Acasa Sport-AutoAuto Ferrari promite că noul vehicul electric al producătorului va oferi același „vuiet” ca și motoarele clasice

Ferrari promite că noul vehicul electric al producătorului va oferi același „vuiet” ca și motoarele clasice

scris de C.F.V.
237 Afisari

CEO-ul Ferrari, Benedetto Vigna, a promis marți că noul vehicul electric al producătorului de automobile de lux va oferi șoferilor același vuiet ca și motoarele sale istorice cu ardere.

Compania italiană lansează primul său vehicul complet electric în ultimul trimestru al anului 2025 și va deschide un nouă linie de producție în Maranello, Italia, în iunie, pentru a produce motoare electrice, baterii și invertoare de putere.

Ferrari prognozează că aproximativ 60% din vânzările sale vor fi împărțite între mașini complet electrice și hibride până în 2026, deoarece încearcă să stabilească cota de piață cu o nouă gamă de supermașini electrice de înaltă performanță.

„Când vorbim despre mașini de lux precum mașinile noastre, vorbim despre emoția pe care suntem capabili să o transmitem clientului nostru, așa că nu vorbim despre mașini funcționale precum alte vehicule electrice pe care le vezi pe drum”, a spus el.

„Nu avem nicio îndoială, sincer, că putem oferi o experiență unică clientului nostru, deoarece putem valorifica tehnologia într-un mod unic. Asta a făcut compania noastră de la început.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult