Acasa Revista Presei Revista presei. Voiculescu ar fugi europarlamentar

Revista presei. Voiculescu ar fugi europarlamentar

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Voiculescu se pregătește deja pentru un plan B, vehiculat deja în mediile politice de la București: fuga la Bruxelles, prin intermediul unei candidaturi la alegerile europarlamentare din mai 2014.

Curentul: Voiculescu își pregătește fuga la Bruxelles ”Fostul turnător la Securitate se pregătește deja pentru un plan B, vehiculat deja în mediile politice de la București: fuga la Bruxelles, prin intermediul unei candidaturi la alegerile europarlamentare din mai 2014. Expert în fentarea justiției prin tot soiul de jocuri de-a intratul și ieșitul din Parlament, Voiculescu ,  Felix pentru „prieteni“ , este gata să recurgă la noi tertipuri, în speranța că brațul justiției nu-l va mai ajunge”

Cronica română: Tăriceanu: Există o încordare în conducerea PNL ”Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, senator PNL, a declarat, marţi, într-un interviu acordat Mediafax, că la nivelul conducerii PNL există «o încordare», «un stres» legat de situaţia de la Transporturi şi a admis că această situaţie a creat o problemă de imagine partidului”

Adevărul: Crin Antonescu, din concediu în campanie electorală. Ce strategie de imagine are liderul PNL ”Preşedintele PNL se gândeşte deja la scaunul de la Cotroceni şi a luat primele măsuri de imagine: a rupt protocolul cu PC şi l-a îndepărtat pe Sorin Roşca Stănescu din funcţia de consilier”

Puterea: Dan Şova audiat la DNA în legătură cu contractul original semnat cu Bechtel “Dan Şova, s-a prezentat marţi la DNA pentru a da lămuriri în legătură cu plângerea penală pe care a depus-o DPIIS  pentru lipsa exemplarului original al contractului cu Bechtel”

Naţional: Cum se şmenuiesc licitaţiile electronice din ograda lui Dan Nica ”După ce s-au luat cu mâinile de cap când au descoperit cum actualul vicepremier Liviu Dragnea dădea contracte cu dedicaţii pentru propria firmă de casă, Tel Drum, mai marii Comisiei Europene au înmulţit misiunile de audit în ţara noastră. Totul, într-o încercare disperată de a limita fraudarea licitaţiilor pe bani europeni, îndeletnicire care a devenit un adevărat sport naţional practicat cu fervoare de către mulţi dintre politicienii români“

Gândul: Baroul Bucureşti amână o decizie în cazul excluderii din avocatură a lui Adrian Năstase, condamnat definitiv pentru corupţie ”Potrivit decanului Baroul Bucureşti, Ilie Iordăchescu, s-a decis constituirea unei comisii care să examineze motivaţia menţinerii în profesia de avocat a lui Adrian Năstase. Comisia urmează să vină cu propuneri în două săptămâni, iar Baroul să se pronunţe în consecinţă”

Curierul naţional: Finanţele, cu lupa pe averile persoanelor fizice ”Conform unui proiect de ordin al ministrului Finanţelor, persoanele fizice verificate sunt constrânse să declare toate bunurile mobile şi imobile din ţară şi străinătate. Printre cei vizaţi sunt cei care deţin multe terenuri şi animale sau cei care construiesc şi vând ca persoană fizică. Scopul acesteia este lărgirea bazei de impozitare şi detectarea celor care au acumulat averi importante fără să contribuie corespunzător la bugetul de stat”

ZF: GSK trimite anual 200 de medici la congrese internaţionale. Celelalte firme de medicamente ţin secrete numărul şi sumele cheltuite ”GlaxoSmithKline (GSK), companie aflată pe locul şase în topul celor mai mari jucători din in­dus­tria locală de medica­men­te, a sponsorizat anul trecut partici­parea a 211 medici români la 40 de congrese internaţionale, aceasta fi­ind prima companie ce face publice ast­fel de date. GSK nu a precizat cât a chel­tuit cu aceste sponsorizări”

EvZ: Promisiunea lui Ponta: “Vom produce suficient gaz pentru România şi Moldova” ”Până în 2018 România va avea producţie de gaze naturale pentru consumul nostru şi pentru Moldova. Când vorbim de energia electrică, când vorbim de gaze, când facem strategia noastră, o facem împreună cu Moldova“

Bursa: Unchiul Sam “democratizează” Siria cu salve de tun! ”Scenariul «războiului civil din Siria» riscă să degenereze, în cel mai scurt timp, într-un adevărat «show de forţă», dacă organismele internaţionale şi statele occidentale vor lua decizia să intervină (în mod făţiş) pe teritoriul sirian”

România liberă: Scenariul american: un atac scurt şi limitat la două zile ”Declaraţii politice tot mai ferme, avioane britanice trimise în Cipru, amânarea de către Washington a unei „reuniuni pentru pace în Siria“ între SUA şi Rusia – toate sunt semnale ale unei iminente intervenţii a statelor occidentale şi aliaţilor lor împotriva Siriei, Bashar al-Assad fiind acuzat că a folosit arme chimice contra propriului popor. Deranjată, Rusia se opune şi avertizează asupra unor riscuri catastrofale pentru întreaga regiune”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult