Acasa Sport-AutoAuto Dispar Dacia Duster si Sandero!

Dispar Dacia Duster si Sandero!

scris de Misu Andrei
81 afisari

Modelele Dacia Duster și Sandero, care se regăseau în mod uzual în preferințele europenilor, și-au văzut vânzările la pământ, în septembrie, din cauza eliminării unor motorizări și dezechilibrelor produse de WLTP. La nivel european, VW Golf, cea mai vândută mașină în ultimul deceniu, a fost surclasată de alte 12 modele. 

dacia duster

 

Înmatriculările de autoturisme din Eruopa au fost date pur și simplu peste cap în luna septembrie, după ce în august erau înregistrate creșteri fără precedent. Aproape toate mărcile au suferit scăderi masive, printre care și Dacia, astfel că modelele populare din Europa s-au trezit surclasate de noile vedete ale pieței auto, scrie profit.ro.

Dacia avea, în mod obișnuit, două modele în Top 25: Sandero și Duster. Ambele au dispărut însă acum pur și simplu din clasament, din cauza înmatriculărilor slabe din septembrie. În total, se pare că avansul din august a compensat scăderea din septembrie, dar este posibil ca în octombrie să fie o continuare a reculului WLTP. În clasamentul SUV-urilor, acolo unde Duster ocupa locul 3 de obicei, au apărut alte vedete temporare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult