Acasa Revista Presei Revista presei. Zona din București spre care dezvoltatorii își mută banii

Revista presei. Zona din București spre care dezvoltatorii își mută banii

scris de Z.V.
162 Afisari

Culisele scandalului de la Curtea Constituțională, Băsescu continuă meciul cu PSD, precum și noi dezvăluiri privind presupusa implicare rusă în alegerile prezidențiale din SUA, dar și decizia ca 16.000 de elevi bucureșteni să beneficieze de o săptămână gratuit la mare sunt printre principalele subiecte ale zilei de 25 iunie.

Zona din București spre care dezvoltatorii își mută banii. Unde se vor construi birouri și locuințe. În timp ce zona de nord a atras dezvoltatorii de birouri și mai nou, și pe cei de locuințe, prea puține terenuri se mai găsesc vânzare. În zona Aviației, spre exemplu, nu mai sunt de vânzare terenuri pretabile pentru proiecte de apartamente. Dezvoltarea zonei Pipera-Aviației mută atenția investitorilor spre alte zone unde vor prinde contur noi proiecte de birouri, dar și de locuințe, publică Economica.net.

Ce crimă a comis Livia Stanciu. Culisele scandalului de la Curtea Constituțională. Președintele CCR și-a arogat, printr-o hotărâre publicată vineri seara în Monitorul Oficial, un drept pe care nu i-l dă nici legea, nici Constituția: dreptul de a cenzura opiniile dizidente ale celorlalți judecători. Ca să realizăm la adevărata dimensiune infamia, trebuie să înțelegem resorturile care au condus la ea. Nu e ușor, dar altfel rămânem într-o confuzie de care profită cei care par să fi luat în stăpânire privată Curtea Constituțională, relatează Adevărul.

Ce mesaj promite Kelemen Hunor să-i transmită lui Iohannis la consultări. Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, îi va transmite președintelui Klaus Iohannis îngrijorarea sa față de isteria antimaghiară ‘extrem de violentă’ care a avut loc înainte de votul asupra moțiunii de cenzură, potrivit Cotidianul.

Monica Macovei, creatoarea DNA, o legendă falsă. Cum s-a tipărit actul de naștere a Parchetului Anticorupție în Evenimentul zilei, la 1 august 1996. În 1996, România era o țară care încă își căuta drumul spre valorile democrațiilor occidentale, care, înainte de toate, au sisteme judiciare bine închegate. O țară în tranziție era terenul perfect pentru ca mugurii infracționalității de orice tip să se dezvolte puternic pe plaiurile noastre. Acest aspect nu putea scăpa de radarul celui mai titrat cotidian al vremii, Evenimentul Zilei.

Băsescu continuă meciul cu PSD: ”Cutia cu plastilină” trebuie să se decidă rapid dacă vrea să redevină partid politic. Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat astăzi că PSD este deturnat în folosul influenței și puterii unor ‘incompetenți și guralivi’ precum Liviu Dragnea și Gabriela Firea, afirmând că trebuie să se decidă ‘foarte rapid dacă vrea să redevină partid politic viu, util țării’, precizează Gândul.

Președintele Iohannis are venituri mai mari din salarii, dar i-au scăzut încasările din chirii. Administrația Prezidențială a publicat, sâmbătă, declarația de avere a președintelui Klaus Iohannis din care reiese că veniturile din salarii ale șefului statului și soției au crescut, în timp ce sumele încasate din chirii au scăzut considerabil, scrie Hotnews.ro.

Qatar nu poate accepta condițiile puse de patru state arabe care au impus embargoul. Oficiali al emiratului Qatar au declarat ca nu pot accepta cele 13 conditii puse de Arabia Saudită,EAU, Egipt și Bahein. Cele 4 state au impus din 5 iunie un embargou total privind accesul spre Qatar, acuzat de relatii cu miscările teroriste. În 9 iunie, presedintele Trump a dat un mesaj ultimativ Qatarului, declaratia fiind citită în prezenta presedintelui Iohannis, pe peluza de la Casa Albă, în cadrul conferintei comune de presă, notează Jurnalul.ro.

WP: Obama știa că Putin se implică în prezidențialele din SUA în favoarea lui Trump. Noi dezvăluiri privind presupusa implicare rusă în alegerile prezidențiale din SUA câștigate de Donald Trump. Presa americană scrie că, încă din vara anului trecut, existau dovezi clare că Moscova se implica prin atacuri cibernetice în campania pentru prezidențialele din SUA, informează Rfi.ro.

Traian Băsescu: Noul guvern trebuie să abandoneze programul lui Dragnea, pentru că blochează dezvoltarea României, prin sacrificarea investițiilor. Fostul președinte al României și liderul PMP, senatorul Traian Băsescu, susține că noul Executiv ar trebui să abandoneze programul de guvernare al coaliției PSD-ALDE, întrucât acesta ar bloca dezvoltarea României, ‘prin sacrificarea pe termen scurt și mediu a investițiilor’, titrează România Liberă.

Exclusiv — Probleme cu moțiunea de cenzură: Voturi în plus pe care nu le poate explica nimeni. „Numărul total de voturi valabil exprimate: 251. Din care, voturi pentru adoptarea moțiunii de cenzură: 241.” — A fost anunțul oficial după numărarea voturilor la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Doar că socoteala oficială nu se potrivește celei de pe înregistrările video și nimeni nu are o explicație coerentă, anunță Stiripesurse.ro.

Câinii latră, ursul merge. Începând cu ziua anunțării rezultatului alegerilor din 8 noiembrie 2016 și, mai ales după preluarea mandatului de la Casa Alba, o puzderie de analiști, consultanți, specialiști, experti, sociologi, politologi, comentatori, cârtitori, bârfitori se întrec în a prezice catastrofa care paște America, scrie Ziare.com.

Este oficial: Angajații companiilor IT, scutiți de impozitul pe salarii, de la 1 iulie. Pentru a beneficia de aceste facilitate fiscale, aceștia trebuie să dețină o diplomă după finalizarea studiilor universitare de lungă durată sau o diploma acordată după finalizarea ciclului I de studii universitare de licență, eliberată de o instituție de învățământ superior acreditată, să ocupe un post dintr-un compartiment specializat de informatică, iar activitatea fiecărui programator scutit de impozitul pe venit să fi generat venituri de cel puțin 10.000 de euro pe an, relatează Ziarul Financiar.

O săptămână gratuit la mare pentru 16.000 de elevi bucureșteni. Elevii, liceenii, dar și peste 2.000 de profesori, care s-au implicat în activități școlare și extrașcolare, vor beneficia de o săptămană gratuită în stațiunile de la malul mării, Comorova, Neptun, Costinești, Vama Veche sau în stațiunea Paralia Katerini din Grecia, anunță Primăria Capitalei, potrivit Libertatea.

Exclusiv — Caz de dopaj TOP SECRET! Numele pe care UEFA refuză să-l dezvăluie — Cine e fotbalistul care a prizat cocaină și care a fost depistat în probele trimise la București? În toamna lui 2013, pe o probă trimisă de UEFA, Laboratorul Doping de la București a descoperit un fotbalist dopat cu cocaină după o testare clasică făcută la finalul unui meci internațional. Agenția națională, UEFA și Agenția mondială refuză azi să dezvăluie identitatea jucătorului, dezvăluie Gsp.ro.

Dinamo. Dănciulescu a făcut anunțul: ‘Mutu aduce săptămâna viitoare un jucător!’ Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ‘câinilor’, a anunțat că Mutu va perfecta, cât de curând, primul transfer. ‘Nu vrem să aducem jucători doar de dragul de a-i aduce. Lucrurile nu sunt așa simple. Jucătorii foarte buni încă așteaptă, nu se grăbesc, e puțin mai complicat’, notează Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS