Acasa Sport-AutoAuto Citroen si tenisul

Citroen si tenisul

scris de Ziua Veche
6 afisari

 

Noul Citroën C5 va fi masina oficiala a ultimelor doua turnee de tip Platinum din circuitul BCR Tenis Partener programate la Arad, in perioada 22 – 25 iulie, si la Constanta, in perioada 9 – 12 septembrie. In competita de la Arad s-au inscris peste 200 de jucatori amatori, acesta fiind al treilea „turneu de Mare Slem al tenisului pentru amatori.” Turneul de la Arad va incepe joi, 22 iulie, si se va termina duminica, 25 iulie, timp in care se vor disputa peste 200 de meciuri.

 

Citroën Romania este si transportatorul oficial al celui mai puternic turneu de tenis feminin din 2010. Programat in perioada 26 iulie – 1 august 2010 la Centrul National de Tenis, Ruxandra Dragomir Open este, anul acesta, cel mai valoros turneu de tenis din Romania, cu premii totale in valoare de 75.000 dolari. Citroën a pus la dispozitia organizatoriloru turneului Ruxandra Dragomir Open modelele Citroën C-Croser si Citroën Jumpy de persoane care vor fi folosite la transportul jucatoarelor si al invitatilor speciali la acest turneu. Renata Voracova (Cehia, locul 88 WTA), Romina Oprandi (Italia, 92 WTA), Lucie Hradecka (Cehia, 101 WTA),Rosana De Los Rios (Paraguay, 110 WTA), si Monica Niculescu (Romania, 112 WTA) sunt jucatoarele cotate cu sansele cele mai mari sa castige aceasta competitie. ”Sunt foarte bucuroasa ca avem un turneu feminin valoros in Romania si ca Citroën este, in premiera, partenerul nostru. Sper ca acesta sa fie doar primul pas intr-o colaborare de lunga durata”, a spus Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult