Acasa Revista Presei Revista presei. Voiculescu este cămătarul angajaţilor săi

Revista presei. Voiculescu este cămătarul angajaţilor săi

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

AdevarulVoiculescu dă bani cu împrumut angajaţilor de la Antene. Mihai Gâdea a luat 186.000 de euro “Dan Voiculescu şi-a trecut în declaraţia de avere postată pe site-ul Senatului banii pe care i-a dat cu împrumut şi persoanele care au primit sumele respective”

Dan Voiculescu are decizie definitivă de colaborare cu SecuritateaEvZAdrian Severin, la un vot de ridicarea imunității “Comisia de Afaceri Juridice a Parlamentului European a votat azi în unanimitate pentru retragerea imunității europarlamentarului Adrian Severin. Raportul întocmit de eurodeputatul italian Francesco Speroni propunea ridicarea imunităţii lui Severin”

GandulComisia Europeana a sistat platile catre Romania pe o axă din Programul Operational Regional “Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat pentru gândul că “sunt întotal 124 de proiecte pe toată axa. În acest raport intermediar, autorităţile europene semnalează probleme în trei judeţe la un număr de patru contracte. Ne-au pus pe noi să facem verificările şi, ulterior, să facem corecţii financiare, dacă e cazul, care vor varia între 2 şi 100%, bani, pe care dacă se constată că au fost nereguli, îi vor achita autoritaţile locale. Noi vom plăti din bugetul nostru şi, când se va debloca Axa 2, recuperăm banii”.”

PutereaLa Tulcea, PSD racolează membri cu cârnaţi şi cefe la grătar “Noii activişti ai PSD au primit la pachet cu carnetul roşu şi farfurii din plastic umplute cu cârnaţi şi cefe la grătar. Iar partea artistică a momentului festiv a  fost asigurată de un taraf de muzică lăutărească, cu orgă şi acordeon”

Romania liberaCe crede Comisia Europeană despre taxa de autostradă “Directoratul pentru Politici Regionale al CE afirmă, asemenea celui pentru Transporturi, că România nu e obligată să introducă o taxare a autostrăzilor, chiar dacă aceasta ar fi recomandabilă”

ZFParlamentul trebuie să decidă astăzi cine ia un job de 2 mld. euro: şeful pieţei asigurărilor “Partidul de guvernământ, PD-L, a anunţat ieri că îl susţine pe Cristian Constantinescu, omul care a dezvoltat de la zero până la stadiul de cea mai mare companie de pe piaţa locală firma Allianz-Ţiriac, pentru poziţia de preşedinte al CSA”

BursaBanii pentru Grecia, încă nu “Tranşa de împrumut va fi eliberată la mijlocul lunii iulie, dacă Grecia aprobă noul plan de austeritate. Oficialii UE şi FMI, în vizită neaşteptată la Atena. Demonstraţiile şi grevele continuă”

Curierul nationalToată Europa va plânge la tragedia greacă “Catastrofa elenă pare iminentă, iar autorităţile europene şi FMI caută acum doar soluţii de atenuare a şocurilor. Sistemul bancar european riscă un blocaj financiar de tipul celui apărut după căderea băncii Lehman Brothers. Larry Kantor (Barclays Capital): Băncile greceşti probabil nu vor rezista”

Fin.roChina vrea sa concureze gigantii Airbus si Boeing “Constructorul Comac va expune, pentru prima data in afara Chinei, semimacheta la scara naturala a avio­nului sau C919, viitorul rival al Airbus A320 si Boeing B 737. Chinezii vor sa se dezvolte pe toate segmentele de piata”

2 comentarii

codul penal 21-06-2011 - 08:17

Propagandiştii de ieri, sindicaliştii de azi, politicienii de mâine

Cei care conduc sindicatul cadrelor în rezervă sunt foşti propagandişti din perioada comunistă. Unul dintre ei este colonelul în rezervă Mircea Dogaru, preşedintele SCMDRR. El a fost profesor de istorie şi a ajuns ofiţer „la apelul bocancilor”, înainte să facă vreo şcoală militară.

Dogaru este secondat de Valeriu Pricină. Cei doi au făcut parte, până în 1989, din Consiliul Politic al Armatei, instrument de propagandă al elitei comuniste. Ulterior, colonelul Dogaru a făcut parte din structurile de contrainformaţii militare, fiind „specialist în manipularea maselor”, după cum spune unul dintre membrii organizaţiei. Aşa cum reiese din documentele SCMDRR, Dogaru este „istoric non-conformist”. Pricină, la rândul lui, este „specialist în propagandă media.

Parpanghel ... deh Balele varanului 21-06-2011 - 12:27

Umplu bine buzunarele methodistului incapabil ,gangavitor !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS