Acasa Revista Presei Revista presei. Vosga şi Adriean, braţ la braţ la DNA

Revista presei. Vosga şi Adriean, braţ la braţ la DNA

scris de Florin BUDESCU
88 Afisari

Varujan Vosganian (PNL) şi Adriean Videanu (PDL) au fost acuzați de subminarea economiei, DIICOT prezentȃnd stenograme care sǎ ateste capetele de acuzare.

Revista presei. Vosga şi Adriean, braţ la braţ la DNA (foto:b365.ro)

Puterea: Vosganian şi Videanu ies la apărare, procurorii dau stenograme ”Tevatura produsă de anunţul DIICOT privind urmărirea penală a foştilor miniştri ai Economiei, Varujan Vosganian (PNL) şi Adriean Videanu (PDL), a continuat marţi, prin anunţarea primirii în Senat a cererii procurorului general privindu-l pe liberal. Vicepreşedintele Senatului, Cristian Dumitrescu (PSD), a anunţat că solicitarea a fost repartizată spre analiză Comisiei juridice”

România liberă: Cel mai nehotărât Guvern ”Aşa ne-a cerut FMI; aşa a negociat precedentul Guvern si nu noi creşterea tarifelor la gaze; nu Guvernul ci primarii hotărăsc majorarea taxelor locale; să aprobe şi CSAT privatizarea CFR Marfă – sunt câteva abordări ale premierului Victor Ponta ce denotă inconsecvenţa nefericită ce domneşte de la începutul acestui an la vârful Guvernului.”

Curentul: Ești corupt sau incompatibil? PNL te trimite în Parlamentul European ”Calitatea de om certat cu legea par să fi devenit o condiție sine qua non pentru promovarea în funcții la nivelul PNL, semn că Antonescu și-a propus ca emblema liberalilor să fie corupție. Liberali acuzați de corupție în guvern, liberali acuzați de corupție în Parlament și acum  liberali acuzați de corupție și în Parlamentul European,  că doar exportăm tot ce avem mai de soi”

Curierul naţional: Cine a muşcat din banii pentru maidanezi? ”4,2 milioane de euro este bugetul anual al autorităţii de profil din subordinea PMB, sumă cheltuită fără niciun efect Cu aceşti bani s-ar putea steriliza de trei ori mai mulţi câini decât sunt în Bucureşti, suma medie alocată pentru un maidanez fiind de 311 leiÎn bugetul ASPA sunt incluse o serie de cheltuieli cel puţin surprinzătoare cum ar fi sumele fabuloase pentru reclamă şi publicitate, lenjerii de pat sau reparaţii”

EvZ: Băsescu: “Nu putem pune câinii mai presus de un copil nevinovat” ”Fac apel la Guvern: să emită o ordonanţă de urgenţă, pentru că administraţiile locale sunt legate de mâini de legislaţia în vigoare“

Cronica română: Tomac îi cere premierului să renunţe la proiectul Roşia Montană, în forma actuală ”Partidul Mişcarea Populară, susţinut de preşedintele Traian Băsescu, i-a cerut marţi premierului Victor Ponta, într-un comunicat de presă, „să renunţe la proiectul lege privind Roşia Montana, în forma actuală, să realizeze o largă consultare, într-un mod transparent, cu societatea civilă şi să îşi exprime poziţia fără echivoc asupra proiectului Roşia Montana””

Bursa: Plosceanu ARACO: “Chinezii nu mai cer garanţii guvernamentale pentru investiţiile din România” ”Deschiderea şi interesul Chinei pentru dezvoltarea unor proiecte de investiţii în România sunt mai mari decât oricând, ne-a declarat Laurenţiu Plosceanu, preşedintele Asociaţiei Române a Antreprenorilor de Construcţii (ARACO)”

ProSport: Transferuri sub presiune! Reghecampf a ameninţat cu demisia şi i-a forţat mâna lui Becali ”«Dacă lui Reghe nu îi convine cum fac eu transferurile, spune-i că e liber să plece!» Acesta este mesajul de la care a plecat haosul de ieri de la Steaua şi i-a fost transmis lui Mihai Stoica de către Gigi Becali cu ocazia vizitei de luni dimineaţă de la Jilava. Reacţia finanţatorului a venit după ce mesagerul Stoica i-a spus şefului său că Reghecampf nu este de acord cu aducerea lui Ionuţ Neagu, de la Oţelul. Fondul problemei a fost format cu câteva zile înainte, imediat după meciul Stelei cu Legia, de la Varşovia”

Adevărul: Mutare spectaculoasă în războiul Uniunilor. Putin câştigă Armenia ”Preşedintele Armeniei, Serzh Sargsyan, a făcut o declaraţie surprinzătoare, anunţând că ţara sa va adera la Uniunea Vamală a Rusiei, în locul alternativei UE”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS