Acasa Revista Presei Trecerea în revistă – Crin Preşedinte, cu Onţanu înainte!

Trecerea în revistă – Crin Preşedinte, cu Onţanu înainte!

scris de Doru Dragomir
3 afisari

Ceaţă la PNL – titlul editorialului din JURNALUL NAŢIONAL. “Azi de dimineaţă, Crin Antonescu s-a trezit la o oră pe care nu o putem preciza şi s-a gândit să facă ordine în partid. Ordine, în sensul în care îi convine. A convocat mai întâi un BPC, după aia un CNE (nu contează ce înseamnă, sună ca două BOB) şi a demis din funcţiile de şef al organizaţiei de Bucureşti, de şef al sectorului 2 şi de şef al sectorului 6 pe domnii Andrei Chiliman, Dan Cristian Popescu şi Geani Dinu.

Crin Antonescu elimina oamenii lui Andrei Chiliman din conducerea PNLPrimul apropiat de Călin Popescu Tăriceanu, era unul dintre puţinii care mai mârâiau împotriva deciziilor preşedintelui. Al doilea, un băiat tânăr, risca să îl pună în dificultate pe primarul în exerciţiu al sectorului 2, Neculai Onţanu. În ultima vreme circulă multe zvonuri despre o înţelegere ante sau post-electorală între Onţanu şi fostul său partid, PSD. Al treilea îşi exprimase nemulţumirea pentru reîntoarcerea în USL a „bumerangului gras”, Cristian Popescu Piedone. Crezându-se două treimi din Croitoraşul cel Viteaz, Crin Antonescu a încercat să omoare trei muşte dintr-o lovitură. Numai că, s-ar putea ca domnul Antonescu să aibă un defect de vedere şi una din muşte să fie leopard, iar celelalte măcar două vulpi”. La cap are ceva omul, nu la vedere!

Crin Antonescu îi curăţă pe vechii liberali din PNL! – titrează EVENIMENTUL ZILEI. „Crin Antonescu, a decapitat conducerea PNL Bucureşti pregătind terenul pentru omul său de încredere Rareş Mănescu. Liderii PSD nu doresc să pună un contacandidat împotriva lui Neculai Onţanu la sectorul 2. În paralel, Cristian Popescu Piedone este recuperat de Victor Ponta şi Dan Voiculescu. Condiţia lui Piedone? Susţinerea unui anume Ştefan Florescu la sectorul 6 candidat USL. Ponta acceptă, dar cu condiţia să se înscrie în PSD. Ce legătură are trocul dintre cei doi, cu decapitarea de către liberalul Crin Antonescu a edilului Andrei Chiliman şi a apropiaţilor săi din fruntea filialei de Bucureşti şi a unor organizaţii de sector?

Trezorier al PNL, Rareş Mănescu are aspiraţii de primar la sectorul 6 şi, după atingerea acestui obiectiv, conducerea PNL Bucureşti în visor”. Aha, trezorier, deci! E limpede, Crin are nevoie de bănuţi. S-a săturat să ne mintă că trăieşte pe datorie!

ADEVĂRUL citeză din Antonescu: Chiliman să se hotărască în două-trei zile. Dacă nu se hotărește, desemnăm alt candidat.

“Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la TVR 1, referitor la faptul că Andrei Chiliman a anunţat că ia în considerare „în mod foarte serios” demisia din partid, că acesta ar trebui să se hotărască în două-trei zile, menţionând că „şi la şah există un ceas”.  „Chit că-i Săptămâna Mare, cred că în două-trei zile ar trebui să ştim”, a spus Antonescu. Antonescu a spus că „şi la şah există un ceas”, el făcând referire la mesajul pe care i l-a transmis anterior Chiliman, în care acesta făcea o referire la jocul de şah. Crin Antonescu a mai spus că Andrei Chliman „se poate consulta cu oricine, dar să o facă repede” (…) Întrebat ce s-ar întâmpla în cazul în care acesta nu se hotărăşte în 2-3 zile, Antonescu a răspuns: „Dacă nu se hotărăşte, trebuie să facem ceva şi anume să desemnăm un nou candidat, ceea ce sper să nu se întâmple”. Minune în Săptămâna Mare: Preşedintele PNL se grăbeşte. Probabil ca să aibă timp să se culce. Doar hărnicia lui e mai notorie ca el însuşi!

PUTEREA. Măcel în PNL pentru Oprescu! “În urmă cu ceva timp, liberalul Eugen Nicolăescu i-a călcat pragul casei lui Sorin Oprescu. Deputatul a sosit în strada Popa Savu într-o maşină a Camerei Deputaţilor. O informaţie seacă, dar cu final dramatic. Decapitarea organizaţiei PNL Bucureşti – cea mai tare din ţară. După cum se ştie, primarul general, pentru a juca în echipa USL, a pus condiţia ca duşmanii săi politici, liberalul Chiliman şi pesedistul Vanghelie, să dispară din peisaj pentru a avea cale liberă spre al doilea mandat la pupitrul Capitalei. Întrebat de noi dacă la întâlnirea cu Oprescu s-a discutat şi demiterea preşedintelui PNL Bucureşti, Nicolăescu ne-a declarat: „Nu am fost în strada Popa Savu de o veşnicie. Nu m-aş fi întâlnit acolo cu domnul Oprescu, eventual la primărie. De discutat aş fi discutat despre Bucureşti, nu despre domnul Chiliman”. După cum lesne se poate deduce, Nicolăescu s-a întâlnit cu Oprescu „într-o veşnicie” şi au discutat despre Bucureşti. Ce s-a întâmplat ieri este dovada vie că primarul general a obţinut ce şi-a dorit: demiterea lui Chiliman. La rândul lui, Crin Antonescu a pus mâna pe ştampilă pentru a decide el cine sunt candidaţii PNL la sectoarele 2, 4 şi 6, plus consilierii generali – 10 negri mititei pentru Oprescu. Astfel, a ieşit învingător şi Rareş Mănescu, candidatul liberal la sectorul 6, în lupta cu pesedistul Gabriel Mutu şi conservatorul Ştefan Florescu”. Deci tot la trezorier ajungem. Multe sirene la poartă! (Atoatecetitorulpunct.ro)

17 comentarii

Carpa Ciu Huhu 15-04-2012 - 17:21

Daca nu va mai iesi Antonescu ma va plati in continuare sau trec cu totii la generalul Ontanu cai filodorm primaru nu ca Antonecu numai filo dormit

Ciu Huhu 15-04-2012 - 19:23

Articolul aista ce face referiri la articole din ziarele DICTATORULUI Basescu valoreaza zero, NIMIC!

Carpa Ciu Huhu 15-04-2012 - 21:48

Eu nu prea am citit in viata mea mai nimic dae stiu mai multi decat savamti si e clar domnu Crin Antinescu va fi Prezidentul tuturor roamnilor din deaspora si din romania

urbos 16-04-2012 - 01:00

Crin Antonescu va fi presedintele Ro, deci nu va mai fi presedintele PNL.
Nici asa zisele legaturi dintre PNL si PSD, nu vor mai insemna acelasi lucru dupa asta.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 16-04-2012 - 01:47

…aka-kaTurbos ,cine ti-a facut tie confidentele astea , mai ticalos batran turnator (dantesc sursa la ofiter C.I Sloviceanu pt. col . Doiceanu ). Porumbacu va ajunge doar cand parul va face mere, si rachita ,micsunele.Oricat va scremeti, vandutilor!

burebista 16-04-2012 - 01:05

PNL se clatina pentru ca nu are oameni competenti. Un partid rusinos plin de oameni fara caracter si care promit marea cu sarea. Visele lui Crin de a deveni presedinte vor ramane vise pana la capat, iar ceilaltii oamenii din PNL ce candideaza la primariile sectoarelor vor ramane cu buza umflata.

C.urbos 16-04-2012 - 01:11

Ha ha ha ma molipsisi de la un clasic in viata, pe care a trebuit sa-l tot injur, pe bani, ca doara numa fraieri mai fac voluntariat,auleo dar miroasa iarasi a usturoiati. Pe astia-i tradeaza dampful.

Andrei Segarcea 16-04-2012 - 16:16

Nici nu m.am gandit,vreodata, ca Antonescu a avut vreun motiv intemeiat din punct de vedere administrativ pentru care sa.l fi demis pe Chiliman. Aceasta decizie a luat.o strict din interese personale, ca ultimul bandit care se gandeste doar la binele propriu. A uitat ca are un partid de condus, cum a uitat si ca vrea sa conduca tara. Vai de noi daca i se va indeplini dorinta!

digital 16-04-2012 - 16:35

vai de tine,mă amărâtule!
plângeți ție de milă,lasă tu pe alții că nu reprezinți pă nimenea!
pi-șa-m-aș pe chilimanii tăi!
și pe tine!!

C.urbos 17-04-2012 - 04:03

vai de mini , amarat am ajuns la batranete , v-am adunat in jurul meu si acum ,i-mi furati si stilul de a injura, de a varsa, chiar si de a face caca si pi-su in pantalon !!

Ciu Huhu 16-04-2012 - 18:59

Decit Basecu dictator mai bine fara presedinte!

Ofelia 17-04-2012 - 11:18

Orice s-ar spune, Cristian Piedone ramane un primar de calitate, un primar care va fi ales si a doua oara.

Andrei 17-04-2012 - 15:59

Asa este! Si noi tot pe Piedone il votam, este cel mai bun primar 🙂

remus 17-04-2012 - 12:05

piedone va castiga mai mult ca sigur primaria pt inca 4 ani. e vazut foarte bine la el in sector, orice candidat care se pune cu el va avea de suferit 🙂

BULA 17-04-2012 - 14:57

Ma apuca depresia, cand ma gandesc ca un jeg ca Antonescu ar putea sa ajunga presedintele tarii. Asta ne va face tot atat de mult rau, cat ne-a facut Basescu. Este manevrat de masonerie, lacom dupa avere (sluga ascultatoare), fudul si razbunator.

digital 17-04-2012 - 15:03

măi,bulă,mai bine te-ai apuca de koaie și ai sări în sus de bucurie!
cretinopatu dreq!cine plm te-a mai adus pe forumu ăsta,impotentule?!

BULA 17-04-2012 - 15:07

Ba securelule, tu nu vezi ca Antonescu nu are un plan de guvernare, prin care sa o ducem si noi (oamenii de rand) mai bine ? Asta este tot cu privatizarle (instrainarea averii nationale), nu cu dezvoltarea productiei nationale si crearea de locuri de munca si de bani pentru buget.
Sunt toti niste tradatori, marionetele colonistilor occidentali.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult