Acasa Revista Presei Transportatorii cer demiterea conducerii ASF

Transportatorii cer demiterea conducerii ASF

scris de Z.V.
137 Afisari

Plasarea sub control judiciar a fostului premier Victor Ponta și a omului de afaceri Sebastian Ghiță, audierea lui Gabriel Oprea la Curtea Supremă în dosarul în care a fost acuzat că a prejudiciat bugetul DIPI, audierea lui Liviu Dragnea la ÎCCJ în dosarul fostei sale soții, dar și nominalizarea lui Dragoș Tudorache pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne, precum și anunțul lui Gigi Becali cu privire la transferul lui Harlem Gnohere sunt principalele subiecte ale zilei de 7 septembrie.

asf-Transportatorii cer Parlamentului demiterea conducerii ASF, notează cotidianul Puterea. Nemulțumirile transportatorilor legate de creșterea prețurilor la RCA au atins cote maxime. Înaintea mega-protestului care ar urma să aibă loc pe 15 septembrie, Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) cere acum Parlamentului demiterea în regim de urgență a Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Pelerinaj politico-penal la Curtea Supremă, scrie Adevărul. Odată cu terminarea vacanței judecătorești, Curtea Supremă a reînceput judecarea proceselor în care politicieni celebri sunt acuzați de fapte de corupție. În medie, în fiecare zi, 4 sau 5 foști miniștri sau parlamentari, sunt judecați la Curtea Supremă. Marți au fost însă 13 VIP-uri chemate în fața judecătorilor.

Victor Ponta și Sebastian Ghiță, sub control judiciar. Prima reacție a fostului premier, informează Gândul. Fostul premier, Victor Ponta, a fost plasat de procurorii anticorupție sub control judiciar, pentru prima dată, într-un nou dosar în care este acuzat că a primit bani pentru a pune o anumită persoană pe listele parlamentare la alegerile din 2012. Acuzațiile concrete pe care i le aduc procurorii sunt cele de folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și complicitate la infracțiunea de spălare de bani. Procurorii anticorupție arată că omul de afaceri vizat este Sebastian Ghiță, care a și câștigat un loc de parlamentar într-un colegiu din Prahova. Marți seară, DNA a dispus plasarea lui în arest la domiciliu, acuzându-l de spălare de bani, iar deputatul a replicat că va contesta decizia procurorilor. Cât privește personalitatea care beneficia de notorietate internațională, este vorba despre fostul premier britanic, Tony Blair, care s-a întâlnit cu Victor Ponta în anul 2012. La scurt timp după ieșirea de la audieri, Victor Ponta a reacționat pe Facebook, arătând că nu l-a acuzat nimeni că a primit 220.000 de euro și că va contesta măsura dispusă de procurori mâine, la ÎCCJ.

Prima reacție a lui Sebastian Ghiță după ce Victor Ponta a fost pus sub control judiciar. Ce spune despre situația fostului premier și care sunt planurile de viitor,aflăm din Evenimentul Zilei. Sebastian Ghiță a declarat, în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei, că sunt de neînțeles acuzațiile care pe care DNA i le aduce fostului premier Victor Ponta, că participarea acestuia la un eveniment public „nu poate avea conotații penale” și că „ideea că fostul prim-ministru Tony Blair participă la operațiuni de spălare de bani e una halucinantă”.

Filiera Victor Ponta — Tony Blair. Cum a aterizat în sediul PSD fostul premier britanic, scrie Evenimentul Zilei. Fostul premier britanic Tony Blair a susținut în 26 martie 2012, la Universitatea Româno-Americană din București, o conferință pe tema „Viitorul Europei în noua ordine globală”. Evenimentul a fost deschis de un speech al lui Victor Ponta, la acea vreme președinte PSD și copreședinte USL.

Tony Blair recunoaște că a fost invitat în România de echipa lui Ponta și că a primit un onorariu, notează România Liberă. Biroul de presă al fostului premier britanic Tony Blair a confirmat, marți, că acesta a fost invitat în România de Fundația Multimedia pentru Democrație și că a primit, cu acel prilej, un onorariu.

Reacția lui Tony Blair, după ce procurorii susțin că ar fi fost ‘cumpărat’ de Ponta cu 220.000 de euro, titrează Adevărul. Purtătorul de cuvânt al lui Tony Blair a declarat că fostul premier al Marii Britanii a donat ‘integral’ banii primiți în 2012 pentru a-l susține pe Victor Ponta în campania electorală.

Victor Ponta îi acuză de minciună pe procurorii DNA: „Nu m-a acuzat nimeni că am primit 220.000 de euro”, scrie Evenimentul Zilei. Fostul premier Victor Ponta spune, la scurt timp după ce DNA l-a plasat sub control judiciar într-un nou dosar, că nu l-a acuzat „nimeni” că a primit 220.000 de euro.

Sebastian Ghiță: Nu îl cunosc pe Tony Blair. Nu am avut plăcerea să mă întâlnesc cu dânsul, informează Evenimentul Zilei. Deputatul Sebastian Ghiță a negat, marți, că ar fi dat bani pentru vizita în România a fostului premier britanic Tony Blair sau pentru ca Victor Ponta să îl treacă pe lista de candidați la alegerile parlamentare din 2012. El a adăugat că nu l-a cunoscut niciodată personal pe fostul Tony Blair.

Poliția a verificat dacă Victor Ponta locuiește la adresa de domiciliu, anunță Adevărul. O echipă de polițiști de supraveghere judiciară de la Secția 6 de Poliție din cadrul Poliției Capitalei s-a deplasat, marți seară, la domiciliul lui Victor Ponta unde a verificat dacă acesta locuiește la adresa de domiciliu, ulterior fiindu-i prezentate obligațiile pe care le are în cadrul procedurii de control judiciar impuse, marți de procurorii DNA Ploiești, au arătat surse judiciare .

Victor Ponta nu mai are voie să candideze pe listele PSD la alegerile parlamentare, scrie Evenimentul Zilei. Fostul premier Victor Ponta, plasat sub control judiciar, și-a pierdut automat sprijinul partidului pentru candidatura la alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit Codului de Etică și Conduită al PSD. Victor Ponta ar putea să candideze pentru PSD doar dacă măsura controlului judiciar va fi ridicată mai devreme de 27 octombrie.

Va mai candida fostul premier pe listele PSD? Reacția lui Dragnea în cazul noului dosar al lui Ponta, notează Cotidianul. Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marți, referindu-se acuzațiile pe care procurorii DNA i le-au adus lui Victor Ponta, că nu fostul premier l-a pus pe Sebastian Ghiță pe listă. Totodată, Dragnea a spus că își dorește ca Victor Ponta să candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD.

Tăriceanu: Se încearcă scoaterea din cursă a unor lideri politici; cred că acesta este cazul Ponta, titrează Jurnalul Național. Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că în cazul fostului premier Victor Ponta, care este pus sub control judiciar pentru 60 de zile, ar putea fi vorba despre o încercare a adversarilor săi politici de a-l „scoate din cursa” alegerilor parlamentare.

Oprea, despre dosarul în care e acuzat de ucidere din culpă: Mi se pare ceva de domeniul fantasticului, scrie Gândul. Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a declarat, marți, la ÎCCJ, că dosarul morții lui Bogdan Gigină, în care este acuzat de procurorii DNA de ucidere din culpă, este ‘de domeniul fantasticului”.

Gabriel Oprea, noi declarații în cazul morții lui Bogdan Gigină: „Mașina în care mă aflam avea viteza legală”, titreazăEvenimentul Zilei. Gabriel Oprea a fost audiat astăzi, 6 septembrie, la Curtea Supremă în dosarul în care a fost acuzat că a prejudiciat bugetul DIPI. Fostul vicepremier a făcut noi declarații în cazul morții lui Bogdan Gigină.

Tăriceanu știe cum votează în cazul Oprea: Dacă un motociclist din coloana președintelui s-ar accidenta, ar fi acuzat președintele? scrie Gândul. Călin Popescu Tăriceanu a declarat marți că, atunci când va fi dezbătută cererea DNA de urmărire penală pentru ucidere din culpă pe numele lui Gabriel Oprea, înainte de a vota în Senat se va întreba ce se întâmplă dacă ar fi implicat un motociclist din coloana președintelui într-o situație similară.

Gabriel Oprea, la Curtea Supremă: ‘Mașina DIPI a rămas în garajul ministerului, nu am luat-o acasă’, titrează Adevărul. Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a declarat, marți, la ieșirea de la Curtea Supremă, unde a avut loc al doilea termen în cameră preliminară privind mașina de lux cumpărată de DIPI pentru protecția demnitarilor, că a semnat un singur document legat de cumpărare a acestei limuzine.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, a fost reținut, informează Gândul. Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost reținut de polițiști, alături de alte trei persoane, într-un dosar privind fapte de lipsire de libertate, loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului, anunță Poliția Capitalei. Poliția Capitalei a făcut percheziții la domiciliul fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Mario Iorgulescu, într-un dosar privind fapte de lipsire de libertate, loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului, iar acesta a fost dus la audieri.

Liviu Dragnea, audiat la Înalta Curte în dosarul fostei sale soții, anunță Curierul Național. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns marți dimineața la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru a fia audiat în dosarul fostei sale soții.

Când ar putea afla Ponta dacă va fi exclus din avocatură, informează Gândul. Membrii Baroului București au discutat, marți, cererea Monicăi Macovei de excludere a lui Victor Ponta din avocatură. Europarlamentarul a participat la ședință începând cu ora 14.00. La ieșire, Macovei a declarat că o decizie a Baroului, în această privință, ar putea fi anunțată în cursul zilei. Referindu-se la discuția purtată cu membrii Consiliului, Macovei a afirmat că au făcut schimb „de păreri juridice”. La rândul său, decanul Baroului București, Ion Dragne, a declarat că „nu se mai vorbește de o excludere”, în cazul lui Victor Ponta, ci „de o revocare a unei decizii anterioare a Baroului, decizie care a avut la bază un act valabil la acel moment”. În cele din urmă, Baroul București va da, pe 13 septembrie, o decizie privind excluderea lui Victor Ponta din avocatură ca urmare a retragerii titlului de doctor.

Un chirurg militar acuzat de luare de mită ‘lucra’ după ‘Manualul de luat șpagă’, scrie Adevărul. Procurorii DNA au uneori parte și de surprize la percheziții. În cazul unui medic militar acuzat că făcea operații de înfrumusețare în spitalul de stat contra unor șpăgi considerabile, anchetatorii au descoperit un ‘Manual de șpagă’ și suma de 30.000 de euro, bani ascunși într-o borsetă.

Teza de doctorat semnată de Tobă ar putea fi reanalizată. Asta, dacă Consiliul general al CNATDCU respinge propunerea de păstrare a titlului, informează Adevărul. Lucrarea de doctorat semnată de Petre Tobă ar putea fi reanalizată, dacă Consiliul general al Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) respinge miercuri propunerea Comisie Tehnice de păstrare a titlului de doctor.

CNATDCU va vota miercuri rapoartele comisiilor de specialitate în cazul lucrărilor lui Petre Tobă și Florentin Pandele, anunță Jurnalul Național. Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) se va întruni miercuri pentru a discuta și vota rapoartele de analiză ale comisiilor de specialitate în cazul lucrărilor de doctorat ale fostului ministru de Interne Petre Tobă și primarului orașului Voluntari, Florentin Pandele.

Dosarul ‘ICA’. Nutriționistul Gheorghe Mencinicopschi rămâne în spatele gratiilor, informează Adevărul. Gheorghe Menciniscopschi rămâne în continuare în arest, asta după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au respins cererea acestuia de eliberare condiționată. Decizia instanței nu este însă definitivă. Nutriționistul se află în arest din august 2014 când a fost condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul ‘ICA’.

Procurorii militari cer noi expertize în cazul accidentului aviatic din Munții Apuseni, anunță România Liberă. Procurorii de la Parchetul Militar cer noi expertize în cazul accidentului aviatic din Munții Apuseni, care a avut loc în 20 ianuarie 2014. Anchetatorii vor să afle momentul și modul în care antena transmițătorului s-a rupt. Astfel, ei vor solicita o expertiză metalurgică. Pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața după ce aeronava în care se aflau, alături de alți patru medici și copilotul s-a prăbușit.

Iohannis i-a prezentat lui Donald Tusk poziția României despre viitorul UE, după BREXIT, informează România Liberă. Președintele Klaus Iohannis a avut marți o convorbire telefonică cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, pe tema reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, în format UE-27, a anunțat Administrația Prezidențială.

Cine este Dragoș Tudorache, noul ministru de Interne. Cioloș: Am hotărât să vin cu un civil. Nu cred că poate fi acuzat că influențează alegerile, titrează Adevărul. Premierul Dacian Cioloș l-a propus pe Dragoș Tudorache, șeful Cancelariei prim-ministrului, în funcția de ministru de Interne. Tudorache este cel care s-a ocupat de negocierile pentru aderarea la Schengen și de problema migrației.

Dragnea susține că a fost sunat de Cioloș înainte ca Tudorache să fie numit ministru de Interne, scrie România Liberă. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că a fost sunat de premierul Dacian Cioloș, marți dimineață, înainte de nominalizarea lui Dragoș Tudorache ca ministru de Interne.

Comisia de cultură a Camerei: Guvernul, obligat să plătească diferența pentru ‘Cumințenia Pământului’. Voicu: ‘Ca om de cultură, mi se pare o bișnițăreală’, titrează Adevărul. Parlamentarii din Comisia de Cultură a Camerei Deputaților au adoptat, marți, un amendament la OUG 10/2016 privind achiziționarea sculpturii ‘Cumințenia Pământului’, potrivit căruia Guvernul va fi obligat să plătească diferența de bani până la 11 milioane de euro, indiferent de suma strânsă pentru achiziționarea acesteia.

Deputații ignoră, în ședință secretă, cererea președintelui Iohannis: doctoratele, afacere cu circuit închis a universităților, scrie România Liberă. Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților a scos Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) din procesul de analiză și soluționare a posibilelor cazuri de plagiat. Președintele României, Klaus Iohannis, solicitase, în mai, reexaminarea legii de aprobare a unei ordonanțe de urgență ce modifica legea educației și care stipula acest aspect, dar deputații au ignorat marți cererea.

Aleșii vor să schimbe legea electorală. Cer mandate pe 5 ani, anunță Libertatea. Faptul că în România o categorie de aleși, președintele țării și europarlamentarii beneficiază de avantajele funcției o perioadă mai mare, îi supără pe unii aleși care vor să schimbe legea electorală.

Senatul a decis eliminarea impozitului pe venit de 16% pentru toate pensiile, indiferent de cuantumul lor, scrie Adevărul. Pensionarii cu pensii care depășesc pragul de 1.050 de lei ar putea să nu mai plătească 16% din impozitul pe venit, așa cum se întâmplă în prezent, după ce plenul Senatului a adoptat o propunere legislativă în acest sens. Impactul bugetar ar fi major, atrage atenția Guvernul, care nu susține un asemenea proiect. Ultimul cuvânt îl au deputații.

PNL cere PSD să nu mai facă presiuni asupra Avocatului Poporului cu privire la legea alegerilor parlamentare, informează Evenimentul Zilei. Partidul Național Liberal cere PSD să înceteze presiunile asupra Avocatului Poporului pentru a-l determina să atace la Curtea Constituțională a României (CCR) legea privind alegerile parlamentare în sensul de a fi eliminate interdicțiile de a candida aplicate politicienilor condamnați, se arată în comunicatul de presă al PNL.

O nouă zi liberă la români: 24 ianuarie, anunță Adevărul. Românii vor avea o nouă zi liberă după ce Camera Deputaților a adoptat, marți, legea privind declararea zilei de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, ca zi liberă nelucrătoare.

Guvernul pregătește o Ordonanță de Urgență prin care contribuțiile de asigurări sociale și asigurările pentru sănătate se dublează, scrie Curierul Național. Lovitură de grație pentru firmele mici. Guvernul pregătește o Ordonanță de Urgență prin care contribuțiile de asigurări sociale și asigurările pentru sănătate se dublează. Potrivit proiectului contribuțiile sunt mutate în sarcina angajatului sau a persoanei fizice cu activități independente, cum sunt Persoanele Fizice Autorizate și profesiile liberale.

Conducerea ASF și asociațiile transportatorilor sunt chemate la audieri la Camera Deputaților, informează România Liberă. Membrii Comisiei pentru transporturi și infrastructură din Camera Deputaților au decis convocarea conducerii Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), precum și a asociațiilor patronale și profesionale din domeniul transportului rutier de mărfuri și persoane la o discuție pe tema RCA.

Gabi Firea se implică în scandalul RCA, scrie cotidianulPuterea. Primarul general, Gabriela Firea, face un apel către Guvern să intervină în ceea ce privește reglementarea tarifelor la asigurările auto obligatorii, astfel încât protestele transportatorilor, care au blocat șoseaua de centură a Capitalei, să nu ia amploare, se arată într-un comunicat de presă al municipalității.

Cea mai mare indemnizație de creștere a copilului, suspendată temporar, informează Gândul. Cea mai mare indemnizație de creștere a copilului din România, de aproape 160.000 de lei, obținută de un părinte din Sibiu, a fost suspendată temporar pentru noi verificări, a declarat directorul AJPS Sibiu, Ioan Boța.

ANAF verifică cea mai mare indemnizație de creștere a copilului: ‘Nu se pune problema ca acest Guvern să taie sau să plafoneze indemnizația pentru creșterea copilului’, anunțăGândul. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) face verificări în ceea ce privește cea mai mare indemnizație de creștere a copilului, de aproape 160.000 de lei, obținută de un părinte din Sibiu, au declarat oficiali din Ministerul Muncii.

Declinul continuă. Numărul elevilor s-a redus cu 50.000 în 2015, scrie cotidianul Puterea. În anul 2015, numărul elevilor din învățământul preuniversitar a fost de 3.164.470, în scădere cu 50.000 față de anul anterior, arată Raportul privind starea învățământului preuniversitar în România pe anul 2014/2015 publicat pe site-ul Ministerului Educației.

În prag de an școlar, 500 de școli din București nu au aviz de funcționare de la ISU, informează Gândul. Cu mai puțin de o săptămână înainte de începerea anului școlar, aproximativ de 500 de școli din București nu au încă avizele de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), iar autoritățile locale sunt în legătură cu reprezentanții ISU pentru a remedia problema, a anunțat primarul Capitalei, Gabriela Firea

Liceenii români pot aplica pentru bursa FLEX 2017-2018, informează Q Magazine. Ambasada Statelor Unite în România, alături de Consiliile Americane pentru Educație Internațională și de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, invită liceeni cu cetățenie română să participe în programul FLEX 2017-2018, se arată într-un comunicat al Ministerului Educației.

7 milioane de euro pentru un campus școlar inaugurat în Bistrița, scrie Gândul. Un campus școlar de peste 7 milioane de euro, dotat cu două săli de sport, un centru de documentare de ultimă generație, o cantină nouă, dar și cu camere cu băi proprii, a fost inaugurat, marți, la Bistrița, după 9 ani de la depunerea proiectului pentru construirea acestuia.

Finanțele aruncă în aer Codul Fiscal abia intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2016: propun ordonanță de modificare cu 100 de pagini și 183 de modificări de articole, anunță Ziarul Financiar. Ministerul Finanțelor a pus pe circuitul de avizare un proiect de ordonanță de urgență de modificare a Codului Fiscal abia intrat în vigoare la 1 ianuarie 2016, prin care modifică în mod substanțial apoape 200 de articole din cele 500 ale Codului Fiscal intrat în vigoare prin Legea nr.227 din 8 septembrie 2015.

Bucureștenii riscă să rămână fără apă caldă. ELCEN nu vrea să ridice poprirea de pe conturile RADET. Angajații regiei de termoficare nu își vor primi salariile. Gabriela Firea: ‘Nu se poate plăti în trei luni ceea ce nu s-a plătit în 15 ani!’, informează Evenimentul Zilei. Din cauza ping-pong-ului pe care îl practică de foarte mult timp ELCEN și RADET, bucureștenii riscă să se spele cu apa încălzită la aragaz.

Instituțiile publice, obligate să accepte plata cu cardul, anunță Jurnalul Național. Operatorii economici, furnizori de servicii de utilitate publică, și instituțiile publice care încasează impozite, taxe și amenzi sunt obligate să accepte încasări și prin intermediul cardurilor de credit și debit, se arată în Legea pentru modificarea OUG 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată, adoptată marți de Senat.

România a devenit campioana consumului din Europa. Am înregistrat cea mai mare creștere în domeniul comerțului cu amănuntul, scrie România Liberă. Eurostat a anunțat că țara noastră a înregistrat în luna iulie cea mai mare creștere a comerțului cu amănuntul, de patru ori mai mare decât media europeană. Specialiștii avertizează că o creștere a consumului necorelată cu productivitatea internă poate avea efecte negative pentru economie.

Angajații au câștigat, în medie, cu 12% mai mult în ultimul an (iulie 2016/iulie 2015). Salariul mediu s-a instalat peste pragul de 2.000 de lei net, informează Ziarul Financiar. Salariul mediu net pe economie a ajuns în luna iulie a acestui an la valoarea de 2.078 de lei net pe lună, sumă similară cu cea din luna iunie, dar cu 12% peste nivelul înregistrat în aceeași perioadă din 2015, arată datele publicate de Institutul Național de Statistică.

Un medic român, președintele Societății internaționale de microchirurgie experimentală, anunță Gândul. Un medic din Timișoara a fost numit președintele Societății Internaționale de Microchirurgie Experimentală. Șeful secției de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean din Timișoara va conduce societatea în următorii doi ani.

Organizatorii de la US Open au anunțat programul de miercuri! Când se va juca meciul dintre Simona Halep și Serena Williams, aflăm din Gazeta Sporturilor. Organizatorii de la US Open au publicat programul sferturilor de finală ale turneului. Simona Halep o va înfrunta pe Serena Williams în această fază a competiției.

Halep la US Open: americanii ne ‘ascund’ meciul cel mai așteptat. Oră nepotrivită pentru publicul din România, scrie Adevărul. De când a început ultimul Grand Slam al anului, Simona a fost programată numai de la ora 18.00, ora României, iar fanii ei din țară i-au putut urmări, fără probleme, evoluțiile. Din păcate, lucrurile nu vor sta așa în ceea ce privește meciul din sferturi.

Gigi Becali anunță următorul transfer la Steaua: ”E bun și îl vrem”, aflăm din Gândul. Harlem Gnohere ar putea fi protagonistul celui mai spectaculos transfer al ultimilor ani în Liga 1. Atacantul lui Dinamo este dorit de marea rivală, Steaua, însă francezul de 28 de ani susține că nu a discutat cu nimeni din conducerea vicecampioanei și infirmă că și-ar fi reziliat contractul cu alb-roșiii.

Lovitură dată de Dinamo! Un atacant de la Euro 2016 a semnat și va fi prezentat oficial, scrie Pro Sport. Dinamo și-a rezolvat problemele din atac, după ce astăzi a perfectat transferul atacantul slovac Adam Nemec, care în această vară a făcut parte din lotul naționalei țării sale la Euro 2016.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult