Acasa Revista Presei Revista presei. Voinescu – E nevoie de un premier

Revista presei. Voinescu – E nevoie de un premier

scris de Ziua Veche
2 afisari

EvZ: Sever Voinescu: „E nevoie de un premier capabil să convingă o populaţie deprimată”.

Sever Voinescu îşi menţine criticile la adresa premierului Emil Boc, în ciuda reproşurilor lansate de președintele Traian Băsescu la adresa sa.

 

Într-un interviu pentru EVZ, deputatul PDL susţine că o schimbare a componenţei guvernului ar aduce „un plus de încredere”.

Adevarul: Remus Truică, sărmanul putred de bogat, printre milionarii ascunşi ai României. Deşi toate firmele sale din România sunt fără profit sau inactive, fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase este multimilionar. Afacerile lui din străinătate sunt strict secret. Nu apare în topul celor mai bogaţi români, dar este proprietarul unui domeniu rezidenţial, are o colecţie auto impresionantă, iahturi şi apartamente în Monte Carlo şi Caraibe.

Bursa: Revolutia in mineritul mondial porneste de la Bucuresti. Omul de afaceri Nicolae Costache, care gestionează mai multe mine în Africa, şi fizicianul leton B.Voldemars au înregistrat în mare secret o nouă invenţie la Geneva. Ziarul BURSA prezintă în exclusivitate povestea celor doi şi a soluţiei care poate revoluţiona mineritul mondial, transformându-i pe iniţiatori în miliardari.

Curierul national: Guvernul vrea sa suprataxeze terenurile nelucrate. Mihail Dumitru, ministrul Agriculturii: Impozitarea terenurilor agricole nelucrate este o măsură politică şi se va lua în coaliţie. Proprietarii de terenuri arabile plătesc un impozit anual cuprins între 36 de lei şi 43 lei pe hectar, iar banii ajung la bugetele locale.

Financiarul: Bancile care si-au vandut creditele neperformante risca sa nu mai poata recupera singure datoriile. Dreptul de a folosi executori bancari apartine doar institutiilor de creditare.

Romania libera: 2025 – Apocalipsa pentru soferi. Dacă România nu va avea cel puţin 1.500 km de autostradă, vom ajunge să circulăm, pe multe drumuri importante, cu 4 km/h. România ar trebui să construiască 80 km de autostradă pe an, altfel nu vom mai avea pe unde circula.

Ziarul financiar: Bancile scumpesc creditele in loc sa le ieftineasca. Bancherii au început din vară să scumpească din nou creditele pentru populaţie după ce reduseseră gradual dobânzile în primele luni ale anului, speriaţi de perspectiva creşterii inflaţiei şi a costurilor de refinanţare.

StareaPresei.ro

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult