Acasa Revista Presei Revista presei. Ziua Nationala

Revista presei. Ziua Nationala

scris de Ziua Veche
2 afisari

1 Decembrie 1918Gandul: Ce se intampla in orasul tau de Ziua Nationala. „Aproximativ 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând ministerelor Apărării Naţionale, Internelor, SRI şi SPP participă, miercuri, la parada de Ziua Naţională. La festivităţi vor fi aduse avioane, elicoptere, transportoare de trupe, ambarcaţiuni şi maşini de luptă.”

 

Curentul: SOV, disperat să-şi amâne dosarul de favorizare a infractorului. „Sorin Ovidiu Vîntu se străduie din răsputeri, folosindu-se de avocaţii săi, ca dosarul în care este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa să nu fie judecat prea curând, el obţinând ieri o nouă amânare a cauzei, însă numai pentru o săptămână.”

Evenimentul zilei: „Vasile Dâncu, la „2+1”: „În Republica Moldova este o etapă în care se încearcă eliberarea de frică””. „[…]am vrut să fac un studiu și l-am făcut cum știam eu a face mai bine. Am vrut să le arăt moldovenilor votul. Și poate și românilor, să vadă ce au ales moldovenii. În rest, ce au numărat, cum s-a ajuns acolo, e cu totul altceva.”

Curierul national: De ce în 2010 se iau mai puţini bani europeni decât în 2009? „Isărescu: Sansele de a avea absorbţia fondurilor UE în acest an sub 2009 sunt extrem de mari. Potrivit guvernatorului BNR gradul redus de atragere a banilor are drept cauze „neînţelegere, lipsă de interes, delăsare”. Oamenii de afaceri invocă birocraţia execesivă, accesul greoi la finanţare ca de altfel şi rambursarea întârziată”

Ziarul financiar: Apar semne de dezmorţire a economiei. Întrebarea este cât de solide sunt. „Prima tranzacţie de 100 mil. euro din martie 2008 încoace, revenirea vânzărilor de camioane sau menţinerea exporturilor pe plus de 26% sunt semnale că economia poate reintra pe creştere în 2011 „

StareaPresei.ro

0 comentariu

cartian mai destept 28-11-2010 - 15:17

O tara de poeti, ziaristi si cartieni…ca de patricieni ce sa mai vorbim. Oricum Geoana ramane prostanacul de servici

cititor 28-11-2010 - 18:49

Ce-aveti ma cu Gregoire Ecrivain? Vreti sa se deranjeze Patriciu si sa-l dea afara sa vina la ziuaveche?

sfat 29-11-2010 - 03:35

mai bine cumpara cartea si nu te mai fali ca stii tot de la teve. Li-i fi auzit pe Grigore Cartianu dar n-aveai cum sa intelegi ce spune. Are o dictie si o viteza de gandesti ca-ti canta la tambal in cap.

roscovete 29-11-2010 - 18:51

…dar srs anunta ca va produce 2 mil de euroi cinstit la anu. De unde, domne, de unde????Isi schimba naravul la 60 si ceva de ani? Haida de! Fraieri sunt astia de la PDL care-i lasa pe alde SRS sa se dezvolte pe online…Baaaa, pedelistilor, vin alegeri peste alegeri, voi unde sunteti?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult