Acasa Sport-AutoAuto Calareste unul din cele 24 de noi modele Harley-Davidson

Calareste unul din cele 24 de noi modele Harley-Davidson

scris de Ziua Veche
8 afisari

Harley-Davidson Bucuresti, unicul dealer autorizat din tara, a adus in Capitala 24  modele din gama 2010 pe care le pune la dispozitia pasionatilor un weekend intreg. Motoarele au sosit cu un track din Marea Britanie si fac un tur european al dealerilor in cadrul evenimentului Freedom Weekend. Pana acum, pe lista, s-au inscris deja 300 de participanti, iar aceasta ramane deschisa. Bikerii pot incerca de la mezinul Sportster 838 la noul si exclusivitul Electra Glide Ultra Limited. Vineri dimineata a fost ziua dedicata presei, ziaristii posesori de categoria A putand incerca, la alegere, orice Harley-Davidson.

 

 

HOG-urile au fost conduse de amfitrioana evenimentului, actrita Ani Cretu. Dupa-amiaza a fost dedicata VIP-urilor, printre cei asteptati numarandu-se Radu Pietreanu de la Vacanta Mare, Dan Bittman, Bogdan Naumovici, Cristi Hrubaru, Tudor Chirila, Dan Chisu, Andrei Gheorghe, Cristina Trepcea de la CNA, Tavi Colen (ex-Talisman), Dana Nalbaru, Dragos Bucur, Calin Goia (Voltaj), Florin Cojocaru (Class). Pentru drive-test va puteti inscrie aici!

{gallery}gallery/04/harley{/gallery}

Aceasta noua gama reprezinta pur si simplu expresia entuziasmului nostru pentru motociclism,” a declarat Bill Davidson, vice-presedintele diviziei Core Customer Marketing din cadrul Harley-Davidson Motor Company. “La fel ca toata lumea, lucram si traim la ora actuala intr-un mediu plin de provocari, dar pasiunea noastra pentru crearea unor motociclete exceptionale se manifesta in continuare la capacitate  maxima.” “Conceptul noii game Harley-Davidson 2010 este «Calatoria ta, motocicletele noastre». Cele patru noi modele si diversele imbunatatiri ale gamei anterioare reflecta faptul ca ne concentram mai mult ca oricand pe nevoile individuale ale clientilor nostri”, a declarat Bogdan Bucurescu, Director General Harley-Davidson Bucuresti. “De la selectarea motocicletei pe care si-o doresc si care ii reprezinta pana la reuniuni ale comunitatii HOG Romania (‘Harley Owners Group’), ne straduim sa le oferim clientilor nostri experienta Harley-Davidson completa. Este vorba, in fond despre un veritabil stil de viata care diferentiaza Harley-Davidson de toate celelalte motociclete si principalul motiv pentru care aceasta marca este atat de cunoscuta si de admirata in Romania si pretutindeni”, a mai spus Bogdan.

O noutate absoluta in cadrul gamei 2010 este modelul Sportster XR1200X (10.670 euro fara TVA). Inspirate de una dintre cele mai de succes motociclete de curse – celebra XR750, modelele XR1200 au aparut din dorinta proiectarii unui Harley-Davidson perfect adaptat traficului urban si la fel de performant pe drumurile de viteza. Mai intai a fost XR1200, lansat in Europa in 2008, iar succesorul sau in 2010 este noul XR1200X. Marcand o evolutie a conceptului XR, styling-ul acestei motociclete se remarca prin aspectul sau agresiv. Carcasa motorului, furca ‘upside-down’, precum si aripa spate si rezervorul – vopsite integral in negru mat – contureaza personalitatea dura a acestui model. In plus, suspensia spate sport de tip Showa ii confera motocicletei o performanta sporita si o manevrabilitate remarcabila.

In cadrul platformei Harley-Davidson Touring, noua vedeta este modelul Electra Glide Ultra Limited (24.650 euro faraTVA), care livreaza performanta imbunatatita a motorului Twin Cam 103 si include, ca dotari standard, echipamente care au fost anterior disponibile doar ca accesorii in cazul modelelor Touring de linie.

Motocicleta Dyna Wide Glide (12.950 – 13.550 euro fara TVA) este ultimul model al platformei Harley-Davidson Dyna. Cu un design clasic inspirat de chopper-ul american, Dyna Wide Glide se remarca prin ghidonul din otel de tip Drag Style, aripa spate taiata si sistemul de evacuare cromat ‘2-1-2 Tommy Gun’.

Vopsit in negru-denim cu accente de crom satinat, Harley-Davidson Fat Boy Special (17.650 – 17.850 euro fara TVA) din aceeasi gama 2010 reprezinta o noua interpretare  a unuia dintre cele mai de succes modele care au iesit vreodata din studioul de design al companiei. Avand o tinuta mai joasa si o cromatica mai intunecata comparativ cu Fat Boy – modelul iconic al stilului ‘fat-custom’ – , Fat Boy Special mentine prezenta eleganta si impunatoare caracteristica acestui segment.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult