Acasa Sport-AutoAuto Dacia Sandero Stepway 2, lansată în România

Dacia Sandero Stepway 2, lansată în România

scris de A.B.
12 afisari

Dacia a lansat, joi, în România, modelul în serie limitată Sandero Stepway2, prezentat la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva şi disponibil în trei variante de motorizare.

dacia Noul model, în serie limitată, va înlocui seria anterioară Sandero Stepway1, care va ieşi din fabricaţie.

  Preţurile noului autoturism pornesc de la 9.700 euro pentru motorizarea 1,6 litri cu 85 CP, 10.250 euro pentru motorizarea 1,6 litri şi 105 CP şi 11.700 euro pentru un motor diesel de 1,5 litri dCI şi 90 CP.

 La interior, noua versiune propune materiale noi şi două tipuri de ambianţe, care se diferenţiază prin culorile dominante – gri sau roşu.

 Totodată, vor fi personalizate cromatic centurile de siguranţă faţă şi spate, broderiile tapiţeriei, cele de pe covoraşe, precum şi tetierele. Clienţii pot opta gratuit pentru unul dintre cele două interioare disponibile

Optional, clienţii pot adăuga pachetul Piele, pentru o tapiţerie din piele naturală pe partea centrală a scaunului, combinată cu piele ecologică şi volan îmbracat în piele.

 Automobile Dacia a vândut anul trecut 343.233 de automobile la nivel mondial, rezultat apropiat de cel din anul 2010. 

În România, Dacia a vândut anul trecut 30.867 de autovehicule, în scădere cu 15,9% faţă de numărul vehiculelor comercializate în 2010.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult