Acasa Revista Presei Revista presei. Zid în jurul euroşpăgarului

Revista presei. Zid în jurul euroşpăgarului

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: Năstase şi Ilici fac scut în jurul „euro-şpăgarului“ Severin „Că frăţia din sfera infracţională este deja o cutumă bine înrădăcinată în PSD nu mai este de mult un secret pentru nimeni”

Ion Iliescu si Adrian NastaseEvZ: Besoiu „l-a ajutat” pe Caramitru să piardă o bursă la Yale „Ion Besoiu ar fi divulgat Securităţii intenţia lui Ion Caramitru de a rămâne în SUA, motiv pentru care nu i s-a mai dat paşaportul. În 1980, Ion Besoiu era director la Teatrul „Bulandra” şi, potrivit documentelor din arhiva CNSAS, sursa „Bogdan” a Securităţii”

Gandul: CNSAS: Ion Besoiu, alias „Bogdan”, i-a turnat pe Caramitru şi Ciulei pentru câteva sute de lei; despre cine a dat relatări „Baltagul” Nicolae Breban „CNSAS susţine că Ion Besoiu şi Nicolae Breban au colaborat cu Securitatea. Actorul susţine că „pe vremea aia trebuia să dai relaţii”, în timp ce scriitorul spune că nu a semnat „niciodată un angajament cu Securitatea””

Adevarul: Breban turna la Nicolae Pleşiţă ca să-l potolească pe Paul Goma „Scriitorul Nicolae Breban este acuzat de CNSAS că ar fi colaborat cu Securitatea, fiind chiar omul de legătură al temutului general Pleşiţă. Principalele probe ale CNSAS sunt mai multe transcrieri ale unor discuţii telefonice între Nicolae Breban (74 de ani) şi generalul Nicolae Pleşiţă (1929-2009)”

Romania libera: Cum a înşelat Dinel autorităţile „Există şi varianta de lucru că ar fi dispărut din ţară spre America de Sud, dar sunt şi ipoteze care spun că Staicu se mai află încă în ţară şi îşi aranjează ploile. Adică ar urma să se predea când el consideră că şi-a pus la adăpost afacerile”

Puterea: Noul Dinel. Afaceristul craiovean condamnat pentru fraudarea Băncii Internaţionale a Religiilor a preluat numele soţiei, Nuţu „Omul de afaceri craiovean Dinel Staicu, recent condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru fraudarea Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR), se numeşte acum Dinel Nuţu, după ce, în luna ianuarie a acestui an, şi-a schimbat numele, preluându-l pe cel al soţiei”

Bursa: Ţepeş a demisionat silit?! „Altfel decât am crezut pare că stau lucrurile în cazul demisiei lui Daniel Ţepeş (la 25 martie) din Consiliul de administraţie al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), subiect căruia ziarul „BURSA” i-a dedicat, deja, patru articole şi a fost invocat în altele trei”

Curierul national: Pentru cine mai este viabilă procedura insolvenţei? „Insolvenţa poate fi o soluţie pentru firmele aflate în dificultate dacă aceasta se face în timp util. Firmele îşi reorganizează activitatea, iar creditorul obţine mai mult decât prin lichidare. Firmele mici sunt însă forţate să-şi închidă afacerea, insolvenţa fiind una mult prea costisitoare pentru ele”

Fin.ro: Volksbank vrea sa reia creditarea „Volksbank Romania vrea sa acor­de incepand cu aceasta luna pri­me­le imprumuturi, dupa un an si jumatate de la sistarea com­pleta a activitatii de creditare”

StareaPresei.ro

1 comentariu

u s 07-04-2011 - 02:24

Labuta trista, ala e titlul? Atata ti-a basit mintea aia de limbist…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult