Acasa Sport-AutoAuto Dacia in top in Franta. Duster ar putea depasi cadenta Sandero

Dacia in top in Franta. Duster ar putea depasi cadenta Sandero

scris de Ziua Veche
0 afisari

Renault a vandut in Franta, in 2010, 76.255 de modele Dacia. Autoturismul produs la Mioveni a ajuns in luna august in topul francez al inmatricularilor noi si pe locul doi in cel al masinilor straine vandute, dupa VW, a anuntat Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile citat de Mediafax. Jerome Olive, directorul general al grupului Renault Romania, a declarat miercuri ca productia Duster ar putea-o depasi in curand pe ce a Sandero care a ajuns la 650 de unitati pe zi.


In functie de evolutia cererilor, modelul Duster ar putea reprezenta chiar jumatate din productia totala de la Mioveni. Pana in prezent, pe toate pietele in care activam cu modelul SUV, nivelul comenzilor s-a dovedit a fi superior asteptarilor”, a adaugat oficialul companiei franceze. Grupul francez a inaugurat miercuri in localitatea Oarja, judetul Arges, cel mai mare centru de piese de schimb din afara Frantei care stocheza peste  70.000 de tipuri de piese si asigura distributia pentru marcile Renault si Nissan in 33 tari.

0 comentariu

cercetas 04-08-2010 - 23:27

bai, inca nu v-ati prins ca trebuie trecut cu tancu peste fiecare geamie?

cercetas 04-08-2010 - 23:34

Nataraii dracului!
Mai lipseste sa inlocuiasca pe steag stelutele cu semiluni!
Pe ce maini a incaput America!

Mihael 05-08-2010 - 03:54

Americanii astia sunt masochisti rau de tot. Incep sa cred ca le-a placut ce s-a intamplat la 11 septembrie. E incredibil!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult