Acasa Revista Presei Revista Presei. Voturi cumpărate pe bani europeni

Revista Presei. Voturi cumpărate pe bani europeni

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Voturi – asta este tot ce văd pesediştii în această perioadă, înnebuniţi că scad ca popularitate în sondaje. Oamenii merg pe stradă şi petrele din pavaj se transformă în sacoşe cu alimente, branduite cu roşu şi alb, care strigă: daţi-ne voturi!

Revista Presei. Voturi cumpărate pe bani europeni (foto:maramedia.ro)

Revista Presei. Voturi cumpărate pe bani europeni (foto:maramedia.ro)

Victor Ponta a fost şeful Corpului de control al Guvernului, deci omul de legătură dintre Executiv şi OLAF (Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă), care urmăreşte pan-european fraudele cu bni europeni. A folosi banii europeni ca să dai pomeni electorale, cum informează România liberă, este o fraudă strigătoare la cer:

Guvernul va acorda ajutoare alimentare pentru 3,3 milioane de persoane defavorizate și a distribuit deja majoritatea cupoanelor, deși susține că pachetele vor fi ridicate după alegeri.

Adevărul a anchetat şi încearcă să dezvăluie misterul celor şase case deţinute de Klaus Iohannis, pe care acesta susţine că şi le-a luat tot mutând din buzunarul stâng în cel drept banii câţtigaţi din meditaţii. Ciudat este că nimeni nu îl întreabî pe Klaus Iohannis dacă a plătit impozit pe aceşti bani câştigaţi.

Adrian Mititelu a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, conform Curentul. Craiolguţa să trăiască!

Trei imobile din Capitală trebuie demolate. Cathedral Plaza este cel mai cunoscut. Sunt sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile. Conform Puterea, doi primari de sector şi primarul Capitalei refuză să le pună în practică.

Finanţista pneumatică Ioana Petrescu susţine că România a urcat în clasamentul Doing Business 2015 al Băncii Mondiale de pe locul 73 pe locul 48, explică Bursa. Nimic mai penibil.

Gândul dă un titlu care se poate constitui într-un avertisment la adresa guvernului reacţionar de la Bucureşti: “Priviţi ce se întâmplă în Ungaria!”. Taxa pe Internet a scos în stradă zeci de mii de unguri. Aşa cum am mai spus, a-l face Viktator pe Orban Viktor pentru aceasta, după ce până la asta ai stat în casă, e o dovadă că democraţia nu are decât vreo 20 de ani de tradiţie în Ungaria.

După atacurile informatice ale Beijingului asupra unor instituţii de forţă americane, urmează acum posibil al atacul Moscovei asupra Casei Albe. Conform Curierului naţional, atacul ar fi fost iniţiat de hackeri ruşi ce lucrează pentru autorităţile moscovite.

Baltica, Marea Neagră şi Marea Nordului au fost bâzâite ieri de patru bombardiere şi patru avioane de alimentare în aer, informează EvZ, şi au fost interceptate de avioanele NATO, care le-au făcut fundiţe pe la aripioare, invitându-le să plece acasă frumuşel.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult