Acasa Revista Presei Trecerea în revistă. Aşteptând igienizarea

Trecerea în revistă. Aşteptând igienizarea

scris de Roland Catalin Pena
2 afisari

CAŢAVENCII, în pagina “Istoria Imperiului Hoţoman”, au o poveste de deşteptat alegătorii din sectorul 2: “Cum a tocat Neculai Onţanu 70 de milioane de euro pe panseluţe”. Cum, cum? Ca orice hoţoman consacrat.

Neculai Ontanu. Aşteptând igienizarea

Kamikaze a adunat PRM cu PNG şi i-a dat Partidul Lapte şi Miere. Prescurtat PLM. Cu două capete: Vadim Tudor  şi Gigi Becali.

ADEVĂRUL şi-a început săptămâna arătând cu degetul spre ruşi. Cap mare de ziar: “Reacţie de la Cotroceni după provocarea Rusiei”. Care reacţie? Care provocare? Ne lamureşte subtitlul: “AVERTISMENT Consilierul prezidenţial Iulian Chifu consideră că România trebuie să schimbe tactica după desemnarea belicosului Dmitri Rogozin ca Trimis special al Federaţiei Ruse pentru Transnistria”. S-o schimbe, dar să nu se modifice nimic!

Rămânând în trustul lui Patriciu, aflăm din CLICK că “Teo Trandafir va fi năşită de bossul ProTV”, Adrian Sârbu, ai cărui bani i-au salvat viaţa anul trecut. Vorba cântecului: Fină că eşti democrată…şi-n politică ai fost odată! Nu mai deschidem vorba de alte trusturi, cu care m-ai trădat…

EVENIMENTUL ZILEI s-a sesizat că medicii petrec “vacanţe exotice pe banii bolnavilor de cancer”. Concret, firma de medicamente Romastru Trading le-a oferit unor oncologi “un sejur somptuos în India. Anterior, alte echipe de medici vizitaseră Tanzania şi Nepalul”. Care-i baiul? Ne spune tot EvZ: În schimb, medicii prescriu bolnavilor doctoriile “binefăcătorilor”. Aşteptăm dovada pe care nu am gasit-o în text.

CANCAN face o dezvăluire şi mai tare: “Regina Cosmeticelor” Christine Valmy, ajunsă la 85 de ani, a jucat poker trei zile şi trei nopţi încontinuu. Doar atât mai poate?

JURNALUL NAŢIONAL, pagina întâi, din orice zi: “Jos Băsescu!”. E bine că nu se plictisesc băieţii lui Tucă. Dar, totuşi, plicitisesc.

NAŢIONAL a descoperit “prima misiune secretă e ex-liberalului Meleşcanu la şefia SIE”. Întâlniri de taină cu Gabriel Oprea şi Vasile Blaga. E posibil să fie mai degrabă discrete, decât secrete. Rămânând în branşă, ne întoarcem la EvZ. Interviu cu şeful SRI, George Maior: “România se va înfruntă cu noi ameninţări, inclusiv de natura teroristă!”. Pfuu, bine ca o aflarăm şi p-asta. De la ăl mai mare specialist din ţară. Altfel, muream ca proştii!

PUTEREA: “Ne-am spălat pe mâini şi de cupru”. O firmă canadiană, de care nu ştie nimeni ce şi cum, a cumpărat Cupru Min, companie care deţine cele mai mari zăcăminte de cupru din Europa. Ehe, nici chiar aşa, cine trebuie ştie!

RING ne informează cu maximum de responsabilitate că (două puncte) “Cătălin Botezatu e obligat de lege să rămână burlac”.  Mergem în pagina 07, cu inima cât un purice, şi aflăm că nu e nimic legat de homosexualitate, ci doar de condamnarea poligamiei. Alături, în pagina 06, titlu: Începe Campania de igienizare a Capitalei. Când???

Articol aparut in saptamanalul Ziuaveche.ro nr. 51

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult