Acasa Sport-AutoAuto 412.000 automobile Honda au probleme la frana

412.000 automobile Honda au probleme la frana

scris de Ziua Veche
2 afisari

Honda Motor va rechema 412.000 autovechicule, vandute in Statele Unite, din cauza unor probleme aparute la sistemul de franare. Producatorul japonez a primit mai multe reclamatii conform carora pedala de frana aluneca prea usor la apasare si sta lipita de podea mai mult timp decat ar trebui.


Rechemarea in service vizeaza 344.000 de minivan-uri Odyssey si 68.000 de SUV-uri Element fabricate in 2007 si 2008, se arata intr-un comunicat al companiei. La unele autoturisme, dupa cateva luni sau chiar ani, aerul patrunde in cilindrul de frana si poate cauza fenomentul de “pedala moale”, au declarat oficialii Honda. Nu se stie inca cum a afecta acest defect recunoscut de curand masinile livrate pe piata europena, avand in vedere ca globalizarea industriei auto a facut ca piesele pentru autoturisme sa provina, in general, de la aceiasi furnizori, indiferent de linia de asamblare. Interventia producatorului japonez apare dupa imensul scandal Toyota care a dus la rechemarea catorva milioane de automobile.

0 comentariu

urbos 02-08-2010 - 13:36

Deci dupa mintea acestui cretinopat, aluia care vrea sa te duca pe Luna cu bicicleta trebuie sa-i explici ca nue mijlocul potrivit, nu sa-l arunci ca pe-o masea stricata in camasa de forta.
La orice se gandesc javrele astea in frunte cu canalia de la Cotroceni si aia care ii sustin, numai sa plece de la putere nu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult