Acasa Sport-AutoAuto Cât costă noul Duster Prestige

Cât costă noul Duster Prestige

scris de M.I.
8 afisari

Noua ediţie Duster ‘Prestige’ poate fi comandată începând cu această lună şi se caracterizează prin accentuarea trăsăturilor dinamice şi sportive ale modelului prin pachetul Look vizibil la exterior. De asemenea, prin pachetul ‘Cuir’ (Piele), modelul aduce un plus de eleganţă la interior.

Cât costă noul Duster Prestige

Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan, funcţie Bluetooth, priză jack, USB, aer condiţionat şi computer de bord. Totodată, la nivelul siguranţei, în afara echipamentelor ABS, EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) în serie, Duster ‘Prestige’ este dotat şi cu airbaguri pentru şofer şi pasager şi două airbaguri laterale faţă.  Noua serie limitată de la Dacia este disponibilă atât în varianta pe benzină, cât şi diesel, la preţuri cuprinse între 13.900 euro pentru varianta pe benzină 1,6 16 V 105 CP 4×2, şi 17.600 euro în cazul motorizării 1.5 dCi 110 CP 4×4. Toate preţurile conţin TVA.
Clienţii pot opta şi pentru alte echipamente în plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso, ce cuprinde garanţie extinsă 12 luni sau 24 de luni/100.000 km. În cadrul seriei limitate ‘Prestige’, toate culorile prezente în gama Duster sunt disponibile. Dacia Duster este modelul cu cel mai puternic avans din gama Dacia la ora actuală. De la momentul lansării sale în aprilie 2010, vânzările Duster au crescut în mod constant, în special pe pieţele externe, ajungând la peste 160.000 de unităţi în 2011.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult