Acasa Revista Presei Revista presei. Zmărăndescu spune că Becali se crede Dumnezeu

Revista presei. Zmărăndescu spune că Becali se crede Dumnezeu

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

EvZ: Zmarandescu – Becali a stricat Steaua pentru că se crede Dumnezeu  ”Încetaţi să credeţi că mai poate cineva să-l contrazică pe Gigi. M-aţi întrebat dacă îmi place Gigi Becali. Îmi plăcea vechiul Gigi Becali. Cel de acum este o nenorocire pentru el şi pentru cei din jur. El dacă nu intra în politică, nu-l durea capul”

Gigi Becali (foto:evz.ro)

Bursa: Băsescu: Dacă tot împrumutăm pentru salarii şi pensii, dăm faliment toţi  “Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri la Mangalia că susţine strategia fiscală adoptată de Guvern, precizând că, dacă România rămâne pe poziţia unei ţări care plăteşte salariile bugetarilor şi pensiile din împrumuturi, atunci «dăm faliment toţi»”

Curierul national: Preşedintele Chinei, Hu Jintao, a discutat cu premierul Emil Boc oportunităţile de investiţii în România  ”Premierul Emil Boc s-a întâlnit ieri cu preşedintele Chinei, Hu Jintao, pentru a discuta despre oportunităţile de investiţii în România, printre proiectele amintite numărându-se şi construcţia reactoarelor 3 şi 4 ale centralei nuclearo-electrice de la Cernavodă, a doua centură a Capitalei şi realizarea Canalului Dunăre – Bucureşti”

Puterea: Elena Udrea anunţă schimbări în guvern “pe ici, pe colo”  ”În toamna asta se numără miniştri. Emil Boc fiind plecat în China pentru şapte zile, decizia de a anunţa remanierea Guvernului i-a aparţinut vicepreşedintelui PDL, Elena Udrea, şi ea membru al Cabinetului”

Adevarul: Există viaţă dincolo de corporaţie. Românii care au ales viaţa în schimbul multinaţionalei  ”La 33 de ani, Monica Izvănariu a ales să pună punct unei cariere de economist într-o multinaţională. Acum trăieşte după propriile reguli. Şi-a schimbat brusc stilul de viaţă, dar e fericită”

Gandul: Roubini – Karl Marx avea dreptate, capitalismul se poate autodistruge “Profetul crizei din 2008, economistul Nouriel Roubini, crede că şansele de a ne confrunta cu o revenire a recesiunii sunt de peste 50%, iar următoarele două-trei luni vor fi hotărâtoare pentru direcţia pe care o va lua economia mondială”

 Continuarea pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult