Acasa Sport-AutoAuto „Ce faci în caz de accident?”- campanie naţională de informare publică

„Ce faci în caz de accident?”- campanie naţională de informare publică

scris de Ziua Veche
0 afisari

Începând de marţi şi până la finalul săptămânii se desfăşoară cea mai importantă campanie de informare şi educare a şoferilor privind asigurările obligatorii RCA şi procedurile de urmat în caz de accident organizată până acum în Bucureşti şi în principalele oraşe ale ţării.


Campania este realizată în parteneriat de către APPA – Asociaţia pentru Promovarea Asigurărilor si IGPR – Direcţia Rutieră şi are la bază distribuirea de Broşuri Informative gratuite. Acestea conţin informaţii de interes public referitoare la rolul asigurărilor obligatorii RCA, la modul de protocolare a diverselor tipuri de accidente rutiere, precum şi cu privire la modalitatea de obţinere a despăgubirilor.

“Demararea acestei campanii constituie un semn clar că industria de asigurări se implică în mod activ în tot ceea ce înseamnă educarea şi informarea publicului larg. Iniţiativa reprezintă doar un prim pas, având în vedere celelalte 11 campanii de anvergură naţională pe care le pregătim alături de partenerii noştri”, a declarat Alexandru CIUNCAN, Secretarul General al APPA.

“Principalul obiectiv al Poliţiei Rutiere este acela de a reduce numărul de victime şi pagubele produse de accidentele rutiere. În acest context, ne-am alăturat cu încredere campaniei iniţiate de industria de asigurări, fiind convinşi că va contribui la informarea românilor în direcţia utilizării mijloacelor de prevenţie împotriva pagubelor provocate de accidentele auto”, a declarat Comisarul Şef Lucian DINIŢĂ, Director al Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR.

Începând de marti, peste un milion de broşuri informative vor fi distribuite în cele mai circulate 50 de intersecţii din Bucureşti şi din marile oraşe ale ţării, atât prin intermediul promoterilor, cât şi prin intermediul agenţilor Poliţiei Rutiere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult