Acasa Sport-AutoAuto Concursul „Young Creative Chevrolet”

Concursul „Young Creative Chevrolet”

scris de Ziua Veche
4 afisari

Aparitia Spark la Bucuresti a prilejuit si debutul celei de a doua editii a concursului „Young Creative Chevrolet” in Romania. Lansat la nivel european in 2007, scopul lui este de a incuraja studentii sa priveasca automobilele Chevrolet din propria lor perspectiva creativa.


Ca urmare a succesului competitiei din 2009, la care au fost inscrise peste 530 de proiecte in concursurile la nivel national, in 19 tari europene, Chevrolet a lansat a 4-a editie la nivel european a acestui program unic si creativ la sfarsitul lunii octombrie 2009. Anul acesta li se cere studentilor sa se inspire de la modelele Chevrolet Spark si Chevrolet Volt, pentru a participa la sectiunile de Design Vestimentar, Fotografie, Arte Vizuale, Video si Muzica.

Inscrierile pentru concursul Young Creative Chevrolet din anul 2010 s-au incheiat pe 31 ianuarie, inregistrand din nou un numar record de tari si scoli participante. Pasul urmator este inscrierea proiectele studentilor, pana la data de 15 aprilie 2010. Se acorda premii pentru fiecare disciplina in parte la nivel national si respectiv european. Mai multe informatii despre concurs pe pagina www.youngcreativechevrolet.eu.

0 comentariu

Victor Radulescu 02-08-2010 - 14:42

… ca iarasi s-a intensificat campania mass-media de pregatire a opiniei publice cu privire la un razboi.

M_D_L 02-08-2010 - 17:15

Sunt in stare sa declanseze un razboi cu musulmanii, de dragul unor evrei cu buba la cap, in timp ce China este de mii de ori mai periculoasa si are toata gama de arme nucleare si rachete cu care sa le trimita la tinta.
Ei nu vad ca aberatia numita globalizare a dus la intarirea excesiva a Chinei si la criza din tarile locuite de populatia alba ? Ce au in cap, de nu isi revin la normal ? O fi vorba despre o conspiratie (tot evreiasca) prin care se urmareste destabilizarea SUA ?

katun 03-08-2010 - 07:57

se va declansa atacul impotriva iranului la sfarsitul mandatului rusiei la presedentia consiliului de securitate!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult