Acasa Sport-AutoAuto Dacia Duster: Crossoverul nr. 2 în Europa

Dacia Duster: Crossoverul nr. 2 în Europa

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Dacia Duster a depăsit pragul de 300.000 de unităţi vândute internaţional şi a ajuns cel de-al doilea cel mai bine vândut crossover din Europa.

Dacia Duster (foto:masini.ro)

Potrivit topgear.ro, Dacia Duster a reuşit să depăşească vânzările obţinute de Logan încă din primele două luni ale acestui an, reuşind la doi ani de la debut să depăşească 300.000 de unităţi vândute la nivel global, dintre care 265.000 poartă emblema Dacia, restul prezentând sigla Renault. În România,SUV-ul este cel mai bine vândut model încă din luna februarie 2012, iar în Europa este cel de-al doilea cel mai bine vândut crossover. Un SUV crossover este un automobil cu design de SUV, dar care este mai apropiat de autoturismele de stradă.

Dacia Duster a atras atenţia specialiştilor încă de la lansarea din urmă cu doi ani de la Salonul Auto de la Geneva, până în prezent reuşind să obţină mai multe premii la nivel naţional şi internaţional, în ţinută civilă, dar şi în echipament sportiv. În acest an, la Salonul Auto de la Geneva, Duster a prezentat şi seria limitată Prestige, dar şi ediţia specială Duster Delsey.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult