Acasa Sport-AutoAuto ASIMO prezinta noua Honda CR-Z in Romania

ASIMO prezinta noua Honda CR-Z in Romania

scris de Ziua Veche
3 afisari

Honda lanseaza sambata, in Romania, noul model CR-Z. Evenimentul este prilejuit de finala Honda Green Challenge, un concurs de condus ecologic care se va desfasura pe traseul Bucuresti-Craiova-Bucuresti. Startul va fi dat de celebrul robotel ASIMO, adus vineri special in Romania pentru acest concurs.

 

 

„ASIMO s-a pregatit sa interactioneze cu intreaga comunitate eco din Romania, prin demonstratii live si participarea la competitie“, a declarat Mihai Sandu, project manager GreenChallenge 2010. ASIMO are 1,3 metri inaltime, este capabil sa alerge cu 6 km/h si poate imita miscarile omului. Robotul va sustine o serie de reprezentatii la sediu Asko International situat pe Soseaua de Centura la nr. 56.

0 comentariu

Ticu 03-08-2010 - 06:46

Constat cu amaraciune ca toate stirile TV despre batai, furturi, jafuri etc.sunt ilustrate invariabil de filmulete cu „tuciurii”, numiti cetateni romani. Ne facem un mare deserviciu ne precizand ca acei cetateni romani sunt de etnie roma. Oare populatia tarii plateste politia numai ca sa aplaneze conflictele dintre tigani? Politia nu mai are si altceva de facut?

Victor Radulescu 03-08-2010 - 07:30

… sa inteleaga ca tiganii sunt neasimilabili si neintegrabili? Le-au plans de mila si ne-au aratat pe noi cu degetul, acum n-au decat sa-i pastreze sanatosi. Indiferent de cate ori o sa-i „repatrieze”, ciorile tot in tarile de unde inca mai au ce fura se vor intoarce.

usla 03-08-2010 - 18:23

Asa si trebuie. Pina nu vor fi tratati EXACT ca ceilalti cetateni, din toate punctele de vedere, fara discriminari pozitive si alte cretinisme europene, tiganii vor fi agresori dar si victime, in ambele cazuri fara voia lor..In rest, UE este pe catafalc, nimic nu i-a iesit si ar fi bine sa se autodizolve.

gili 03-08-2010 - 21:30

Din pacate chestiunea tiganilor nu primeste o abordare serioasa in primul rind in Romania . TIGANII SUNT POPOR MIGRATOR . Numai plecind de aici putem sa rezolvam aceasta chestiune . Pe cale de consecinta , Romania nu este nici pe departe , ce de altminteri si Bulgaria sau Slovacia TARA DE ORIGINE . Migratia lor a fost oprita prin constringere pe vremea comunismului .

gili 03-08-2010 - 21:35

Constringerea o data ridicata , iata-i iarasi migrind , de data asta nu in carute ci in rulote . Integrarea tiganilor este o prostie si nu are nicio sansa de reusita . Pai anii de comunism ce dracu au fost daca nu integrare . Fara niciun rezultat dupa mai bine de jumatate de secol … Lasati tiganii sa emigreze !

gili 03-08-2010 - 21:38

Datoria autoritatilor romane , impreuna cu cele din Slovacia si Bulgaria este sa faca toate eforturile de a baga in capul Europei trebusoara asta . TIGANII SUNT POPOR MIGRATOR ! Vrem , nu vrem , asta este . Fara indoiala ca pentru comunitatile stabile trecerea acestor migratori prin zona lor produce unele efecte nu tocmai placute .

gili 03-08-2010 - 21:42

Totusi este mai nimerit sa cheltuim banii pentru limitarea , eventual despagubirea comunitatilor afectate de migratia tiganilor , decit sa aruncam banii in vint incercind sa obtinem o asa-zisa „integrare” a tiganilor . Iar cine-si poate permite , poate sa gaseasca o forma de plata prin care sa evite dislocarea tiganilor intr-o zona pe care o vrea protejata . Practica este ancestrala si a dat rezultate .

gili 03-08-2010 - 21:52

Iarasi parale trebuiesc cheltuite pentru constringerea lor la legalitate acolo unde se afla acum . Aceste masuri vor duce in timp la limitarea numarului de nasteri si la imputinarea comunitatilor tiganesti . Migrarea o sa contribuie si ea la scaderea sporului de natalitate , altii se vor lasa „agatati” intr-unloc sau altul individual. In timp , poate peste zeci de ani , sparti in comunitati mai mici , se vor stabili undeva si vor adopta un trai mai sedentar ca si meserii pe masura .

Banatanu 03-08-2010 - 23:05

De ce Romania trebuie sa rezolve problema romilor. Inainte de razboi nu a existat aceasta problema. Acestia au proliferat in itimpul Comunismului. Iar Comunismul a fost introdus in Estul Europei de catre Americani si Englezi. Sa rezolve problema. Si la urma urmei romi au si ei dreptul la a trai cum vor pe planeta asta si nui neaparat sa-si asume civilizatia occidentala.

Foreskin 04-08-2010 - 00:27

…iar primii care au fugit au fost nemtii si jidanii…

oblioo 04-08-2010 - 01:52

Pierre Lellouche s-a nascut pe 3 mai 1951 in Tunis, intr-o familie de artizani tunisieni de confesiune evreiasca. La varsta de 5 ani a imigrat in Franta. Este divortat si are 3 copii. Studiile de avocatura si le-a facut in Franta. Are un doctorat de la Harvard. A efectuat diverse stagii in kibutzurile din Israel. In noiembrie 2004 este ales presedintele Adunarii Parlamentare NATO. Este membru al Comisiei Trilaterale etc. etc.
http://fr.wikipedia.org/wiki/Pierre_Lellouche
Din iunie 2009 este membru al guvernului francez si este considerat un atlantist proisraelian si proturc. S-a facut remarcat. Pe 19 septembrie 2006, amicul lui Sarko Americanul i-a catalogat pe gaullisti drept «imbecili». Pe 12 martie 2003 acuza «stanga moderata» de antisemitism si refuza sa-si ceara scuze.
http://www.denistouret.net/constit/Lellouche.html
Deci este cainele de atac al lui Sarkozy si il cheama Lellouche si nu Labush.

Englezii au un talent nemaipomenit, au reusit sa vanda Romania de multiple ori. S-a terminat cu axa Washington-Londra-Bucuresti, daca a existat vreodata. Ultima oara au vandut-o Germaniei. De fapt au vandut toata Europa de est, ca Germania sa aiba ce rontai si sa stea linistita. Acum Franta se baga si ea pe fir. L-au catapultat pe Shimon Naor la Bucuresti si acum apare si Lellouche.

In toata aceasta afacere, tiganii nu sunt implicati dar, mai ales, nu este vorba despre tigani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult