Acasa Sport-AutoAuto Dacia cabrio la 11.000 de euro

Dacia cabrio la 11.000 de euro

scris de Ziua Veche
4 afisari

Dupa ce berlina a fost facuta hatchback si a rezultat Sandero, dupa ce i s-a pus tractiune integrala de la Nissan si a iesit Duster, Renault i-a putea taia acoperisul Daciei pentru a obtine un cabrio. Cel putin asa sustin cei de la Caradisiac.com care fac un exercitiu de imaginatie cu intrebarea: Pe cand o decapotabila de la Pitesti?


Ce a iesit puteti vedea in fotografie. Insa ce i-a indemnat pe francezi sa faca aceasta presupunere, evident, un posibil pret la care Dacia si-ar putea vinde cabrioleta: 11.000 de euro. Atat au estimat cei de la Caradisiac ca ar trebuie sa coste decapotabila romanesca. Imbatabila ca pret daca se iau in calcul pretendentii Fiat 500C (14.500 de euro), C3 Pluriel si Renault Wind (17.500 de euro). Vorbim aici de preturi practicate in Franta, acolo unde decapotabila este mult mai raspandita decat in Romania gratie climei si Coastei de Azur. Daca altadata cabrioleta era un apanaj exclusiv al clasei cu bani, odata cu intrarea Daciei in acest segment am putea asista la o decapotabila populara care sigur ar inregistra un succes datorita pretului. Nu este exculs ca cei de la Renault sa testeze piata prin mana celor de la Caradisiac. In fond, Dacia a fost copilul teribil al concernului francez, colacul de salvare pe vreme de criza.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult