Acasa Sport-AutoAuto Cât l-a costat pe un român primul Bentley Continental GT

Cât l-a costat pe un român primul Bentley Continental GT

scris de C.F.V.
5 afisari

La sfârşitul lunii februarie a fost livrat primul model Bentley Continental GT unui client roman.

Cât l-a costat pe un român primul Bentley Continental GT

Producţia automobilului în configuraţia dorită a durat patru luni, acesta fiind asamblat la fabrica Bentley din Crewe, Marea Britanie, potrivit Porsche Inter Auto. Preţul a fost de peste 139.000 de euro. Bentley a lansat versiunea V8 a modelului Continental în cadrul Salonului Auto de la Detroit, care a avut loc la începutul anului.

Acest model dispune de un motor V8 de patru litri, în premieră pentru Bentley. Autoturismul are transmisie automată cu opt trepte, viteza maximă este de 290 kilometri/oră şi ajunge la 100 kilometri/oră în mai puţin de cinci secunde, iar propulsorul livrează 507 CP la 6.000 rpm. Maşina economiseşte carburant şi reduce nivelul emisiei de dioxid de carbon atunci când sunt utilizaţi numai patru din cei opt cilindri.
Motorul dispune de un sistem de injecţie directă de presiune înaltă, de management termic şi de un mecanism de recuperare a energiei cinetice care se pierde la frânare. Ambele variante Continental, GT şi GTC, beneficiază de tracţiune integrală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult