Revista presei. Voiculescu în atenţia DNA pentru banii Oltchim | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Voiculescu în atenţia DNA pentru banii Oltchim

Revista presei. Voiculescu în atenţia DNA pentru banii Oltchim

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

EvZ: Voiculescu, în atenţia DNA pentru banii de la Oltchim ”Trustul media controlat de familia Voiculescu a supt sute de mii de euro de la Oltchim, în condiţiile în care Combinatul înregistra pierderi de sute de milioane de euro. Fraţii Boureanu, membrii familiei lui Constantin Roibu şi apropiaţii acestora au beneficiat de contracte privilegiate, în valoare de zeci de milioane de euro”

DNARomânia liberă: Oana Hăineală Schmidt, vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii. Vicepreşedintele CSM: Există tendinţe politice rafinate de subordonare a Parchetelor “Vicepreşedinta Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Hăineală Schmidt, 37 de ani, declară că CSM nu vrea să prelungească foarte mult perioada deliberărilor pentru avizul pe care instituţia urmează să-l dea pentru şefii Parchetului General (PG) şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA)”

Puterea: Valeriu Zgonea, cu elicopterul SRI, la chef, la Dorohoi “Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a zburat cu elicopterul SRI la Botoşani, pentru a participa la Zilele Municipiului Dorohoi. La sosirea pe poligonul ACR din Botoşani a fost aşteptat de prefectul Adrian Constantinescu, de primarul Portariuc, de parlamentarii PSD Gheorghe Marcu, Andrei Dolineaschi şi Costică Macaleţi şi de secretarul general al PSD Botoşani, Gheorghe Vâzdoag”

eNaţional: Becali merge cu valiza la PNL “Gigi Becali s-ar putea ”dizolva” cu tot cu PNG-CD in PNL. Pe langa afinitatile de deapta, omul de afaceri a avut, in timpul negocierilor cu Crin Antonescu, si alte argumente mai convingatoare, de ordinul milioanelor de euro”

Curentul: Misiune specială pentru Elwis: USL pregătește epurarea politică a TVR ”Dacă în urmă cu circa șase luni, USL urla din gură de șarpe că televiziune publică este o instituție politizată și bugetofagă, care ar trebui sabotată în mod expres prin stoparea plății abonamentului lunar de către „consumatori casnici“ de media, acum Ponta&Co au pus la cale un plan minuțios prin care angajații TVR vor fi filtrați de oameni cu carnetul de partid în buzunar sau de către simpatizanți pe față”

Adevărul: Jurnaliştii din TVR, la mâna politicienilor ”În comisiile care vor decide soarta angajaţilor TVR au fost implicaţi politicieni ai puterii, iar acestea au fost constituite fără consultarea Consiliului de Administraţie al postului public. Încă de la numirea în funcţie, Claudiu Săftoiu a promis, la fel ca şi alţi directori TVR, depolitizarea instituţiei”

GSP: 3,7 milioane euro pentru trei sezoane! UEFA a propus TVR-ului o prelungire neaşteptată a contractului “Claudiu Săftoiu, şeful TVR, a povestit la Antena 3 că postul difuzează în prezent meciuri din Champions League fără un contract semnat, dar cu acordul de principiu al UEFA: «Rămîne ca, după validare, Consiliul de Administraţie să ia în discuţie varianta avantajoasă sugerată de forul continental»”

Bursa: Dans pe sârmă cu insolvenţa Hidroelectrica ”Curtea de Apel Bucureşti a admis, la finele săptămâ-nii trecute, probele aduse de companiile din grupul Alpiq şi de sindicatul Hidrosind, care au formulat recurs împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti de a admite intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica. Atât societăţile din grupul Alpiq, cât şi Hidrosind, au depus, în iunie, cereri de intervenţie împotriva deschiderii procedurii insolvenţei la Hidroelectrica, dar au fost respinse de Tribunalul Bucureşti”

Gândul: Cu cât ar trebui să se scumpească preţul la mâncarea de bază “Românii se pot aştepta la scumpiri ale preţurilor alimentelor chiar şi cu 20% în perioada imediat următoare. De asemenea, în ciuda faptului că preţul cărnii de pasăre a crescut faţă de finalul lunii februarie chiar şi cu 1,2 lei, fermierii îşi doresc ca el să se majoreze cu până la 15% pentru a nu mai înregistra pierderi”

Starea Presei.ro

1 comentariu

vic 08-10-2012 - 13:24

o gluma proasta sau cei de la dna. odata cu venirea noului saf ‘vor trece la munca de jos ii vor ajuta pe cei de la fisc la eradicarea marii coruptii din piete ,tarabe ,babe si alti mari producatori de ace ,brice si chilotei cu siret .,aici nu exista sprijin politic ,avocati,si alte tipuri de imunitati ,ospaga mica ,sigura ,zilnica ,…le a tremurat chilotii sa l lucreze pe bombo ,pe felix cei care cu gindu gindesc DISPAR

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult