Acasa Revista Presei Revista presei. Vrem maseuza pentru Radu Stroe!

Revista presei. Vrem maseuza pentru Radu Stroe!

scris de Ziua Veche
51 Afisari

De ce are deputatul Radu Stroe maşină de la salonul de masaj? – se intreaba Curentul. Eu nu inteleg altceva: de ce nu are maseuza sa personala pe banii nostri? Asa ar fi normal. Adevarul continua initiativa sa laudabila, realizand un interviu cu Viorel Popescu din Radio Romania, care-si aduce aminte ca Silviu Brucan controla tot. Eu tin minte ca prin anul 1995 eram la Brasov, la sediul central al sindicatului mecanicilor de locomotiva, in plina greva nationala, iar Viorel Popescu spunea pe post asa: „Greva a incetat! Toti mecanicii de locomotiva sunt la lucru!”. O fi fost de vina Silviu Brucan, care avea controlul.



Romania Libera

scrie ca, in cazul Retelei Voicu, urmeaza intrarea definitiva in colimatorul procurorilor a soacrei lui Mircea Geoana. Legatura ar fi ca „Mircea Geoană a fost audiat ieri la DNA. Se pregăteşte acum Pantelimon Boştină, procurorul suspectat că i-ar fi asigurat protecţie soacrei lui Geoană”.

Si, pentru ca tot nu veni vorba (decat tangential), Lidia Mitchievici se intreaba in Puterea: „Dacă ieşea Geoană, ce se întâmpla cu Dosarul Voicu?”.

Evenimentul Zilei spune ca Grecia nu se sufoca, dar va respira greu cativa ani. Eu cred ca va respira greu mai multi ani. La revedere zilelor in care ciobanii isi goneau turmele de oi cu masina tare de teren! Cam de vreo cinci ori mai greu si mai multi decat Romania, daca iesim la liman cu actualul imprumut in curs de derulare.

Ziarul Financiar da un titlu lung cat o zi de post, dar extrem de sugestiv: „Guvernul foloseste pentru prima data cuvantul recesiune. Berceanu ii cere lui Vladescu sa aduca mai multi bani la buget, nu sa ceara numai taieri de costuri. Cum comentati?”

Deocamdata, comentariul meu este: sa ne pastram cumpatul.

www.stareapresei.ro

 

0 comentariu

sorge 20-11-2010 - 11:41

De la 50.000 de euro pina la un milion ,este distanta de aici pina la Vladivostok .
Nu as da 100 de euro numarati in palma pe datoria spusa de 950.000 de euro ramasi pina la milion .
Siti cum se spune in comertul cu grine la bani pesin ?
Bani la roata ;adica banii pusi la roata camionului plin cu grine .Desigur neimpozati .
Mai scurtati si voi din coada vulpii ,ca va intra pe horn .

tomescu 21-11-2010 - 18:45

de ce n-am fost eu in locul generalului fatuloiu,pentru ca luam banii si plecam din romania si … in ea de tara sau integritate(intr-o tara unde fura toti ca sa reziste doar prostii nu fura ca nu au in statut IAR OAMENII DE AFACERI NU FURA , EI COMPLETEAZA legal-constituional sa nu spun curat-murdar).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult