Acasa Revista Presei Revista presei. Zăngăne cătuşele pentru Mitică şi nenea Iancu

Revista presei. Zăngăne cătuşele pentru Mitică şi nenea Iancu

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Curentul: Zăngănit de cătușe pentru Mitică de la Ligă și Iancu de Timișoara „Despre „Mitică de la Ligă” se scrie că ar fi pretins de la omul de afaceri de Marian Iancu sume de bani pentru a-l ajuta să obţină licenţa pentru clubul Poli Timişoara”

EvZ: Fotbal, şpagă şi sânge. Urmează cătuşele „Conform unui proces verbal al procurorilor, „Corleone” s-a lăsat „omenit” de către Marian Iancu”

Gandul: Charles de România: „Hrăneşte sufletul şi inima. Asta îţi face, până la urmă, ţara aceasta” „Moştenitorul tronului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Charles, prinţ de Wales, Duce de Cornwall şi Rothesay, a făcut, spre sfârşitul anilor ’90, un coup de foudre pentru România”

Puterea: Ţinutul Secuiesc trece graniţa Constituţiei „UDMR şi Partidul Civic Maghiar (PCM) s-au săturat să tot aştepte Ţinutul Secuiesc şi au decis să treacă la fapte. Consilierii celor două formaţiuni din Consiliul Judeţean (CJ) Covasna au votat, în şedinţa de luni, organizarea unui referendum privind înfiinţarea Székelyföld, adică pe româneşte Ţinutul Secuiesc”
Romania libera: Eşec. Justiţia nu a reuşit să anuleze decât permisele auto ale celor care au recunoscut că au dat şpagă poliţiştilor. Ce s-a ales de cazul „Mafia permiselor din Argeş” „Din toate probele administrate de Prefectura Argeş, judecătorii au reţinut următoarele: „Înscrisurile depuse la dosar pentru dovedirea stabilirii nelegale a domiciliului pârâtului în judeţul Argeş nu sunt suficiente pentru a forma convingerea instanţei că şi permisul de conducere a fost obţinut ilegal”. ”

Curierul national: Mugurii unei noi ordini mondiale (editorial de Adrian Panaite) „Cum însă o oligarhie bine înfiptă câştigă enorm de pe urma sistemului cămătăresc mondial, nucleul dur al acestuia va încerca să ne ducă în cu totul alte direcţii. La nivel european efortul pentru centralizare şi uniformizare este cu atât mai vizibil cu cât şi diversitatea de pe continent este una remarcabilă. ”

Bursa: Grecii vor decide supravietuirea Zonei Euro „Cu fusta trasă decent peste genunchi, Uniunea Europeană se uita, luni seară, la televizor şi mânca floricele, mulţumită că a reuşit, în sfârşit, să închege un plan de salvare pentru Zona Euro, când premierul elen George Papandreou a apărut brusc pe ecran şi a anunţat că va organiza un Referendum, pentru aprobarea ajutorului financiar extern în valoare de 130 de miliarde de euro convenit cu liderii europeni în octombrie”

Adevarul: Guvernul grec, pe marginea colapsului „Mai mulţi membri de rang înalt ai Partidului Socialist condus de premierul Papandreu au cerut demisia premierului”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult