Acasa Sport-AutoAuto Facelift pentru modeul Nissan X-Trail

Facelift pentru modeul Nissan X-Trail

scris de Ziua Veche
7 afisari

Nissan a publicat primele imagini oficiale ale faceliftului operat pe versiunea europeană a modelului X-Trail. După ce a suferit o serie de cosmetizări pe piaţa din Japonia, SUV-ul nipon modificat vine şi in Europa din această toamnă.

Principalele schimbări apar în partea frontală, unde Nissan a căutat să apropie X-Trail de fratele mai mare Pathfinder. Spoilerul a fost redesenat, blocurile optice faţă au fost şi ele modificate iar jantele au primit modele noi, cu şapte şi zece spiţe, cu dimensiuni de 17 şi 18 inch. Faceliftul aduce şi lumini LED frontale şi posterioare pentru unele versiuni, în timp ce vârful de gamă primeşte faruri bi-xenon.

Nici interiorul nu a fost uitat, inginerii şi designerii oferind o importanţă deosebită instrumentelor de bord, complet redesenate, şi afişajelor de bord ceva mai mari. Mai mult decât atât, specialiştii în compartimentare interioară au reuşit să reorganizeze spaţiul lui X-Trail pentru a oferi 10 milimetri în plus pentru picioarele pasagerilor de pe bancheta din spate. Lista de dotări se îmbogăţeşte şi ea cu o cameră pentru marşarier.

Sub capotă Nissan nu a pregătit modificări importante, gama de motorizări fiind aceeaşi. Ce s-a modificat în schimb este transmisia, care a primit rapoarte mai lungi, pentru a optimiza consumul de carburant. Tot în acest sens, faceliftul a adus cu sine şi pneuri cu rezistenţă redusă la rulare pentru toate versiunile

 

 

0 comentariu

michael 05-08-2010 - 06:56

chelul isi pune mina in cap

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult