Acasa Revista Presei România în recesiune (revista presei)

România în recesiune (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

România în recesiune. Aceasta este cea mai bună veste, pentru că acum nu ne mai minţim şi ştim cum stăm şi cea mai proastă veste, pentru că ştim ce ne aşteaptă. România în recesiune din cauza unor incompetenţi demagogi, după ce fuese scoasă din recesiune de predecesorii acestora.

România este în recesiune „După un șir neîntrerupt de aproape doi ani de creștere, economia a scăzut în al doilea trimestru – cea mai acută contracție la nivelul UE. Potrivit datelor ofi ciale ale Eurostat, suntem din nou în recesiune. În al doilea trimestru al anului, economia a scăzut cu 1% față de perioada ianuarie-martie, primele trei luni din an. Evoluția a fost cea mai proastă din rândul statelor Uniunii Europene” (EvZ)

Băsescu: Ponta a aruncat economia României în recesiune „Liderul de la Cotroceni a criticat guvernarea Victor Ponta pentru aruncarea ţării în recesiune. În acelaşi timp, el a acuzat opoziţia şi puterea de complicitate şi iresponsabilitate” (Puterea)

Economia duduie doar în mintea lui Victor Ponta „Când statistica oficială arată clar o scădere a economiei, iar datele sunt confirmate inclusiv de Eurostat şi de un ministru, un premier ar trebui să se îngrijoreze. Victor Ponta susţine că economia are o creştere solidă” (Naţional)

Premierul minus Ponta „România a reintrat în recesiune tehnică. Datele statistice publicate joi de Eurostat confirmă acest lucru, relevând scăderea economică a ţării noastre în două trimestre consecutiv. Informaţia a fost omisă însă de Institutul de Statistică (INS) de la Bucureşti, care în cursul dimineţii a anunţat doar scăderea PIB pe trimestrul doi. În realitate, INS a ajustat la secret datele pentru trimestrul întâi şi le-a comunicat doar Eurostatului” (Gândul)

INS raportează că economia a scăzut, Guvernul spune că o să crească „Produsul intern brut a scăzut în trimestrul al doilea cu 1% faţă de primul trimestru, iar creşterea anuală a coborât semnificativ atât la nivel trimestrial, de la 3,9% la 1,2%, cât şi semestrial, la 2,4% serie brută şi 2,6% serie ajustată sezonier” (Curierul naţional)

INS a raportat convergenţa „economiei statistice” cu „economia reală” „Institutul Naţional de Statistică tocmai ne-a aplicat un duş rece, prin publicare datelor privind evoluţia economiei naţionale. Conform primelor estimări, Produsul Intern Brut a înregistrat o contracţie trimestrială de 1%, iar creşterea anuală s-a temperat până la 1,2%” (Bursa)

Falcă: Legea Educaţiei modificată de Ponta prin OUG, verificată de Comisia de la Veneţia „Comisia de la Veneția va analiza ‘cazul unic în istoria Europei’ prin care mai mult de 90 dintre articolele Legii Educației au fost modificate printr-o ordonanță de urgență a Guvernului” (Curentul)

Ucraina: Luganskul a fost încercuit de armata ucraineană, se dau lupte grele la Doneţk, iar liderii separatişti demisionează pe capete „Armata ucraineană a înconjurat bastionul insurgent Lugansk prin preluarea controlului asupra şoselei care face legătura cu frontiera Rusiei, anunţă Andrei Lisenko, un purtător de cuvânt militar citat de AFP. La Doneţk se duc lupte grele cu separatişii, chiar dacă ministrul Apărării autoproclamatei Republici Doneţk, Igor Strelkov, şi-a anunţat demisia” (Adevărul)

Criza ucraineană, China și noul Mare Joc „Liderul de la Beijing privește cu mare atenție la ce se întâmplă în Ucraina și mai ales la reacția Occidentului față de agresiunea Rusiei. În funcție de acest răspuns, Xi Jinping va ști la ce să se aștepte în momentul în care China va decide să își pună în practică amenințările expansioniste în Asia. Iar ochii săi sunt ațintiți asupra Washingtonului” (România liberă)

StareaPresei.ro

58 comentarii

urbos 15-08-2014 - 08:26

Prafu sa se aleaga de familia ta si de tot ce ai, Closetescule.

UnUL 15-08-2014 - 09:28

Curbos, tot porc, tot porc.
P.S. Îmi cer scuze de la porci – animale de altfel destul de simpatice – că le compar cu tine.

mircea 15-08-2014 - 09:40

s-a trezit UnNULUL cel facut dintr-un spermatozoid espiret a lu ZARONI,daia toata ziua veche sau noua sau noaptea el vede numai prosti , boi,porci si tat felul da animale sa crede la raionala da partid.I se traga da la spematozoidul alterat da la tacsu-ZARONI,un singur spermatozoid nu mai mult,asa e cu prostii facuti da comunist ,pa ei trebuie sa-i faci prefesori,doftory,ativisti,securisti si procuratori nomenclatoristi

UnUL 15-08-2014 - 10:56

mirciulică, tot tâmpit, tot mârlan, tot obsedat de Zăroni (comparație absolut cretină, după cum ți-am explicat ieri!)? Și cum poți numi altfel decât porc pe unul care se leagă de familiile forumiștilor sau jurnaliștilor dorindu-le moartea (termenul e de fapt mult prea blând și comparația dezavantajează porcul!)
Și tu vorbești de comuniști, mirciulică, care ești încă total impregnat de gândirea comunistă și de celebra deviză stalinistă : „cine nu e cu noi e împotriva nostră” și trebuie, dacă e posibil, să fie exterminat?
P.S. pe tine comuniștii nu te-au făcut nimic – mai exact nu ai reușit să de afirmi în niciun fel în perioada comunistă – pentru „bunul” motiv că ești o nulitate patentată, un imbecil și un analfabet,

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2014 - 11:03

…animale ai vrea tu sa semeni cu fostul ministru Z a r o n i , din Guvernul dr. Petru
GROZA !
…Zaroni a fost MINISTRU …tu biet animal, urmas de DETINUT de DREPT
COMUN ( Delator si hotz)

UnUL 15-08-2014 - 11:15

Nic nu seamăn nici nu aș vrea să seamăn.
Și nu mai vorbi de deținuți de drept comun, tu, fost condamnat pentru escrocherie și fiu de pușcăriaș!

Cioxe 15-08-2014 - 23:11

Hai las-o-n-kil …. ca din profil esti identic …NULeanule !

UnUL 16-08-2014 - 00:41

Ai vrut să spui ceva, Noxe, cretin congenital?

Mircea 15-08-2014 - 09:01

Asa se intimpla cind rusii folosesc internetul ala inventat de CIA. Nici bietul Medvedev nu e scutit de glume. Cind apare internetul rusesc totul o sa fie asa cum trebuie.

„Contul de Twitter al premierului rus, Dmitri Medvedev, a fost spart joi, hackerii postând un mesaj în care acesta îşi anunţa internţia de a demisiona şi de a urma o carieră de fotograf independent, relatează Russia Today, în pagina electronică.”

Mircea 15-08-2014 - 09:48

„ROMÂNIA REINTRĂ ÎN RECESIUNE tehnică. PIB SCADE cu 1% faţă de trimestrul I, creşterea anuală s-a diminuat semnificativ. Ponta: Mergeam cu 130 km/h, acum cu 100 km/h”

Uf, m-am linistit acum. Putem merge si cu 10 km/h ca tot mergem.

Mircea 15-08-2014 - 09:56

Totusi matematica nu-mi da pace. Diferenta dintre 130 si 100 inseamna MINUS (in economie) sau la doctorii in drept inseamna PLUS ?

urbos 15-08-2014 - 09:59

Pai nu era, ma sobolane, Boc ala ale carui rezultate inegalabile se vad pana in ziua de azi? Ca asa guita si rujatu.
La Auschwitz!

UnUL 15-08-2014 - 11:01

Cur Bubos, pe vremea lui Boc ERA CRIZĂ MONDIALĂ de o gravitate comparabilă doar cu cea din anii 30 ai secolului trecut, plus că Tăriceanu aruncase 12 miliarde de euro pe pomeni electorale și ne lăsase cu un deficit de peste 5%. Capisci, stupido?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2014 - 11:11

ERA …CRIZA M O N D I A L A !
In perioada respectiva BASESCU a cheltuit milioane de EURO si US -$ pentru LXUL EXORBITANT in care …HUZUREAU !
BOC a pus bothu la banii negei de la primarul pedelist APOSTU !
….chiar si tu biet animal latrau ai fost UMPLUT cu BANI ! Cu multzi baniiiiiiiiiii
Dupa 21 dec 2014 sa stai pe …acasa !
Se CITESTE …CONTORUL !

UnUL 15-08-2014 - 11:19

Minciunile astea gogonate ți le-au spus Felix sau Tonta? Sau poate colegii tăi din serviciul de dezinformare al fostei securități, azi angajați la PSD?
P.S. Boc n-a „pus botul” la nimic (e unul dintre cei mai corecți și mai cinstiți oameni poiitici din România) iar prostiile pe care le debitezi în legătură cu mine sunt pe cât de tâmpite pe atât de aberante.

UnUL 15-08-2014 - 11:21

Vrei să-mi faci o vizită după 21 decembrie? Ești bine venit! Îți pun chiar și o pilă la un chirurg bun pe care-l cunosc ca să-ți repare fractura de maxilar.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2014 - 11:50

ELEMENTE …contorizabile ;

Preşdintele Traian Băsescu anunţa în anul 2009 tăierea pensiilor, a salariilor şi a contribuţiior sociale. Se invoca lipsa de bani. Din informaţiile obţinute de postul Antena 3 de la RA-PPS în aceea perioadă se investea masiv în cele două vile de protocol ale preşedintelui. Amenajările reşedinţei prezidenţiale de la Vila Lac 3 au costat statul român aproximativ 2 milioane de euro. Preşedintelele se pare însă că îşi pregăteşte o vilă, aflată în vecinătate, pentru a o ocupa după ce îşi termină mandatul.
Vila Dante, aflată la doar 200 de metri de Vila Lac 3, a intat într-un proces de recodiţionare totală. Preşedintele folosea la început doar piscina acestei vile, dar între timp planurile se pare că s-au schimbat. RAPPS a investit deja un milion de euro în vila Dante, despre care muncitorii care lucrează acolo susţin că este pregătită pentru Băsescu. La vila Dante numai o parte a mobilierului a costat 100.000 de euro, bani alocaţi de RAPPS, inclusiv după 2009, când au început măsurile de austeritate.
Vila Lac 3, locul preferat de întâlnire al preşedintelui cu pedeliştii, a costat peste două milioane de euro numai în lucrări de renovare şi finisaj. În anul 2005 s-au făcut modernizări de 955.848 de lei, iar între anii 2006-2008 s-au cheltuit alţi 33.984 de lei. În anul 2005, vila familiei Băsescu a fost dotată cu mobilier şi sisteme de supraveghere. Reamenajările au depăşit 3.000.000 de lei.
Din 2005 şi până în acest an, reparaţiile Vilei Lac 3 au mai scos din bugetul statului 813.802 lei.
– See more at: http://www.dcnews.ro/luxul-lui-basescu-trei-milioane-de-euro-pentru-casele-presedintelui_199031.html#sthash.9zhxAEja.dpuf

UnUL 15-08-2014 - 12:34

„Informațiile obținute de postul Antena 3”!!! Îmi vine să fac „Ptiu!” ca Bășinel.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2014 - 12:58
UnUL 15-08-2014 - 14:34

Ce „Realitate” e asta? Că „a mea” sigur nu e?

UnUL 15-08-2014 - 14:35

Și tot nu deschid link-uri.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2014 - 16:18

Este fotocopia de la RAPS unde scrie clar ca vila Dante a fost pregatita la cerea si folosirea luiT. Basescu dupa expirarea mandatului, unde de fapt are asigurat domiciliu gratis pe cel putin 20 ‘j de ani + 1 zi .
Afini ,,,pe aproape !
Neamurile au …prioritate!
de propagandisti , deasemenea !

UnUL 15-08-2014 - 17:04

Bun; și acum Vila Dante este a guvernului, nici vorbă să fie sediu pentru președinte.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2014 - 17:16

Am zis ca azi nu te mai …apreciez ( la valoarea afisata) Fiind SARBATOARE !
Mai adineaori la Manastirea Nicula , parca a ajuns si …SAFUL STATULUI !
…Poate maine!

UnUL 15-08-2014 - 17:37

Atunci… pe mâine. Bucură-te de sărbătoare, eu voi face la fel, mai ales că am motive speciale să o fac!

Cioxe 15-08-2014 - 23:14

L-ai intrebat pa tablagiul ala de Tomi cine a facut atunci criza in 2008?
Stiu, a facut si baba ta… da-o-n-poooola mea de baba !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2014 - 12:10

@ Phlo ….cu dreaq;

MANDA, ATAC DIN FICAȚI LA KLAUS IOHANNIS

Președintele Camerei Deputaților subliniază însă că „nu poți să nu-ți amintește un eveniment de o așa importanță, precum canonizarea lui Andrei Șaguna sau momentul în care ai fost decorat, în 2011, chiar de Traian Băsescu. Dl. Iohannis ascunde, de fapt, proiectul politic pe care îl are cu Traian Băsescu. Iar dl. Iohannis trebuie să știe că, în politica mare, din care vrea domnia sa să facă parte, minciuna are picioare scurte, așa că are ocazia sa retracteze ce a spus”.
SCANDAL IMENS. NUMIREA ÎN FUNCȚIE A PRODUS INDIGNARE. „LA CÂT SUNTEM DE PROȘTI…”

Valeriu Zgonea este de părere că fostul lider al liberalilor, „Crin Antonescu a fost îndepărtat din fruntea PNL pentru că nu putea fi partener cu Băsescu. Klaus Iohannis a fost adus în fruntea PNL de Băsescu, pentru că s-a dovedit un partener de dialog mult mai bun, inclusiv, iată, în cadrul unor întâlniri de taină la Vila Lac 3
– See more at: http://www.dcnews.ro/valeriu-zgonea-arunca-bomba-crin-antonescu-dat-la-o-parte-de-traian-basescu_451130.html#sthash.ZCcX5R7Z.dpuf

UnUL 15-08-2014 - 12:35

Dacă te iei după ce spune dobitocul ăsta cu 8 clase…!!!

UnUL 15-08-2014 - 12:35

P.S. De fapt sunteți cam la același nivel intelectual.

Cioxe 15-08-2014 - 23:18

Tu la ce nivel te-ai pus …bey corcodusha ?

UnUL 16-08-2014 - 00:46

Mult deasupra voastră, cur c-un duș!

Cioxe 15-08-2014 - 23:17

Cine ???? …Tomi are 8 clase ?
Hai nu mai exagera ba salvamarule !

tomi 16-08-2014 - 04:52

Vita tu cate ai? Ca trenu asa-i patlagica? si mars in mortii ma-ttii.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2014 - 13:05

V . Zgonea este președinte al Camerei Deputaților.
tu , animal incoltzit de minciunile proprii ,
debitate …? ? ?
…esti un biet animal !

UnUL 15-08-2014 - 13:18

Zgonea și cu tine sunteți două animale primitive și analfabete; întâmplător (sau NU?), cel dintâi a fost propulsat de banda de canalii și escroci de la PSD în fruntea Camerei Deputaților, ceea ce nu-i ameliorează cu nimic nici calitatea umană nici cea intelectuală.
P.S. Mă amuză copios obsesia pretinselor mele minciuni la mincinosul patentat care ești.
De animal… CE SĂ MAI VORBIM! Uită-te în oglindă!

mircea 15-08-2014 - 13:38

Un-nulul cultura si educatie dtzygan mitocan la fel ca Jegarica da la coada vacii cu carnet da partid,acu ca iesi la pensie da luni pana vineri nu face nimic,sambata si dumineca restu.mancatear ura si raya rosie mitocanule

UnUL 15-08-2014 - 14:30

mirciulică agramatul, tu vorbești de cultură, care ai rămas cu lecturile la Arici Pogonici și cu literatura la Cățeluș cu părul Creâ?

Ionel 15-08-2014 - 15:57

lasa baa gargara si dute la sapa ca si asa nu ai ce face si it sta pamantul parloaga in timp ce dai comentarii pe forumuri toata ziua.

UnUL 15-08-2014 - 16:12

Prostovane, unde ai văzut moșier să-și lucreze singur pământul? Am arendaș care se ocupă de asta. Și nici vorbă de pârloagă.
P.S. „DU-TE” se scrie cu cratimă, analfabetull taichii !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-08-2014 - 16:25

….” părul Creâ?”….
Si zici ca nu folosesti limba …maghiara Jancsi …Unul dintre JEGURILE basiste, patibular !
Si sa respectzi regula cu cratima si adresa ,
PRIMORDIALA .
Du-te …..metty!

UnUL 15-08-2014 - 17:06

Ce să fac dacă â este lângă ț pe tastatura mea? Errare humanum est (sau vest!! 🙂 )

UnUL 15-08-2014 - 17:07

P.S. COALIȚIA ANALFABEȚILOR?

Ionel 15-08-2014 - 17:12

@UnUl: Toti turnatorii se cred mosieri la fel cum inainte toti liberalii se credeau ilegalisti. Norocul vostru in Cluj Napoca a fost ca a venit Ceausescu si a bagat investitii ca altfel si astazi stergeai cu batista cizmele la grofii unguri.

Ionel 15-08-2014 - 17:18

Klaus a declarat ca traficul de copii nu mai e de actualitate . Asta e mentalitatea liberala despre sclavia umana pentru organe si asta e respectul liberalilor fata de lege. In concluzie, un liberal poate sa faca ce vrea, sa taie bucati cu satarul un copil ca sa se imbogateasca ca oricum niciodata nu va raspunde pentru ca ,,nu e de actualitate”. El libeeeeeral, lui nu-i ajung furaciunile din primarie, el vrea mai muuuuuult si nu conteaza ce lasa in urma ca doar sunt copii de valahi sau de tigani abandonati si copii astia nu sunt de arieni germanici dupa ce a improprietarit Grupul Etnic German adunatura de criminali de razboi separatisti si anti-romani.

UnUL 15-08-2014 - 17:34

Chestia cu turnătorii care se cred moșieri îmi pare trasă rău de tot de păr ȘI, ORICUM, NU MĂ PRIVEȘTE CÂTUȘI DE PUȚIN, PENTRU CĂ NICI EU NICI NIMENI DIN FAMILIA MEA NU E ȘI NU A FOST VREODATĂ TURNĂTOR.
E însă nostimă și scandaloasă totodată acuzația de turnătorie venind din partea unui ins născut într-o familie de securiști spurcați.
iar chestia cu „grofii” e o lată tâmpenie care dovedește o necunoaștere crasă a istoriei Transilvaniei. Dar nu e prima și sigur nici ultima tâmpenie pe care o scrie un imbecil patentat ca tine.

UnUL 15-08-2014 - 17:35

Evident „ALTĂ” tâmpenie, chiar dacă o faci „lată” de fiecare dată cu postările tale cretine.

Cioxe 15-08-2014 - 23:21

NULule, unde sa pun cratitzile alea la asta ?
Dutenpizdiliimatiideanormalpreistoricsisclerozat !

UnUL 16-08-2014 - 00:44

Noxe, du-te la baba ta maori, aia de 175 de kile, să-ți facă o plăcere, nu mai vărsa lături pe aici!

ValVerde 15-08-2014 - 15:42

Mai da-i in pla mea cu statisticile lor basiste.
Cine-i crede pe astia ?

Pai daca adunam flota, nu avem crestere economica??
Sa ne zica dl. Ponta !

Ionel 15-08-2014 - 15:55

Ii crede UnUl ca arre lobotomie pe creier si acum ii da ordine lui Putin sa se retraga din Ucraina.

UnUL 15-08-2014 - 16:07

Ionelaș ești prea idiot ca să-ți dai seama că dl. ValVerde face mișto.

ValVerde 15-08-2014 - 16:09

🙂

Cioxe 15-08-2014 - 23:26

Tu n-ai cum sa ai lobotomie pentru un singur motiv …. TU N-AI !
Gonoreei verzi i-au depistat un neoron infantil , adica tot cam ca tine ….

Pungescu Gazian 15-08-2014 - 19:23

DAR DACA PUNE ASTIA SI TAXE PE RECESIUNE?

Pai, pesedaciunile sunt in stare!

Cioxe 15-08-2014 - 23:27

In fiecare zi mai apare un timpit…. vorba parazitzilor !

UnUL 16-08-2014 - 00:44

Dovadă : ai apărut tu.

tomi 16-08-2014 - 05:04

România în recesiune. Aceasta este cea mai bună veste…………
=============
Interesant ce vesti bune sant in Romania, de fapt le vad personal in fiecare an cand merg cu treburi prin tara.
Dar ma si intreb cum ar putea sa mearga bine o tara cu elemente legionare demente ca( urbos+ digital+ cioxe+ ereticul+ mircea+ ionel+ tache+ salut+ ) satana sa-i odihneasca in iad cu multa blandete, similara cu cea data lui hitler.
Singura sansa ca Romania sa inceapa dupa 25 de ani de stagnare si recesiune sa o ia pe drumul cel bun este sa scape de indivizii dementi ca cei sus numiti, daca este cazul pot fi si eliminati fizic, in masura faradelegilor facute de ei nu ar fi nimic ilegal. Cand veti termina de dat din gura si puneti mana pe lucru, se poate intampla si minunea sa incepeti a progresa, dar vezi, a lucra nu tocmai este usor, nu ati fost obisnuiti cu asta dar cel putin comunistii au dat cu biciul in voi si nu era de ales se lucra de bine de rau , nu ca astazi, in „capitalism”.

digital 16-08-2014 - 18:07

tomi
16-08-2014 at 05:04

te-ai sculat mă kktule de dimineață să-ți dai cu tesla-n coaie?!
te-au concediat ăia de la castraveți și acu ne povestești moartea căprioarei, reeditată în ovreiește?!
sugy ..lla mă animal infect!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult