Acasa Sport-AutoAuto Ce maşini au miniştrii din guvernul Ponta

Ce maşini au miniştrii din guvernul Ponta

scris de Doru Dragomir
8 afisari

Audi, BMW si Volkswagen. Acestea sunt marcile de masini care predomina in randul ministrilor din Guvernul condus de premierul desemnat Victor Ponta. Econtext a realizat un top al ministrilor din Guvernul Victor Ponta, dupa numarul masinilor pe care le detin acestia.

Ce masini au ministrii din Guvernul Ponta (foto:Agerpres)

Am avut in vedere 22 de persoane (premierul Victor Ponta plus 21 de ministri). Pentru doi dintre acestia (Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, respectiv, Lucian Isar, ministrul pentru Mediul de Afaceri) nu am gasit date. Cu cateva exceptii, datele sunt valabile pentru anul 2011. In total, cei 20 de demnitari ramasi detin 27 de masini, ceea ce ar insemna o medie de 1,35 de masini pe cap de ministru. Media este mai buna decat cea a presedintilor de tribunale. In privinta marcilor, dupa cum am mentionat deja, predomina Audi, Volkswgen si BMW.

Pe primul loc, cu cele mai multe masini, se plaseaza Mircea Diaconu, nominalizat la fotoliul Culturii. El are in posesie un Citroen, un Smart, dar si un Aro 10. Dar iata cate si ce masini au toti ministrii din Cabinetul premierul desemnat Victor Ponta:


1 comentariu

victor 04-05-2012 - 00:31

sunteti penibili…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult