a încheiat un contract de 10 milioane de euro cu Grupul Golden Blitz, explică România liberă.

La o zi după ce am publicat aşa-zisul denunţ al Elenei Udrea făcut la DNA, procurorii au chemat-o pe aceasta să-şi detalieze declaraţiile făcute, conform Gândul.

În licitaţia de implementare a sistemului de achiziţii publice de la Hidroelectrica, unde sunt nereguli, Remus Borza, administratorul companiei, riscă să treacă de la închisoare cu suspendare la mititica dotată cu executare, arată Curentul.

Antena 3 anunţa, cu surle şi trâmbe (că trâmbiţe nu le putem spune), că Traian Băsescu are firme înregistrate în Panama. EvZ dezvăluie că investigaţia A3 este o gherlă. DatoCapital.com arată că aproape oricine are nume românesc are firme înregistrate în lumea asta.

De exemplu, eu am două aşa-zise rude, pe Ionel Budescu din Marea Britanie şi pe Anişoara Speranţa Budescu din Spania, cu astfel de firme. Ambii sunt directori! Îi contactez mâine!

Bugetul Ministerului Transporturilor prevede în acest an cheltuieli cu consultanţa şi rapoartele de evaluare pentru Tarom şi CFR Marfă. Nu şi privatizarea acestora, relevă Curierul naţional.

Azi va fi eliberat condiţionat ucigaşul lui Ioan Luchian Mihalea, Nelu Gavrilă, care a încercat şi anul trecut să obţină ieşirea din închisoare, anunţă Adevărul. Oanţă, săracul, ar fi avut 62 de ani şi e oale şi ulcele. Gavrilă are acum 40 de ani şi o viaţă înainte.

DNA continuă raşchetarea profundă a României de corupţi. Acum anchetează meciul aranjat din anul 2007 dintre Dinamo şi Lazio, informează Naţional. Ăştia înnotau în mită, în timp ce noi făceam 13-14 în faţa tembelvizorului, rugându-ne la Dumnezeu.

E armistiţiu în Ucraina. Cică. Asediul de la Debalţeve continuă, explică Puterea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult