Acasa Sport-AutoAuto Atenţie şoferi! Vi se fură maşina prin bruiaj!

Atenţie şoferi! Vi se fură maşina prin bruiaj!

scris de B.C.R
42 afisari

Am primit un alt e-mail din ciclul “Atenţie Şoferi!”.

masina telecomandaDacă acum două săptămâni vorbeam de o nouă “meserie” – “Vânătorii de fraieri în trafic”, unde de bună voie şoferii mai slabi de inimă dădeau bani escrocilor ca să scape de Poliţie şi să rămână cu permisul în buzunar, de data aceasta ne este semnalată o nouă metodă de furt din sau de maşini.

“Astazi am avut ceva de rezolvat in zona P-ta Cosbuc- Bdul Libertatii (Bucuresti). Am parcat masina in fata sediului RCS-RDS , am rezolvat ce aveam de rezolvat in 15 min si m-am intors la masina.

Nu am reusit sa deschid masina nici din cheie (telecomanda), nici din telecomanda de la alarma. Langa mine un domn se chinuia sa-si inchida masina cu telecomanda si nu reusea. Deci eu nu reuseam sa o deschid pe a mea  el nu putea sa o inchida pe a lui.

PREA MARE COINCIDENTA!!!!!!!!!!!!!!!!Mi-am adus aminte ca citisem pe net un articol care explica ca masinile care se inchid cu telecomanda nu sunt sigure deoarece se poate bruia semnalul dat de aceasta si masina nu se inchide ( desi tu ai apasat pe buton si esti sigur ca s-a inchis).

M-am uitat in jur si……………… o masina micuta cu 2 usi , marca Datsun ,culoare gri deschis, fara numere de inmatriculare  era oprita in apropiere in spatele masinilor parcate . M-am dus catre acea masina , in ea erau 4 indivizi ( cum aratau este usor sa ghiciti) , unul din ei avea un dispozitiv care semana cu o telecomanda de tv dar avea si antena.  Cand m-au vazut, au plecat .

Imediat dupa ne-am putut descuia respectiv incuia masinile din telecomanda.

Asadar este o noua metoda de a fura din masina. Verificati-va masina dupa ce ati inchis-o.

Cum functioneaza:  individul tine permanent apasat pe butonul dispozitivului , care emite un semnal ( frecventa) sau ce o fi, semnal ce nu lasa comanda ta de inchidere sa „ajunga” la masina. Apesi pe buton sa inchizi masina, iar daca nu esti atent sa vezi daca intr-adevar s-a inchis, aceasta ramane deschisa. Pe urma doar asteapta la pleci de langa masina si te usureaza de ce ai lasat prin ea.

Nu credeam asta stiind ca alarmele schimba codurile la fiecare activare  , si am un sistem de alarma bun, foarte laudat. Se pare ca e pentru fraieri cinstiti.

Cei care ati patit asta  sau ati vazut , va rog, sustine-ti avertismentul, cei care nu au vazut tineti minte si anuntati-va prietenii si nu numai).”

3 comentarii

codul x 15-02-2011 - 16:22

“Domnia sa a declanşat o vânătoare împotriva mea, folosind toate instituţiile statului. Începând de azi, şi eu am decis să declanşez o vânătoare împotriva lui şi a celor care îl sprijină”, a afirmat omul de afaceri. ARESTATI-L PE VANTU PENTRU AMENINTARE LA ADRESA PRESEDINTELUI ROMANIEI

Neardental 20-02-2011 - 21:15

Marh in beciul unde te-ai nascut pedelistule. pana nu punem mana pe tine. Veti da socoteala.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult