Acasa Sport-AutoAuto Dacia Spring , facelift și un motor mai puternic

Dacia Spring , facelift și un motor mai puternic

scris de Misu Andrei
205 Afisari

Dacia Spring urmează să intre într-un proces de modernizare, iar noua variantă ar urma să apară în anul 2024, conform publicației „L’Argus”.

În primul rând este vorba de un facelift, dar acesta va fi unul de o amploare fără precedent la Dacia, care este mai obișnuită să facă modificări cu moderație. Concret, toată partea din față va face astfel obiectul unor modificări semnificative, arată publicația „L’Argus”.

Oficialii Renault susțin că aceste modificări estetice nu ar aduce un aer cu totul nou viitorului Spring dacă nu s-ar realiza și câteva dezvoltări tehnice. Pentru acestea din urmă, însă, nu va fi nevoie să așteptați până la facelift. Din 2023, gama va primi un nou motor electric de 60 CP care va crește performanțele mașinii. Totuși, actualul motor de 44 CP ar urma să rămână în ofertă, pentru clienții care apreciază mai mult prețul, decât puterea.

Cât despre baterie, aceasta va primi o mică îmbunătățire pentru a câștiga în jur de 2 kWh. În fine, obiectivele Dacia sunt să afișeze o autonomie de 200 km și ca versiunea de 44 CP să rămână sub pragul de 20.000 de euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult