Acasa Revista Presei Revista presei. Vîntu îi dă veștile proaste lui Dragnea

Revista presei. Vîntu îi dă veștile proaste lui Dragnea

scris de Z.V.
87 afisari

Bodog vrea campanie accelerată de vaccinare, Uniunea Judecătorilor îl acuză pe ministrul Justiției de manipulare în cazul arhivei SIPA, precum și Vîntu îi dă vești proaste lui Dragnea, dar și decesul a 60 de delfini confirmă că în Marea Neagră există braconieri sunt printre principalele subiecte ale zilei de 19 iulie.

Vîntu îi dă veștile proaste lui Dragnea: Investigațiile RISE Project în Brazilia, realizate de CIA. Din spatele gratiilor, fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu continuă seria analizelor publicate pe blogul personal. Pornind de la scenariul că serviciile secrete românești lucrează pentru CIA, care este controlată de Soros, scenariu expus de un fost consilier al lui Donald Trunp, SOV afirmă că scoaterea lui Dragnea din scenă a fost bătută în cuie cu ocazia vizitei lui Iohannis în SUA, scrie Stiripesurse.ro.

Filosofia fiscală a lui Dragnea: salariu mai mare, gaură în buzunare. Planurile Guvernului de a reduce numărul de contribuții sociale la două și de a le lăsa doar în sarcina angajatului vor aduce o pierdere semnificativă în buzunarul românilor și vor crește doar din pix salariul minim pe economie, majorând în același timp taxele pe care le ia statul unui angajat, potrivit Adevărul.

Bodog vrea campanie accelerată de vaccinare. După ce România a depășit numărul de 8.000 de îmbolnăviri, Ministerul Sănătății a decis să dezvolte o campanie accelerată de vaccinare în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 9 luni și 9 ani, relatează Cotidianul.

Mihai Tudose: ‘Ori este eroină, ori ne-am făcut de râs amândoi’. Premierul Mihai Tudose a declarat că fostul șef al Fiscului, Bogdan Stan, a fost demis pentru că nu a făcut ceea ce i-a cerut, respectiv nu a luat măsuri pentru o ‘disciplină financiar-fiscală’, precizeazăEvenimentul Zilei.

Uniunea Judecătorilor îl acuză pe ministrul Justiției de manipulare în cazul arhivei SIPA. Uniunea Națională a Judecătorilor din România (UNJR) îl acuză pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, că face un ‘joc’ manipulativ unde ‘prezintă jumătăți de adevăruri’, cu scopul de a induce în eroare opinia publică cu privire la acțiunile pe care le face cu privire la arhiva SIPA, notează Gândul.

Dan Voiculescu, la ieșirea din Spitalul Universitar: Mi-au fost furați trei ani din viață / Nu există niciun prejudiciu, decizia va fi demontată de justiție. Dan Voiculescu a plecat marți după-amiază, în jurul orei 17:30, din Spitalul Universitar de Urgență din capitală, unde fusese internat pentru ocluzie intestinală, afirmând că a pierdut trei ani din viață pe care nu îi mai poate recupera nici dacă va fi închis Traian Băsescu, scrie Hotnews.ro.

Iohannis, în Harghita: Mă îngrijorează soarta tinerilor din zonă care nu vorbesc bine limba română. Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la Miercurea Ciuc, că îl îngrijorează soarta tinerilor din zonă care nu vorbesc bine limba română, subliniind că reprezentanții comunității maghiare și cei ai Ministerului Educației trebuie să se așeze la masa dialogului și să găsească urgent soluțiile cele mai bune, informează Jurnalul.ro.

Varujan Vosganian: O taxă de solidaritate nu există nicăieri în UE. O supraimpozitare a salariilor este nelalocul ei în România, declară laRFI deputatul ALDE Varujan Vosganian, fost ministru de Finanțe, referindu-se la eventuala taxă de solidaritate. El subliniază că pentru ALDE, ‘introducerea oricărei formule care să afecteze cota unică în sus este inacceptabilă’.

Premierul Mihai Tudose: Lupta împotriva DNA nu e printre prioritățile mele. Ce se întâmplă între CSM și DNA nu e treaba Guvernului. „Lupta împotriva DNA nu e printre prioritățile mele. Ce se întâmplă între CSM și DNA nu e treaba Guvernului. Noi nu avem nicio implicare. Nu putem avea un stat puternic decât cu un climat stabil și din punctul de vedere al forțelor statelor, cu o luptă anti-corupție puternică”, titrează România Liberă.

Lider PSD, dupa ce Kovesi a declarat război mafiei: Am receptat mesajul. Parchetele trebuie comasate. Rapid, în 24 de ore. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a lansat o ipoteză halucinantă, spunând că DIICOT și DNA trebuie comasate cu rapiditate, „în 24 de ore” și a anunțat că vor fi date patru legi în Justiție în vară, informează Ziare.com.

Semnal de alarmă: rețeaua electrică națională este veche, multe echipamente și-au depășit durata de viață, dar reparațiile sunt mici și puține. Rețeaua națională de transport a energiei electrice este veche, uzată iar multe dintre liniile de înaltă tensiune și transformatoarele Transelectrica și-au depășit durata de viață normată. Iar reparațiile sunt mult sub nivelul celor planificate, relateazăEconomica.net.

Peste jumătate din rezerva de aur a BNR a rămas și anul trecut în străinătate. Valoarea rezervei de aur a BNR, care oscilează în jurul a 104 tone, a urcat anul trecut la 16,6 mld. lei (circa 3,66 mld. euro), iar mai mult de jumătate din cantitatea de aur (circa 60%) a rămas în ultimii șapte ani depozitată în afara granițelor României. BNR avea în 2016 depozitat în afara țării, în principal la Londra, aur în valoare de 9,82 mld. lei, potrivit datelor băncii centrale, notează Ziarul Financiar.

Deși sistemele de supraveghere nu-i descoperă… Decesul a 60 de delfini confirmă că în Marea Neagră sunt braconieri. Zeci de mamifere au fost găsite moarte pe plajele românești ale Mării Negre în acest sezon ceea ce confirmă numărul mare de plase ilegale din ape. Reprezentanții organizațiilor ecologiste estimează că sunt peste 25.ooo plase în Marea Neagră. Sistemele electronice de supraveghere nu funcționează permanent, așa cum ne-a recunoscut anul acesta conducerea Poliției de Frontieră, precizează Libertatea.

Cosmin Contra e mulțumit de achiziții, dar recunoaște: „Ne-au refuzat mulți” — Ce spune despre plecare. Cosmin Contra a vorbit despre achizițiile din această vară, dar recunoaște că a ratat câteva dintre țintele importante. Tehnicianul de 41 de ani a recunoscut că în cazul unei oferte bune poate pleca, potrivit Gsp.ro.

Daum poate fi DEMIS azi! Oficial FRF: ‘E omul nepotrivit’. Comisia Tehnică a FRF se va întruni joi pentru a analiza activitatea selecționerului Christoph Daum. Este interesant de văzut ce se va întâmpla dacă membrii comisiei tehnice vor decide că germanul ar trebui demis. La Federație, rolul acestei comisii este strict consultativ, însă e greu de crezut că Răzvan Burleanu, președintele FRF, va ține cont de un asemenea sfat, scrie Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult