Acasa Revista Presei Revista presei. Voiculescu l-a sacrificat pe Capatos

Revista presei. Voiculescu l-a sacrificat pe Capatos

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: Prins la înghesuială de CNA, Voiculescu l-a sacrificat fără scrupule pe Capatos ”Înainte de a afla cîte ceva despre blajina decizie a CNA, Dan Capatos, realizatorul jegoasei ediții a «Show-ului păcătos» care a adus în casele noastre imaginea nudă a fostului premier, reprezentanții postului Antena 1 au anunțat, prin gura lui Adrian Nănulescu, director general al Antena Group că: «Producătorii și realizatorii au un anumit grad de independență în a-și produce emisiunile și a le difuza pe post»”

VOICULESCU

Dan Voiculescu

Adevarul: Efectul Capatos – Boc: CNA lasă Antena în mira goală ”Consiliul Naţional al Audiovizualului  va suspenda pentru 10 minute, la oră de vârf, emisia canalului Antena 1, din cauza difuzării imaginilor cu Emil Boc în pielea goală”

Gandul: Valeriu Turcan a demisionat. Claudia Elena Ionaş preia funcţia de purtător de cuvânt al lui Băsescu Turcan – “După şansa de a lucra ani de zile în serviciul public am decis că e vremea unei schimbări în carieră. Voi activa, în viitor, în sectorul privat. Mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa”

Romania libera: După Legea ANI, deputaţii Mate şi Marton trec la Codul Penal. Vestitorii corupţiei se întorc. UDMR vrea să legalizeze conflictul de interese “Deputaţii UDMR Andras Levente Mate (foto), investigat de ANI pentru că şi-a angajat soţia la cabinetul parlamentar, şi Arpad Marton vor să scoată demnitarii din categoria funcţionarilor publici vizaţi de legea penală şi să modifice definiţia conflictului de interese astfel încât orice primar să poată da contracte pe bani publici propriilor firme”

EvZ: Justiţia din România începe să-şi arate colţii ”Vremea presiunilor politice asupra Justiţiei a trecut. Dacă în anii din urmă lupta anticorupţie se bloca la judecători, de câteva luni, instanţele au început să dea condamnări, dar şi achitări. Această schimbare a fost posibilă după ce ghemul de interese şi cumetrii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost descâlcit”

Fin.ro: Tiriac contra Patriciu. Si fostul tenisman a cerut insolventa Mic.ro ”Grupul Tiriac Auto este unul dintre creditorii companiei Mic.ro care a cerut, impreuna cu alte firme, insolventa retelei de retail controlate de omul de afaceri Dinu Patriciu. In prezent, companiile creditoare solicita Mic.ro plata a nu mai putin de 160 mil. de euro”

Curierul national: Cât va dura reforma Sănătăţii? ”Procesul ar putea dura 4-5 ani şi va însemna o trecere graduală către sistemul privat”

Bursa: Cinci zile de declin pentru euro ”Euro s-a depreciat ieri, pe pieţele externe, atingând cursul minim al ultimelor trei săptămâni faţă de dolar, în condiţiile în care liderii europeni nu au ajuns la un acord privind salvarea Greciei.”

Puterea: Omul care a pariat pe criza din 2008 vorbeşte de falimentul Greciei “John Paulson, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, care şi-a câştigat averea în mare parte pariind în 2007 şi 2008 că lumea va intra în criză şi că sectorul bancar se va prăbuşi, a declarat că Grecia ar putea da faliment până la sfârşitul lui martie, fapt care va provoca destrămarea zonei euro şi va duce la o criză mai gravă decât cea provocată de falimentul Lehman Brothers”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult