Acasa Sport-AutoAuto Bomba Toyota explodeaza la PSA

Bomba Toyota explodeaza la PSA

scris de Ziua Veche
25 Afisari

Grupul francez Citroen-Peugeot a anuntat ca va rechema autovehicule din modele C1 si 107. Comunicatul imporatorului din Romania sustine ca este vorba de mai putin de 10% dinCitroen C1 si Peugeot 107 comercializare in Europa. Pe aceasta masini au fost montate pedaliere de acceleratie livrate de acelasi producator indian care a alimentat concernul japonez. Seful Toyota si-a cerut scuze, in cadrul forumului economic mondial de la Davos, pentru greseala survenita. Toyota a anunat recent ca rechema la service peste 5,4 milioane de autoturisme. Sunt vizate masini construite construite dupa 2008.

 

0 comentariu

Paddy 01-08-2010 - 20:45

bancilor a fost in mod evident o farsa.

A fost o farsa pentru ca, in primul rand, testul a exclus aprioric falimentul unui stat european. Iar aceasta eventualitate este mai mult decat probabila. Ea este sigura!

Grecia nu poate mai poate fi salvata de la faliment, independent de duritatea masurilor de austeritate promovate de guvernul elen.

Cum va reactiona sistemul financiar european in acest caz? Care este deci valoarea reala a acestui stress-test? La care relaxare va referiti?

Urmariti cu atentie incepand cu luna septembrie Dax-ul si Dow Jones-ul. Veti avea cateva surprize…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS