Acasa Revista Presei Revista presei. Vor să trimită presa după gratii!

Revista presei. Vor să trimită presa după gratii!

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Amendamentul Nicolae. Modificarea din Codul Penal care poate trimite presa după gratii dacă scrie despre dosarele de corupţie. „Oricine compromite interesele justiţiei este pasibil de pedeapsă” „Senatorul PSD Şerban Nicolae a propus ca orice cetăţean care dezvăluie informaţii din dosarele penale să fie pedepsit cu 3 ani de închisoare. Senatorul a depus o modificare a Codului Penal prin care susţine că dezvăluirea de informaţii nepublice din dosarele penale să fie incriminată. Senatorul a explicat că a făcut modificarea pentru a clarifica prevederile Codului Penal. Şerban Nicolae a fost avocatul fostului senator Cătălin Voicu, condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru corupţie” (Gândul)

Senatorul Serban Nicolae vrea sa trimita presa dupa gratii

Cine se hrăneşte din stârvul Rodipet „Actualul Network Press Concept funcţionează cât să plătească onorariile experţilor din procese, salariile celor care se ocupă de insolvenţă şi chiriile pentru spaţiile aferente chioşcurilor. La patru ani de la intrarea în insolvenţă, nu are încă un plan de reorganizare, ceea ce nu permite plata datoriilor către creditori. Administratorul judiciar speră însă să se găsească un investitor dispus să preia reţeaua naţională de distribuţie a presei” (Curierul naţional)

Băsescu: România nu e gata să intre în război cu Rusia, dar nici Armata nu stă să aştepte primăvara „Preşedintele Traian Băsescu a comentat, miercuri, situaţia din Ucraina şi a subliniat că România nu riscă să intre într-un conflict cu Federaţia Rusă, dar a precizat că Armata Română este pregătită pentru orice situaţie.” (Adevărul)

Ipocrizia liderilor UDMR. Se delimitează de extremiști în declarații, dar de fapt ei îi finanțează și-i încurajează „România a devenit teritoriul de campanie pentru extremiștii maghiari de la Jobbik. Odată cu intrarea UDMR-ului la guvernare, și implicit cu acordul tacit al aliatului PSD, aceștia au dat drumul campaniei electorale pentru alegerile legislative fixate pentru 6 aprilie” (Curentul)

Unul din zece parlamentari este în afara legii „Zece senatori şi 22 de deputaţi au fost declaraţi, ieri, incompatibili de către Agenţia Naţională de Integritate, iar în cazul a patru dintre ei au fost sesizaţi şi procurorii pentru o posibilă săvârşire a infracţiunii de fals în declaraţii.” (România liberă)

Victor Ponta către Penalii din PNL: Veniți la mine, că eu, spre deosebire de Crin, vă apăr de Justiție! (de Ion Cristoiu) „Camera Deputaţilor a respins marţi, 11 martie 2014, cererea DNA de încuviinţare ca Daniel Chiţoiu să fie anchetat şi, eventual, trimis în judecată. Despre ticăloşia concretizată de situarea unor politruci deasupra legilor, despre absurditatea că orice geniu al acestei ţări poate fi convocat de procurori, în timp ce un rîtan care şi-a umplut buzunarele jefuind Bugetul nu poate fi atins nici cu o floare am scris marţi noapte” (EvZ)

Buldogul, aport la DNA! „Deloc întâmplător, Victor Ponta l-a numit în plenul Parlamentului pe autointitulatul lider al Opoziţiei drept un biet buldog de catifea. Care, după cum susţin sursele noastre, cât de curând va fi mângâiat pe cap de procurorii anticorupţie, atunci când va răspunde corect la întrebarile puse” (Naţional)

Băsescu: Nimeni nu mă poate opri să votez Partidul Mişcarea Populară „Preşedintele Traian Băsescu a declarat că a avut o întâlnire la sediul Fundaţiei Mişcarea Populară cu mai mulţi lideri de filiale din fundaţie şi din partid, cu care a discutat despre ce a vrut de la această costrucţie, când a propus înfiinţarea ei” (Cronica română)

Hărţuirea morală, caracteristică a şefilor incompetenţi „Criza economică a făcut să se dezvolte violenţa psihică la locul de muncă. Vinovaţi de proliferarea fenomenului sunt managerii care nu ştiu să facă faţă problemelor economice ale companiilor pe care le conduc, arată studiile realizate în acest sens. Hărţuirea psihică se manifestă în special în firmele cu capital românesc, de stat sau privat” (Puterea)

Economia globală este tot mai aproape de furtuna perfectă a datoriilor „Ultimul raport trimestrial de la BIS (Bank for International Settlements) invalidează, prin câteva cifre şi grafice, toate declaraţiile optimiste ale autorităţilor în ceea ce priveşte perspectiva de soluţionare ordonată a crizei financiare” (Bursa)

StareaPresei.ro

20 comentarii

Mircea 13-03-2014 - 08:15

Senatorul Nicolae (slabiciunea lui Iliescu) e foc si para pe detaliile din dosare care apar in presa. Nu de dragul justitiei moare el ci de dragul celor care au probleme cu ea. Sa ma explic. Multe din datele care apar in dosare (in special interceptari) sunt date de catre oameni care sunt exasperati de lipsa de reactie a unor oameni din justitie si care doresc astfel sa puna presiune folosind media ca arma. De multe ori aceste „scurgeri” au dus la rezultate surprinzatoare iar opinia publica a inteles mai bine cu ce „nevinovati” se lupta justitia. Din pacate are si justitia oameni compromisi si scurgerile ii obliga fie sa se autodemaste (fara voia lor) fie sa-si ceara recuzarea.

Antibasistul 13-03-2014 - 08:46

Dai in gropi, ca toți basistii!

UnUL 13-03-2014 - 08:47

Tu n-ai ieșit din ele niciodată, Bășinel.

Antibasistul 13-03-2014 - 09:18

Si tu dai in gropi!

UnUL 13-03-2014 - 10:14

Vezi ce scriam mai sus!

urbos 13-03-2014 - 10:25

Grohaielile basiste se aud iarasi isteric. Nicolae a explicat si paraexplicat chiar si viermelui limbist Turcescu, faptul ca de pedepsit va fi pedepsit cel care LEGAL este pus sa pastreze informatiile, de exemplu lepra de procuror basist, ca pana acum, dadea la presa basista matial de laba. Iar asta e un lucru perfect normal.
Viermele limbist Turcescu guita lacrimand ca numai asa a putut el, ca o javra ce e, sa afle diverse cazuri, viemele basist dand ca exemplu pana si cazul Remes, mostra de infectie si instrumentare basisto-securista.
D-aia acesti viermi ar trebui spanzurati.

Apropo, ce-am mai ras, viermii il cainau pe porcu Plesu! Cum a fost porcul care facea ode lu Ceasca, linsat ca facea ode lu Ceasca.

UnUL 13-03-2014 - 10:35

Buboșel, iar verși fecale pe aici. Nu-ți dai seama că ești o infecție ambulantă și vă după trecerea ta forumul ar trebui dezinfectat și decontaminat?
Iar chestia cu „odele” făcute de Pleșu lui Pingelică e de tot râsul.

urbos 13-03-2014 - 10:37

Spanzura-te mos sclerozat.

UnUL 13-03-2014 - 10:39

După tine, june cretin, după tine !

urbos 13-03-2014 - 10:36

Grohaielile basiste se aud iarasi isteric. Nicolae a explicat si paraexplicat chiar si viermelui limbist Turcescu, faptul ca de pedepsit va fi pedepsit cel care LEGAL este pus sa pastreze informatiile, de exemplu lepra de procuror basist, ca pana acum, dadea la presa basista material de laba. Iar asta e un lucru perfect normal.
Viermele limbist Turcescu guita lacrimand ca numai asa a putut el, ca o javra ce e, sa afle diverse cazuri, viemele basist dand ca exemplu pana si cazul Remes, mostra de infectie si instrumentare basisto-securista.
D-aia acesti viermi ar trebui spanzurati.

Apropo, ce-am mai ras, viermii il cainau pe porcu Plesu! Cum a fost porcul care facea ode lu Ceasca, linsat ca facea ode lu Ceasca.

UnUL 13-03-2014 - 10:38

Ce faci, nene: te bâlbâi? Sau poate, din cauza Alzheimerului, ai uitat ce ai postat acum 10 minute.

pathfinder 13-03-2014 - 10:40

dementu chinuitule scarba guitati taratura eczema limbi/limbisti oligofren grohaise spanzurat imbecil idiot vierme lepra excrement chinuri gatu ma-tii penibil dobitoc otreapa schizofrenic proasta stoarfa limbric lindicu onanist scursuri gloaba infect secatura parazit canalie laba javra porcu

urbos 13-03-2014 - 10:45

Retii ce te doare. Ca muyerea proasta, stai si rumegi forma, fara sa fii capabila sa urmaresti fondul.

pathfinder 13-03-2014 - 10:49

Forma e nasoala.
Fondul e inexistent!

UnUL 13-03-2014 - 11:26

@Pathfinder
AI PUS CĂCIULA PE Î !!

UnUL 13-03-2014 - 11:32

Postările lui Scărbos nu au fond, doar fund – și ăla exprimat cu un termen mai neaoș – și produsele scatologice aferente.

ValVerde 13-03-2014 - 17:37

Doar cai care in mod LEGAL trebuie sa pastreze secretul…
In timp ce Snowden, din vina caruia pot muri (daca nu au murit) oameni e un campion al democratiei…

digital 13-03-2014 - 21:51

ai vorbit, măi vittă sau ai mugit?!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-03-2014 - 21:40

12/03/2014
De Ce, Nu, Crin Presedinte ?
Filed under: D’ale politichiei mioritice —

Am simtit nevoia unei astfel de postari deoarece de cand Crin a intors armele si s-a urcat in monoxila ciuruita a basescului, nerealizand ca el ca el, dar trage si PNL-ul dupa el la fundul baltii, mai multa lume ma cearta ca ma dau la Crin.
Dupa pirueta lui Tariceanu, liberalii, in frunte cu Crinu, il tin pe acesta de tradator. Treaba lor! Dar pe mine si pe alte multe milioane ca mine, care ne-am lasat mintiti de retorica antonesciana si care eram gata sa-l votam la presedintie nu ma intreaba nimeni cam cat ma simt de umilit, abandonat, batjocorit in crezul si speranta mea de mai bine etc de tradarea tulceanului? Ani de zile am vazut in Crin Antonescu solutia pentru un altfel de presedinte, un presedinte democrat cu aplecare catre valorile statului de drept si catre nazuintele neamului care i-ar fi dat votul. Motiv pentru care, uneori, desi sunt simpatizant al social-democratiei, am dat in Ponta, motivat de ideea ca USL-ul trebuie sa mearga inainte. Dar n-a fost sa fie! Dumnezeu a vrut sa ne arate calea si i-a luat mintile lui Crin care, ademenit cu zaharelul basit, a pus boticu’ si a dat-o cotita la 180 de grade lasandu-ma si lasandu-ne cu ochii in soare. Ori, in situatia asta, nu am cum sa intorc celalat obraz. Mi-ajunge cat s-a pisat basescu pe mine tim de zece ani ca sa mai suport o recidiva prezidentiala de aceeasi factura si facatura . Asa ca, NU, Antonescu presedinte !
Si ca sa nu zica cineva ca as minti (nu pentru ca as avea nevoie de justificari, ci doar asa de amorul artei) iata cam cat de mult mi-a fost mie la inima acest om (stiu ca-i de tot rahatu’ sa ma autocitez, dar n-am alta solutie). Randurile care urmeaza au fost scrise cu putin inainte de Congresul (sau cum s-o numi) PNL in care Antonescu l-a bagat in umbra pe Tariceanu si a vituperat convingator despre codoasa batrana, basescu traian:

Ai dat papionul pe basca de tractorist, nea Caline !

Remarcabila initiativa realizatorilor emisiunii “Sinteza Zilei” de a oferi romanilor, la alegere, un menu de birt de cartier “varza afumata, dreasa cu “solutii a la Calin” versus “homar cu maioneza si aroma a la Crin” si asta in conditiile in care leit-motivul pupinbasistilor pana la moarte consta in refrenul lehamitizant “basescu n-are contracandidat !”.
Apai aseara s-a vazut ca are si inca ce contracandidat!
Revenind insa la confruntarea dintre cei doi, moderata excelent de Mihai Gadea, telespectatorul roman a avut ocazia sa vada un Calin frustrat pana la disperare de posibilitatea pierderii jiltului de presedinte al PNL si transformat in dascalul imaginat de Caragiale, preocupat de frecventa la cursuri a elevului si nu de rezultatele sale la invatatura si un Crin dezinvolt si dezinhibat, remarcabil in tinuta si retorica discursului si a ideilor pe care le-a transmis telespectatorilor, indiferent de zona politica de cantonare a simpatiilor acestora.
In timp ce Crin si-a axat pledoaria avand ca tinta modelul de presedinte asteptat de o mare parte a romanilor cu drept de vot, oripilati de bularcaua numita traian basescu, bularca pe care au fost nevoiti s-o inghita pana la sastisire timp de mai bine de patru ani de zile, opozantul sau, cu o prestatie de model muncitoresco-hei-rupist, ne-a oferit imaginea inecatului ce se agata intru salvare de firul de pai.
Si nu numai, in disperarea sa, a aruncat dracului papionul european de la gat, si-a pus basca tracoristului, activist de partid pe cap si mainile in solduri si a dat drumul unei tirade plina de acuze tatesti, de mahala la adresa opozantului sau, intrerupandu-l mai tot timpul, cu replici dezlanate si de prost gust, nerespectand disciplina si fair play-ul unei confruntari civilizate si de bonton, caracteristica unei anumite tinute cu care ne-au obisnuit liberalii.
Ceea ce este ingrijorator pentru starea sanatatii lui Calin, este faptul ca acestuia i-a intrat in cap ideea ca toate meritele opozitiei sale tardive in fata lui basescu, din timpul guvernarii, s-ar datora prestatiei si angajamentului sau responsabil si calificat, amnezic insa brusc la faptul ca, acest lucru s-a datorat in proportie covarsitoare, ridicarii sale de la podea si apoi sustinerii in pozitie bipeda, de catre PSD, in principal, si a doi lideri liberali, respectiv Crin Antonescu si Ludovic Orban.
In ceea ce priveste “solutiile pragmatico-economice” pe care el le-ar poseda in maneca si pe care acum le-a etalat doar la nivel declarativ, urmand ca ele sa fie produse salvator la momentul alegerii sale ca presedinte, iarasi a dat-o in bara.
Cum mai poate fi credibil un fost Prim Ministru care, dupa ce a lasat o gaura de cateva miliarde de euro in visteria tarii, a fost cat pe ce sa se inece in rezervele de petrol din Marea Neagra, atribuite pe blat patriciului?

Sursa BLoooGO sphera !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-03-2014 - 21:46

Nu , pot fi , facut IO !
Raspunzator de ….A T I T U D I N E A unuia din
CORIFEI luptei cu hidra care a pus stapanire pe
SOCIETATEA R O M A N E A S C A , folosind
metehnele noastre , congenitale !
Dar , oricum ;
J O S ! B a s e s c u si R A U L pe care il reprezinta !
D R E P T A T E pina la C A P A T !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult